|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da ne bi bilo nismo-znali
Dakle-Sapphire je izgleda počeo prodavati 9800 PRO modele sa 128 bitnom sabirnicom umjesto 256 kao na "pravom" PRO modelu. Za sada je ima samo u Japanu ali ako se pojavi i kod nas tek toliko da budete oprezniji pri kupnji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
aha nekaj tipa jako OCan 9500pro. JADNO!!!!Sad je sam pitanje kak skužit dal je 128 ili 256
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A stvarno su ga pretjerali... nekad je bilo kod grafickih jasno ko dan , kupis novi model i imas bržu, a sad bi trebalo otvorit fakultet za nabavu graficke. Svi bi im trebali prestat kupovat dok barem jasno na kutiji ne napisu kaj prodaju.
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Da stvarno kako skuziti. tak da mi ovi ve-milovci ne uvale bas tu!
![]() |
#6 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
|
Znaćeš po rezulatatima kad ju kupiš ![]() Stvarno ne vidim razloga za još jednim modelom grafičke, već ih sada ima kolko preko 15 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Pa dobro-ne bu to tak spora grafa. Ipak je to R350 i 8 pajpi, istinabog neće imati performanse u AA kao prava ali ako će biti jeftina,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ne bu već sutra u dućanima ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
kaj znaci jos se nezna koko ih prepoznati ili i dalje vrijedi fora se memorijom u nizu. BTW hg-srot dobiva za 10 dana x800 za nesto manje od 3600kn!
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Dakle-ne bi ni ova trebala biti loša. A budući da ne mogu sami sebi skakati u grlo i prodavati "pure" 9800 PRO da ne bi usrali prodaju novih modela-ovo im je zgodan način da i dalje valjaju R350 chipove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
A gledaj-dosta toga ovisi i koja verzija GPU-a bude unutra. Ono kaj dosta škvadre ne zna je to da je ATI prvo valjao R350, a u novijim modelima 9800 PRO se nađe i R360 ![]() Dakle isti GPU iz 9800 XT serije koji ide ko gluha svinja... Nisu bili rjetki slučajevi da ih je škvadra dizala i do 500 ![]() Pitanje je samo kakva će memorija biti gore i koje latencije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ex-Gastarbajter
|
Hmm ovo 9550 mi je nekako poznato. Ah da, neki dan kad sam surfao po kineskim i korejskim stranicama sam našao krcato tih 9550. Vidi se da je Isus sin božji sve je predvidio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ali se u zadnje vrijeme čuju glasine da bi je mogli prodavati i van Kine. Ta grafa je nešto...kaj ja znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kao što postoje auti (motori) za ženske, tako postoje i grafičke kartice za nježniji spol ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nedavno sam bio postao o tome kako ATI izbacuje manje više paralelno s X800 serijom modele 9550 i još dvije (kojima se ne sječam brojki) malo slabijih. To izgleda bude zamjena za 9800, 9600 kad dođu X modeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
What's inside???
|
Citiraj:
e kak mrzim one sisteme kvacica na kutiji! a tek manli... kupil sam 9100 a na kutiji u pozadini pise 9700, da stvar bude jos bolja, takve su im kutije za SVE radeone bile :confused: od tada manli obilazim u SIIIIIIIIIROKOM luku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
I feel devilish today ...
Datum registracije: Oct 2001
|
U Linksu ima 9800PRO sa 128MB rama za cca 2000kn. Ako je vjerovati ovom testu (http://www.digit-life.com/articles2/...apphire-7.html) To se jako isplati. Doduse u testu je model sa 256 mega rama, ali sumnjam da ce razlika biti znacajna.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|