![]() |
Da ne bi bilo nismo-znali
Dakle-Sapphire je izgleda počeo prodavati 9800 PRO modele sa 128 bitnom sabirnicom umjesto 256 kao na "pravom" PRO modelu.
Za sada je ima samo u Japanu ali ako se pojavi i kod nas tek toliko da budete oprezniji pri kupnji. |
aha nekaj tipa jako OCan 9500pro.
JADNO!!!!Sad je sam pitanje kak skužit dal je 128 ili 256 |
A stvarno su ga pretjerali...
nekad je bilo kod grafickih jasno ko dan , kupis novi model i imas bržu, a sad bi trebalo otvorit fakultet za nabavu graficke. Svi bi im trebali prestat kupovat dok barem jasno na kutiji ne napisu kaj prodaju. |
Citiraj:
|
Da stvarno kako skuziti. tak da mi ovi ve-milovci ne uvale bas tu!
|
Citiraj:
|
Znaćeš po rezulatatima kad ju kupiš :D
Stvarno ne vidim razloga za još jednim modelom grafičke, već ih sada ima kolko preko 15 :rolleyes: |
Citiraj:
|
Pa dobro-ne bu to tak spora grafa.
Ipak je to R350 i 8 pajpi, istinabog neće imati performanse u AA kao prava ali ako će biti jeftina,... |
Citiraj:
Ne bu već sutra u dućanima:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj znaci jos se nezna koko ih prepoznati ili i dalje vrijedi fora se memorijom u nizu. BTW hg-srot dobiva za 10 dana x800 za nesto manje od 3600kn! |
Citiraj:
Dakle-ne bi ni ova trebala biti loša. A budući da ne mogu sami sebi skakati u grlo i prodavati "pure" 9800 PRO da ne bi usrali prodaju novih modela-ovo im je zgodan način da i dalje valjaju R350 chipove:D |
Citiraj:
|
A gledaj-dosta toga ovisi i koja verzija GPU-a bude unutra.
Ono kaj dosta škvadre ne zna je to da je ATI prvo valjao R350, a u novijim modelima 9800 PRO se nađe i R360:) Dakle isti GPU iz 9800 XT serije koji ide ko gluha svinja... Nisu bili rjetki slučajevi da ih je škvadra dizala i do 500:D Pitanje je samo kakva će memorija biti gore i koje latencije. |
Hmm ovo 9550 mi je nekako poznato. Ah da, neki dan kad sam surfao po kineskim i korejskim stranicama sam našao krcato tih 9550. Vidi se da je Isus sin božji sve je predvidio :D
|
Citiraj:
Ali se u zadnje vrijeme čuju glasine da bi je mogli prodavati i van Kine. Ta grafa je nešto...kaj ja znam:D ...slabije od 9600...neznam sa čime bi je usporedio...malo jači 9000/9200 PRO sa DX9 podrškom??? |
Kao što postoje auti (motori) za ženske, tako postoje i grafičke kartice za nježniji spol :D
|
Nedavno sam bio postao o tome kako ATI izbacuje manje više paralelno s X800 serijom modele 9550 i još dvije (kojima se ne sječam brojki) malo slabijih. To izgleda bude zamjena za 9800, 9600 kad dođu X modeli.
|
Citiraj:
e kak mrzim one sisteme kvacica na kutiji! a tek manli... kupil sam 9100 a na kutiji u pozadini pise 9700, da stvar bude jos bolja, takve su im kutije za SVE radeone bile :confused: od tada manli obilazim u SIIIIIIIIIROKOM luku |
U Linksu ima 9800PRO sa 128MB rama za cca 2000kn. Ako je vjerovati ovom testu (http://www.digit-life.com/articles2/...apphire-7.html)
To se jako isplati. Doduse u testu je model sa 256 mega rama, ali sumnjam da ce razlika biti znacajna. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |