|
![]() |
#421 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() dolje pred kraj http://forum.pcekspert.com/showthrea...=46101&page=13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Sve na max..1280x1024 reza..vrti fenomenalno.. Grafika je očajna...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#425 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
majko mila sta naprave od solidne jurilice,smece izbornici nepregledni,jurnjava ajd ok ali drift :S :S majko mila unakazili su ga,ko da driftam na gameboy advance. prije je drift bio kraljevski,ovdje je zivo smece. mislim da igra ide uninstall,ea bad move
![]() |
#429 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Moram ja to probat da vidim, al izgleda da je prvi Underground najbolji od svih |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Osjecam se prozvanim da prozborim rijec dvije o NFS serijalima jer sam mislim jedan od rijetkih koji je igrao bas SVE serijale. Daklem Carbon je po meni doslovan nasljednik Most Wanted serijala jer je i MW vise igrao na to da privuce ljude sa autima a ne sa sredjivanjem kao Underground serijal. Nadalje ovdje vidim neke besmislice kao da je grafika losa ? ? Mislim da bi takvi mogli na preventivni pregled ociju. Grafika je napravljena predobro imho nisam vidio ljepsu grafiku na autima nikada. Sto se tice kicatosti pa ako nekome smeta sve se moze iskljuciti stavi se mat boja na auto i imas fino grafu kakvu zelis. Uvijek preostaje alternativa tipa Colin, ili neka po zelji auto igra. Jedino sto bi ja zamjerio je to sto se drifta i vozi u kanjonu po full mraku tako da moram po sjecanju skretati sa jedno 300 na sat tako da to zna nervirati... I to sto je karijera prelaziva u jednom danu mislim neam pojma sta su oni mislili o tome kada su karijeru radili.... Dobra je stvar sto su sada protivnici jaci tj brzi ali opet ako netko zna voziti (kao ja :P) nijedna utrka mu nece biti problem. Sve u svemu ja sam zadovoljan sa ovim Carbonom cisto iz razloga sto se vidjelo dosta stvari tipa podesivi djelovi sto je imho predobra stvar. Nadalje najbolji need for speed i dalje mi ostaje Underground 2 uz rame sa nfs2 ![]() ![]() Eto toliko od mene
![]() |
#432 |
od LemilicE
|
Također imam mišljanja kao i Codiac. Samo ad ga ispravim... NFS2 SE jer je on ipak donio jednu novu stazu i podršku za Voodoo ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#434 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Codiac kako u kanjonu po ful mraku? Kako su ti stavljeni shaderi? ako su na low, onda je sve mrak, ako je na med/high onda ima svjetla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
bycod
|
Citiraj:
![]() Ma IMA svjetla ali ono minornim kolicinama ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#436 |
od LemilicE
|
Uzmi ručnu lampadinu (bateriju) u usta i usmjeri u auto ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
bycod
|
stavio sam stolnu lampu ali nepomaze ![]() ![]() igrivost je arkadna i to je to ![]() Sto se tice grafe vec sam rekao mozes pogasiti sve eye candy i imati spartansku grafu ![]()
![]() |
#439 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja po dojmovima usera vidim da je igra ok, ali mene zanima samo jedna stvar koja me jako živcirala u MW a to je ono glupo sustizanje... derem ga, pogledam na mapu, kad on preleti s jednog kraja na drugi ! pa me zanima dal je i tu tako ili su se potrudili to promijenit to me živciralo ali je igra bila ipak ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
|
Ma prekrata igra inace, po meni uopce nije prezahtjevna. ![]() http://img359.imageshack.us/my.php?image=nfsza4.jpg
![]() |
#441 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
yep ja sam isto odigrao sve NFSove dosad, Carbon nisam jos, nisam jos skupio novaca da ga kupim O_o codiac, lord, ngs2 je meni jedan od najjacih nfsova, odlicno docarava brzinu, barem meni, imam osjecaj koda letim po stazi, naj auto Ford GT90 ![]() a meni je, sto se tice underground+ serijala, ug1 najbolji, iako je ug2 mozda malo realniji s pogledom na prelazenje igre(voznja po gradu, trazenje utrka i to..)
![]() |
#442 |
Premium
|
Ma dajte ljudi...ovaj carbon mi se vec zgadio. Prosao ga u dva dana, i to onak, kako sam stigo i kak mi se dalo. A sad, vjerovali ili ne, igram, IMO, najbolji NFS IV: HIGH STAKES: CoolRamb Legendarne staze iz trojke...MCL F1, bonus posche...GO FAST i ides bejbe! JOs da to ima u novom enginu, bilo bi savrseno. Ou yea!
![]() |
#443 | |
Yugokiller
|
Citiraj:
Zahtjevna za komp, nisam rekao da je teška : hello2 :
![]() |
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam igrao sve NFS osim NFS1.... Ne znam što vas tolko muči ta grafika i to svijetlucanje ceste.... Svi imate neke mrcine od kompova i nezadovoljni ste.... Nabavite neki slabi komp koji može pokretat samo najosnovnije od igre - i dobije se sasvim solidna stvar... Što se tiče optimizacije igre, igra mi ide bolje od underground2 i MW..... A i igra nije napravljena zato da ju prelaziš par mjeseci, nego da se zabavljaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() I jos da popljujem ak se vec pljuje: Pogledajte samo onaj odvratni brojac okretaja i opcenito HUD....throw away... bas u stilu balave americke balavurdije. Nema ni editiranja istih nego si osuden gledati taj djetinjasti look. Majko mila: sweating...
![]() |
#447 |
Guest
|
eo ja ga sad instaliro i probo malo. most wanted mi bolji, najbolji nfs dosad, a igro sam 3, porsche unleashed, u1, u 2, mw. i skužio sam na l ono pogle diza, al kak promjenit to na neki drugi gumb nema u controlsima?? |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
|
@PeroW1 Joj i meni je taj okretomjer katastrofalan. Onaj iz MW-a je bio odlican.
![]() |
#449 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja bi najrađe da se može cajgermetre mijenjat... al šta sad... btw, ja nisam igrao sve NFS-ove ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
evo sve radi na max samo sam iskljucio sugavi blur : nono : grafika je losa cak sam iznenaden kolko!!! igra je totana pusiona... e da i usput da vas pitam kak vidim fps? nece control+f
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|