![]() |
NFS Carbon
Unofficial NFS: Carbon Car List:
01 - Alfa Romeo Brera 02 - Audi Le Mans Quattro 03 - Aston Martin DB9 04 - BMW M3 GTR :fuming: 05 - Chevrolet Camaro SS 06 - Chrysler 300C SRT-8 07 - Dodge Challenger Concept 08 - Dodge Charger SRT-8 09 - Dodge Viper SRT10 10 - Ford Mustang GT 11 - Ford Mustang Shelby GT500 :fuming: 12 - Koenigsegg CCX 13 - Lamborghini Gallardo 14 - Lamborghini Murcielago 15 - Lexus IS300 16 - Lotus Elise 111R 17 - Lotus Europa S 18 - Mazda 3 19 - Mazda RX7 (FD3S) 20 - Mazda RX8 21 - McLaren (yet unknown) 22 - Mercedes-Benz CLK 500 23 - Mitsubishi Eclipse 24 - Mitsubishi Lancer Evolution IX MR Edition 25 - Nissan 350Z Fairlady Z 26 - Pagani Zonda F :fuming: 28 - Porsche 911 Carrera 29 - Porsche Carrera GT 30 - Porsche Cayman S 31 - Renault (yet unknown) 32 - Subaru Impreza WRX STi 33 - Toyota MR2 34 - Toyota Corolla (Trueno AE86) 35 - Toyota Supra 36 - Vauxhall Monaro 37 - Volkswagen Golf R32 |
Jedva cekam da izade!
|
xPsycho, svaka čast, na prava mjesta si stavio ljutitu facu, a jedan auto u igri je definitivno drugačiji od svih drugih... pagani...
|
What? No Ferrari??? A što ću ja onda vozit??? :confused:
: baad : |
hehe lista je tocna!baratam sa demom za ps2
|
Kad to stize ?
audi :) |
Joj što mi se sviđa što imam flat... Eto samo da se pojavi da ju kupim putem flata...
|
Hm, nema Nissan Skyline, steta..
|
Volkswagen Golf R32
auto za mene |
Citiraj:
Premda je Nissan Skyline R34 GT-R predobar auto :( BTW i nema Chevrolet Corvette C6.R? damn... |
mene najviše zanima Pagani Zonda F .......... šteta kaj nema Legendarnog Nissana Skyline.......... samo sad treba pricekati da igra izađe i da vidimo kak se ti auti ponašaju u samoj igri....jer zabadava ti auti ak sama igra po sebi nist ne valja........ Most Wanted me je razočarao a od tog djela neznam ni sam što da očekujem
|
Citiraj:
Jel netko zna sys. reqirements? |
Citiraj:
Ako mislis pritom (red slova) da te razocarao zbog nerealisticnosti odi igraj RBR ili LFS, po meni je NFS stvoren da bi bio zabavan i spektakularan, a ne realan, dapače, daleko od toga... |
Kaj zna ko kad to izlazi...? I kako je Panzer već spomenuo sys. reqirements?
|
Citiraj:
|
Osobno - bezveze.
Nekako mi je totalno glup cijeli nfs osim porsche unleashed. |
Citiraj:
nisam rekao da most wanted nije dobar nego mi je uvijek nest falilo u modanju auta...... a to mi je jedan od zabavnijih djelova (jer ako ne mozemo u stvarnosti voziti takve aute i jos ih pritom modati onda sam zadovoljan i s tim) most wanted mi je jedan od najboljih dijela NFS-a baš zbog vožnje (ono čista zabava :beer:) i još zbog murje....... i itd da ne nabrajam......... imam sve djelove NFS-a i svaki mi je po necemu dobar....pa se zato nadam da u novom nastavku dođe opet nešt novo :beer::beer: |
Citiraj:
|
Ma daj ono sta je valjalo su makli (aute mislim)? Gdje je skyline? Gdje je honda? Nego stavili Lamborghini i Porsche u igru? Audi Le Mans Quattro? takve aute nema smisla frizirat i stavljat im neke đinđ minđe po njima,lipit naljepnice kosturskih glava ili zmajeva po autu? To je cirkus! U zadnjem nastavku je bilo dosta takvih nakaradi jer to nisu nikako automobili za takve stvari... Ni ova lista mi ne djeluje bas ohrabrujuce ako teamtika igre bude ista kao i naslov prije... : nono :
|
O da, nema Honde Civic, Skyline, Audi A3, Peugeot....ma gay...
Kako je gorki reko, stavljat body kitove i naljepnice na kakti LeMans aute je čista glupost....baš šteta... |
Citiraj:
|
Najveci gust mi je srediti Peugeota nekoga, Renaulta, VW i slicne. Auti koji su stock,
pa ga raznim stvarcicama dignes i pojacas opcenito. Ako su to ovi auto, ne znam hoce li uopce postojati mogucnost sredjivanja? Jer kako ste i rekli - sto sredjivati takve aute. Btw, par screenova --> ..O.. |
NFS Carbon - 11 mj
|
A što se tiče LM autiju zašto nisu stavili Mazdu 787B, Toyotu GT-One ili Nissan R390 GT1 LM?
Ti bi auti popali druge aute u igrici bez ikakvog nitra :p |
08 - Dodge Charger SRT-8 ovo nije stari dodge charger :( :( :( :( koje govno....
uglavnom svaki nfs mi je ok ovaj MW mi nije bas bio nesto ali sam nasao najljepsi auto ikada :D gallardo jao kako je prekrasan :D |
ovaj audi se ne zove LM zato kaj je bolid nego se zove tako jer mu je to ime........
hint:i robot-film u kojem se prvi put pojavio ali malo moddan za filmske potrebe!!!!!! |
35 - Toyota Supra
ja sretan:D edit makar bi 350tku zamjenio sa 300 zx:( al dobro to je moj ukus edit: opa mr2 je konacno uvrstena...zahebi ti supru ocu se tim vozikat |
sys req?? i zašto tek u 11 mjesecu?
|
|
Citiraj:
i ja isto više volim ''sriktati'' golfića nego neke mrcine od autiju btw. 1. nastavak udg-a sam prešao 3 puta sa peugeotom 206:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:15. |