|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mrzim drift bolje da su ga izbacili a drag pustili,100 puta ponavljam glupi drift,vali fini tuning iz un2.: nono : : nono : ,čekamo test drive unlmited. ne kontam te novotarije,recimo nitro neka 3 izbora hoću li velocity ili duration??jedan stavim ful na duration drugi na ful velocity a treći na sredinu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
A kaj se čudite, igra je bila nikud-nikam još i prije izlaska. EA prodaje maglu i zmišlja toplu vodu, po ko zna koji put. Zadnjih godina su se gadno navukli na FnF pretjerivanja, a grafika je smetje kakvog nema. Nikad to više ne bude kak je bilo...more biti samo gore, sa još više blještavila, 101 opcijom na koju stranu deti naljepnicu na auto, sa još više motion blura, tak da se više ništ na stazi, ne dalo raspoznati. Aquatica, Lost Canyons, Industrial Zone, Red Rock Ridge, vremenski uvjeti, backward mirrored, lijepa ali ne prenapadna grafika (npr. NFS: HP2), replay sa svim mogućim opcijama (npr. NFS: HS), itd. Sve su to stavri koje je EA u samo nekolko godina uspjel zeznut (da ne iskorostim žešću riječ) do kraja, a na njihovo mjesto stavil, samo njima jasne "novitete" i wow efekte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
jednom riječju EA ima neke ideje ali ih nikad ne uspije ostvariti kak treba...... što se tiče motion blura ja sam kod sebe to isključio odmah jer niti cestu nisam vidio kak je bilo zamučeno..........ali pogledajte bilo koju drugu igru i vidjet cete isto sranje kao i ovdje........svi imaju ideje ali neznaju to napraviti kak treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#397 |
The Dark Side of Moon
|
šta nitko nezna kak promjenit pixel shadere u 2.0????
![]() |
#399 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ne kužim se u to previše, ali ako ti ovo treba to je 3d analyzer... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas dosao doma, nabrijan kak cu probat novi NFS. I lijepo ja zasarafim volan na stol, spojim. Popizdim, jer nisam uopce instalirao igru. Skidam volan dolje da mogu do tipkovnice. Instaliram... dok pizdim dok se instalira, klik na Wide screen gaming forum potvrdit da igra podrzava wide screen rezoluciju nativno... slijedi shok i nevjerica - ne podrzava. Pa jos jedan popizditis... pa kopaj po forumu i trazi rjesenje. OK, sredim. Nasarafim volan. Pokrenem igru, uspijem djubre natjerat u 1920x1200 i sta dobijem - 10 FFPS (faking frames per second)! Poludim i odinstaliram ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
molba
Please neka mi neko da link gdje mogu pročitati pravila foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Torrent freek
|
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Prosao upravo NFS, dakle, kroz 2 dana i hvala bogu, vise ga necu igrat otpocetka.
![]() |
#404 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
imas ti jos brdo challenga, onih reward cardova i sve to... ne može se to u 2 dana nikako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Upravo tako. Ja sam zaigra demo i igra je sranje IMO. Previše blještavila, nekako drukčiji osjećaj vožnje, od ovih zadnjih jedino mi Under2 valja (3 puta priša), Under 1 nisam igra, MW je još nekako drža vodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja imam grafulju 9600 Ati...tak da mi blještavilo ne smeta...i grafika mi je sasvim ok ![]() sljedeće, "kupil" sam danas original i mogu reć da mi je poprilično bolja od MW...neznam zakaj => valjda zbog timova i to...MW mi je bil totalni promašaj...a sad se idem bacit na igranje ![]() to je samo moje mišljenje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#412 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Prava arkada!!! Sve drugo 5. A sad je idem igrat
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja isto sada prelazim taj gornji dio, imam dva teritorija... Ja nemogu vozit sa ovim muscle tier 3 pa da me ubiš... Corvette jednostavno ne upravljiva, dođeš na 250km/h odma, ali kad treba skrenut.... a sirota Supra ko zalijepljena, al šta joj vrijedi kada je preslaba... tražim i dalje dobar auto za taj gornji dio preć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
od LemilicE
|
Tek sam sad skužio da su maknuli utrku ubrzanja. KOMA!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
od LemilicE
|
E da imaš manji monitor, mogao bi igrat i sa manjim rezama ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ljudi, imam problemčić naime, došao sam na 60% karijere i alfa brera mi je postala prespora da bi bio konkurentan ![]() e sad, ja u opcijama karijere, ono car select vidim samo svoju alfu breru Kako onda dodat drugo auto u karijeru?? help :P skužio sam da pričate o TIER 1 i TIER 2 ja asm dobio te neke unlockove, ali ne znam kak oda uzmem auto šmrc ![]() Zadnje izmijenjeno od: stipe_k. 07.11.2006. u 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
a jesam debil pošto su i car lotovi i safe house iste boje nisam primijetio razliku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|