|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
VF900-Cu vs Accelero na x1950pro AGP
dakle imam novu Club3D grafu koja ima Accelero na sebi ![]() 1. pitanje: koji je to točno model na na grafi? 2. je li je bolji MODani VF900 od tog Accelera? ovako je radio na staroj x1650pro(koja se prodaje) http://forum.pcekspert.com/showthrea...=Xilence+x1650 možda ima negdje na netu test Accelero vs vf900(s time da je ovaj MODani bolji jedno 15 - 20% sa hlađenjem od serijskog Zalman venta) unaprijed hvala na odgovorima ![]() je li bi mi se isplatilo preslagivanje toga? ![]() mema mi se uopće ne da clockati a GPU nekaj sitno, trenutne temp su IDLE 35, LOAD 56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Imao sam powercolor x1950pro AGP, takoder sa accelerom gore, ista stvar, mema se nije uopce dala clockat. Mislim da ti se ne isplati mijenjat taj accelero jer je dobar cooler ( i tih) i da neces dobit puno na clocku (ak ces uopce dobit ista) Inace ja sam skinuo one zvake i stavio AC Ceramiq, snizilo je nest sitno temp, ali clock ni mrdac.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Accelero X2, AC-ov može bit samo kvalitetno ![]() X1950Pro se i inače ne clockaju puno, ako baš oćeš provaj na netu pronać bios koji daje nešto veće napone, pa možda i uspiješ naclockat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
|
Citiraj:
koliko sam skužio preko BIOSa se nemože dizati napon GPUa i RAMa ako sam u krivu neka me netko ispravi ![]() Citiraj:
čitam po netu da je ekipa uspjela podizat, nisu neki rezultati, jedan je došao skoro do 2 GHz, ali neki imaju downclockane meme(kao što je moja ![]() možda bi se dalo nekaj složiti ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
BIOS grafičke, ma nemoj se sa tin zafrkavat, ionako razlike neće bit osjetnije. I ostavi X2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a da se ovo naprimjer da tako dignuti, vjerujem da bi se isto osijetilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
mene jedino zanimaju FPS brojevi....ostalo me baš briga da je netko clockao i na 354235423/23523423 to mi tako neigra ulogu...zanima me koliko ste realno dobili skok u FPS |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() PS clockam zbog sebe da ugodnije igram, a igrice mi se ne_da benchat, eventualno čmark i temp sustava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
pa jel ti govorim? realno gledajuci dobio sam skok od nekih 20-25% frejmova u igrama. kad sam rekao bencheve, onda sam mislio na bencheve u igrama, a ne 3d marku i slicnim sintetickim testovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
da s time da su kod tebe stavili memoriju za dvije klase bolju nego sto su trebali da bi kartica radila na stocku. a ovdje to nije slucaj. koliko on OCao tu x1950 nece dobiti takve extremne pomake, sve se svede na par fps a to je nikakva razlika i kako je gordon napisao - ili ti nesto radi i na defaultu ili ne. dobitak od OC mu nece spasiti niti jednu igru. imao sam x1950pro, GPU se clockao poprilicno (no to je po reviewima na netu bilo vezano uz tu moju gecube zbog custom PCBa, navodno se ove s referentnim nisu mogle bas puno OCat. nisam probao druge pa ne bi znao ![]() ![]() e sad, iz tih brojki bi ti trebalo biti jasno da on nemoze OCom dobiti nista. dakle, slobodno mu prestani pricati bajke i kompleksirati lika samo zato sto ima model koji nece da se clocka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
memorija na mojoj kartici je najobicnija samsungova 1.4ns dakle, deklarirana je na 1400mhz, a stock je bio 1200... takve memorije se nalaze na vecini x19xx kartica. problem kod klokanja ovih kartica je u biosu. utility za klokanje ne zna raditi sa 3 profila koja postoje u biosu i onda cim pomaknes nesto, kartica se zblesira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Meni je bitno da mi igra ne trza, u koliko fpsova vrti? Koga boli ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
meni je jedino bitno da bude 30+ više,.....sve ispod 30 fps ja to i tekako osjetim....i ubija mi igru!Znam da će neki napisati da ja sad vidim razliku između 30 fps i 29 fps...ali..vidim ![]() igram igre od kad znam za sebe..od kad sam klinjo bio...volim igre više nego sex sa ženskom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
znas ti da ne kaze sta ako moras fraps upaliti da bi vidio. sudeci po zadnjih par threadova u kojima si sudjelovao aktivno i postovima u njima treba tebi dobar psiholog da ti izbije te FPSe iz glave ![]() jebes igre ako ih igras zbog framova a ne zbog same igre. i nije mi jasno, ima tu pun k ljudi koji su zapeli s tim crysisom....MP nije ni za sto, SP su morali odavno proci...ali ne, svako malo citam "imam toliko i toliko FPS u crysisu". sta vi igre drzite na disku samo zbog benchanja? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
crysis je za mene neoptimizirano smeće...i u pravu si....crysis mi spada u bench mark ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
koje hlađenje za sapphire x1950 pro agp?
evo trebam pomoć jer mi se grafa malo zagrijava previše kod igranja igrica... nekad zna doci cak i do 80 stupnjeva kad igram malo zahtjevnije igrice...zanima me koje bi mi bilo dobro hlađenje za nju a da je bolje od ovog stocka? ako može neko dobro za 150 ili manje kuna bilo bi super,ak nemre onda neko za 250 il manje... pa ak mi neko more pomoć bio bi zahvalan,a i piva se do tad već ohladi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Drugi put kad nebudeš koristio tražilicu leti kartončina ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|