|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam imao prek cenera na 2700, ali bi ustvari bolji test bio kodiranje videa. Pa da se pogleda razlika u brzini kodiranja. Ja sam bogme osjetio dosta razlike kaj se toga tiče a u usporedbi sa starim 1800+/na 2000. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jedno pitanje...dosla mi je abit nf7 maticna...buni me u biosu ona AGP frekvencija koja je na samo 66 mhz a fsb na 200...buni me jer sam dobio za 600 3d marka slabiji rezultat nego prije s a7n8x
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
AGP frekvencija ti je zaključana. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
Premium
|
Citiraj:
postao mi je procesor na 13.5x210 ali nije usao u winoze...valjda ce to chieftec 360 w popravit ![]()
|
|
|
|
#9 | |
|
Premium
|
Re: Mobilni BArton 2500+ rezultati testova
Citiraj:
al ne kuzim, ja dobijem oko 10500 na tom testu i to na preko 3.4 GHz?? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Premium
|
Re: Re: Mobilni BArton 2500+ rezultati testova
Citiraj:
(i priznaj poraz )
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
|
|
#11 | |||||||||||
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
@TB B ostavi AGp freqvu na 66 i ne mici, i iskljuci sve one gluposti u postotcima (Spread Spectrum itd...)
|
|
|
|
#12 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
evo da se ja malo ponovim Sandra Arithmetic
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Headbangig Grunf!
|
Evo je i u Multi izdanju. to je 2500 i ak se ne varam na 166×15.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
|
nis ja ne kazem decki, svaka cast rezultati su fakat za svaku pohvalu!! al jednostavno ne kuzim kaj tih 900 MHz razlike nis ne znaci!!?? pa mora se to negdje pokazati, ipak 2500 MHz i 3500 MHz, velika je to razlika, mislim, ako je suditi po testovima, te razlike kao da nema??:confused: ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Headbangig Grunf!
|
Gle fora je u tome kaj Barton ( bilo koji ) ima vise cachea od P4 L1 cache je 64 ili 128KB P4 ima 8KB L je ist 512KB uz to AMD uspjeva psotici slicne rezultete kao Intel ali na nizim frekvencijama od tuda i brojevi model ( iako su glupi u 3 coska) al odprilike su tu negdje.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
A kolko ovisi FPU na te rezultate, dosta ne... |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Za video samo ako imaš program koji je optimiziran za korištenje svih instrukcija koje su implementirane u tvom procu. Zato se i koristi PR-označivanje da bi se mogla napraviti komparacija(otprilike) sa Intelom. Dakle-ako netko digne svog Bartona na 3200 ili 3500+ to ti je otprilike to. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
ajd decki malo pokazite testove iz 3dmarka 2001/03 i Aide ? I kak rade mobili?
|
|
|
#24 | ||||||||||
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa nije mi jasno sta su svi zapeli za tu AIDU i 3DMark kad to apsolutno nema veze direktno s procom?! :confused: Ak vec hocete neke rezultate, onda treba trazit Sandru i PCMark.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|