|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Kasda routing mode failed,help..
Imam onu staru kasdu, bez maxtv-a.. I krenuo je danas konfigurirat za router mod po Carnet uputama s Darth Vaderovog stikija..i ništa.. Onda sam još našao ovo: Citat: .... Na slijedecoj stranici oznaci enable WAN service ako nije i klikni next, pa SAVE da bi snimio promjene. Sve isto ponovi i za drugu konekciju s tim da na toj postavi VPI=8, VCI=35. -napravljeno 4.Kad si to sve napravio odi na lijevoj strani na Management i Save/Reboot.Ruter ce se rebootati a ja ti preporucujem da ga sad jos jednom ugasis iupalis nakon desetak sekundi. Sad pricekaj petnaestak minuta, ako treba i vise. 5. Na korisnickim racunalima ako su podesena da sama uzimaju adresu ne treba raditi nista, nikakve konekcije, nista, otvoris browser, mailclient, bilo sto i ides na net. Racunala ce se najvjerovatnije vidjeti jedno drugo a sto tko moze vidjeti i raditi na njima preko mreze odredjujes ti a to ce ti neko drugi pojasniti, meni ponestaje inspiracije " I to napravio,ništa.. Samo sam dobio ovo: Fale ip adrese i tako.. ![]() ![]() ![]() E da,na drugom kompu su upisane ip adrese kao na Darth Vaderovom stikiju.: #2 Birajte: Internet Protocol (TCP/IP) -> Properties - označiti Use the following IP address IP address: 192.168.1.(broj od 2 do 254, paziti da se ne kosi sa drugim strojevima) Subnet mask: 255.255.255.0 Default gateway: 192.168.1.1 - označiti Use the following DNS server addresses Preferred DNS server: 192.168.1.1 Alternate DNS server: prazno
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
OT Slično ali ne isto. Imam Kasdu onu sa MaxTV crveim priključcima: 1. Kako joj pristupiti samo sam nju spojio bez DSL na komp 2. Utpikam 192.168.1.1 i ništa Znači treba bi je konfigurirat da mogu koristit četri porta to ima onaj file! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
E to bi i meni treblo.Frend mi ima kasdu mui318 i utipkam adresu ništa idem u cmd ping radi <1ms neznam zašto neće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
VPI = 0 VCI = 33 UBR without PCR PPPoE LLC/SNAP-BRIDGING Stavi tak pa vidi jel radi.
![]() |
#5 |
Type R
|
![]() |
#6 |
Moderator
|
Baci to i nabavi drugi. Već sam jednom davno napisao da su se svi moji problemi s DSL-om rješili reklamiranjem Kasde i dobivanjem Zyxela. Opet, ima ljudi kojima radi dobro. Kako se potrefi ![]()
![]() |
#7 |
Type R
|
![]() |
#8 |
Moderator
|
Koliko sam skužio radi, samo ne onako kako ti želiš :P EDIT: Zagnjavi Horzu malo, on ih je hakirao u slobodno vrijeme.
![]() |
#10 |
Moderator
|
Nemam pojma. Imam 660RU model. On ima samo jedan LAN i USB port.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() |
#14 |
Type R
|
Imam mogućnost zamijenit se s prijateljem za kasdu,a on meni:MICRONET SP3364/B ADSL2+ Router w/modem 4 port Switch Annex B Opis: SP3364/B Standardi ADSL: ANSI T1.413 Issue 2, ITU G.992.1 (G.dmt), ITU G.992.2 (G.lite) Tip linije: Annex B Ethernet: IEEE 802.3, IEEE802.3u Portovi 1 x ADSL line port (RJ-11) 4 x Ethernet port (RJ-45), 10/100M Management Web UI, Telnet, SNMP (MIB II), System log Funkcije Ugrađen ADSL Modem Virtual server, DMZ host, DDNS, UPnP, IGMP Firewall ACL, IP filtering Dimenzije 190 x 120 x 35 mm Masa 295 g Bi li s tim micronetom sigurno radilo?
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po opisu da. Ubaci već poznate parametre i sve 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
@sipe ako ti je stavljeno na postavkama mreže da automatski dobiva IP-jeve, prebaci na ručno, ukucaj IP-jeve i trebalo bi profukcionirat
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
kazda u ruter mode
dal netko zna kako mogu izbrisati iz Wide Area Network Setup-a, u kasdinim postavkama onu konfiguraciju WAN interfaces-a, kaže u uputama da se označi kvačicom na Remove i pritisne tipku Remove,međutim meni ne dopušta da je označim i obrišem,dal mogu to da resetiram kasdu il?unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
networking wannabe guru
|
@sipe nema na cemu Citiraj:
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
networking wannabe guru
|
daj pogledaj odozada na njoj da li su ethernet portovi označeni komada 2 žutom i komada 2 crvenom bojom?
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|