![]() |
Kasda routing mode failed,help..
Imam onu staru kasdu, bez maxtv-a..
I krenuo je danas konfigurirat za router mod po Carnet uputama s Darth Vaderovog stikija..i ništa.. Onda sam još našao ovo: Citat: .... Na slijedecoj stranici oznaci enable WAN service ako nije i klikni next, pa SAVE da bi snimio promjene. Sve isto ponovi i za drugu konekciju s tim da na toj postavi VPI=8, VCI=35. -napravljeno 4.Kad si to sve napravio odi na lijevoj strani na Management i Save/Reboot.Ruter ce se rebootati a ja ti preporucujem da ga sad jos jednom ugasis iupalis nakon desetak sekundi. Sad pricekaj petnaestak minuta, ako treba i vise. 5. Na korisnickim racunalima ako su podesena da sama uzimaju adresu ne treba raditi nista, nikakve konekcije, nista, otvoris browser, mailclient, bilo sto i ides na net. Racunala ce se najvjerovatnije vidjeti jedno drugo a sto tko moze vidjeti i raditi na njima preko mreze odredjujes ti a to ce ti neko drugi pojasniti, meni ponestaje inspiracije " I to napravio,ništa.. Samo sam dobio ovo: Fale ip adrese i tako.. http://www.max-save.org/thumbs/295116Kasdapocetna.jpg http://www.max-save.org/thumbs/264362wan.jpg http://www.max-save.org/thumbs/420100waninfo.jpg E da,na drugom kompu su upisane ip adrese kao na Darth Vaderovom stikiju.: #2 Birajte: Internet Protocol (TCP/IP) -> Properties - označiti Use the following IP address IP address: 192.168.1.(broj od 2 do 254, paziti da se ne kosi sa drugim strojevima) Subnet mask: 255.255.255.0 Default gateway: 192.168.1.1 - označiti Use the following DNS server addresses Preferred DNS server: 192.168.1.1 Alternate DNS server: prazno |
OT
Slično ali ne isto. Imam Kasdu onu sa MaxTV crveim priključcima: 1. Kako joj pristupiti samo sam nju spojio bez DSL na komp 2. Utpikam 192.168.1.1 i ništa Znači treba bi je konfigurirat da mogu koristit četri porta to ima onaj file! |
E to bi i meni treblo.Frend mi ima kasdu mui318 i utipkam adresu ništa idem u cmd ping radi <1ms neznam zašto neće?
|
VPI = 0
VCI = 33 UBR without PCR PPPoE LLC/SNAP-BRIDGING Stavi tak pa vidi jel radi. |
Citiraj:
|
Baci to i nabavi drugi. Već sam jednom davno napisao da su se svi moji problemi s DSL-om rješili reklamiranjem Kasde i dobivanjem Zyxela. Opet, ima ljudi kojima radi dobro. Kako se potrefi :)
|
Citiraj:
|
Koliko sam skužio radi, samo ne onako kako ti želiš :P
EDIT: Zagnjavi Horzu malo, on ih je hakirao u slobodno vrijeme. |
costa jel postoji nacin da se utkljucaju maxtv portovi na tom zyxelu?
|
Nemam pojma. Imam 660RU model. On ima samo jedan LAN i USB port.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam Prestige 600 series ak to sta pomaze...
|
Imam mogućnost zamijenit se s prijateljem za kasdu,a on meni:MICRONET SP3364/B ADSL2+ Router w/modem 4 port Switch Annex B
Opis: SP3364/B Standardi ADSL: ANSI T1.413 Issue 2, ITU G.992.1 (G.dmt), ITU G.992.2 (G.lite) Tip linije: Annex B Ethernet: IEEE 802.3, IEEE802.3u Portovi 1 x ADSL line port (RJ-11) 4 x Ethernet port (RJ-45), 10/100M Management Web UI, Telnet, SNMP (MIB II), System log Funkcije Ugrađen ADSL Modem Virtual server, DMZ host, DDNS, UPnP, IGMP Firewall ACL, IP filtering Dimenzije 190 x 120 x 35 mm Masa 295 g Bi li s tim micronetom sigurno radilo? |
Po opisu da. Ubaci već poznate parametre i sve 5
|
@sipe
ako ti je stavljeno na postavkama mreže da automatski dobiva IP-jeve, prebaci na ručno, ukucaj IP-jeve i trebalo bi profukcionirat |
Citiraj:
|
kazda u ruter mode
dal netko zna kako mogu izbrisati iz Wide Area Network Setup-a, u kasdinim postavkama onu konfiguraciju WAN interfaces-a, kaže u uputama da se označi kvačicom na Remove i pritisne tipku Remove,međutim meni ne dopušta da je označim i obrišem,dal mogu to da resetiram kasdu il?unaprijed hvala
|
Citiraj:
|
@sipe
nema na cemu Citiraj:
|
Citiraj:
hmm...al kasdu sam kupio prije godinu ipo dana,nije mi jasno da je onda već postojala verzija s IPTVom. |
daj pogledaj odozada na njoj da li su ethernet portovi označeni
komada 2 žutom i komada 2 crvenom bojom? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |