|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Neznam zakaj ali več neče delati , nije htrgnuta niti nič , jednostavno mi je danas prestala delat. Ponorel sam kad sam u outlok expresu brisal prek 50 e-maila sa mišem i onda još jenput iz foldera deleted. ![]() Zna morti neko zakaj več neče delati?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Mozda ti je nekaj upalo pa malo stopa? Probaj je ocistiti. Kad brises s misem onda koristi CTRL + A, CTRL ili SHIFT za multiple oznacavanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Vec sam pijan ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Magister Mundi sum!
|
Pa kvragu , sad mi več neče delati ni bakspace kad ga koristim za navigaciju kroz internet i foldere ( makar imam za to gumbe na mišu ljpše mi je stisnuti bakspace ![]() Skeniral sam celi sistem sa kratkometnim i dalekometnim senzorima za bilo kakve anomalije ali senzori nisu nič pronašli ![]() Pa kaj se događa s ulaznom jedinicom mojeg broda :confused:
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
inače je danas ispit iz latein,5 rečenica,a ja imam mobitel u đepu i na drugoj strani žensku koja iide na natjecanje... 4 minimalno... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Bile su slične obrijanim mačkama , tj , mješavini mačka i štakora sa malo dlaka po glavi. ![]() I hope that you'll get an B or A ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|