![]() |
Ne dela mi Delete na na tipkovnici
Neznam zakaj ali več neče delati , nije htrgnuta niti nič , jednostavno mi je danas prestala delat.
Ponorel sam kad sam u outlok expresu brisal prek 50 e-maila sa mišem i onda još jenput iz foldera deleted.:eek: Zna morti neko zakaj več neče delati? |
Mozda ti je nekaj upalo pa malo stopa? Probaj je ocistiti.
Kad brises s misem onda koristi CTRL + A, CTRL ili SHIFT za multiple oznacavanje. |
E fali ti za ovo označavanje , produžil si mi život :p
Efo :beer: |
Vec sam pijan :D
:beer: |
Citiraj:
|
Pa kvragu , sad mi več neče delati ni bakspace kad ga koristim za navigaciju kroz internet i foldere ( makar imam za to gumbe na mišu ljpše mi je stisnuti bakspace:rolleyes: )
Skeniral sam celi sistem sa kratkometnim i dalekometnim senzorima za bilo kakve anomalije ali senzori nisu nič pronašli:eek: Pa kaj se događa s ulaznom jedinicom mojeg broda :confused: |
Proradilo
Fala Q-u kaj je prodelalo. :p
Bil je problem u kardasijskim voluharicama koje su pregrizle par žica ;) |
Ne mogu povjerovat da si s Kardasijancima imao problema. Pa nisu oni nešto opasni.
|
PA ne s kardasijanicam nego s kardasijskim voluharicama ( watch DS9 and you'll know what I mean):rolleyes:
|
Citiraj:
inače je danas ispit iz latein,5 rečenica,a ja imam mobitel u đepu i na drugoj strani žensku koja iide na natjecanje... 4 minimalno... |
Citiraj:
Bile su slične obrijanim mačkama , tj , mješavini mačka i štakora sa malo dlaka po glavi.:p I hope that you'll get an B or A :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |