|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
IAS - authentication servis
ovako curi mi treba gore navedeni servis za net u domu. naravno, tog servisa nema na njemom laptopu. inace se za podesavanje ide na properties od lan connection i tu ima 3 tab-a. general/authentication/advanced. meni naravno fali ova srednja. googlanjem sam uspio doci do podatka da se ias moze naknadno instalirati putem add/remove programs> add/remove windows components> networking services i tu se jednostavno ukljuci ias i instalira. naravno meni toga tu nema. probao sam add/remove pokrenuti sa origi windows cd-a. ista stvar. pitanje. da li itko zna kako ubaciti IAS servis u trenutnu instalaciju windosa bez da moram formatirati i stavljati ponovo sve? unaprijed hvala edit : radi se o win xp sp2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
IAS bi instalirano na windows XP? Cek, cek sta IAS ima mogucnost instalacije na xp OS? Si siguran? Nemogu tvrditi ali IAS je u mojem svijetu rezerviran za server masine... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a valjda znam o cemu pricam ![]() ja necu dizati server vec moram imat ukljucen ias da bi se mogao kao client spojiti na server |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Gore opisani nacin za instalaciju je istinit za Windows server ali ne za XP. Mislim da si ti zamjenio proceduru za windows 2000 i 2003 ali otom potom. Sretno sa iasom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
istina, gore opisani nacin je za windows 2003 server xp pro dolazi sa vec integriranim ias servisom kojeg je nemoguce koristiti bez ukljucenih security center/wireless zero configuration servisa...moguce da je jos koji potreban al nisam zapamtio. problem rjesen reinstalacijom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|