|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
krckanje u zvucnicima
Ok, iz nekog cudnog razloga ponekad se cuje blago pucketanje u zvucnicima, iako on playa sve kak spada .. opet 'pucketa' iz nekog nepoznatog razloga. Čak i ako mi je volume na min se čuje, i nema neki pattern nego se samo iz čista mira pojavi. Zvučnici su CL Inspire P5800 5.1 Zvučna je integruša sa ploče iz siga (realtek karajan module 7.1). tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel ti uključen Line-in u opcijama od zvučne?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
E buljo,imam i ja problem evo od jutros..dolje ako znaš,na X-fi volume panelu mi stoji crveni x-ić mali..nikako da ga maknem...kao da nešto ne valja..i počelo mi je krčati iz x220tki logitech..imaš kakav savjet za postavke..ili ovdje da ih imageshackaš..kako si namjestio svoju zvučnu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I meni zuji, al sve skupa na stolu ![]() ![]() ![]() Brijem da su mi sve te stvari preblizu postavljene, ili? Sorry kaj ti upadam u temu btw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
|
@thedream Aj baci slike u ovu temu i neka se svi problemi sa X-Fi tamo pišu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=64877 @Ladybug Ako imaš neke jeftinije zvučnike onda je potpuno normalno da se čuje krckanje, makar bilo slabo. Svi koji imate to krckanje odvrnite malo više zvučnike i resetirajte komp i slušajte onda kad počinje to krckanje, dali je od početka kad se pojavi prvi boot screen ili nakon bootanja wina (ona traka)?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni nema veze to windowsi bili ili ne.. meni krcka iako je komp isklj, jednostavno izštekam i uštekam napajanje od zvučnika pa nestane.. al neznam zašto do toga dolazi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema neki pattern po kojem počne zujati, više nekako kad se zalaufa ili mu je već sveg too much, onda počne zujati. (Evo sad niš ne zuji, al bude, za par minuta, pol sata, dva sata). ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Jel ti se pojačalo od linije dosta zagrijava?
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Daj probaj potenciometar okretati kad krene pucketati i vidi hoće li prestati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ako slučajno imaš nekakav TV stabilizator spoji zučnike na njega pa vidi jel onda krcka. Možaš probat i na UPS spojit (mada mislim da on ne pomaže u takvim slućajevima). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
def. utječe struja na pucketanje odmah mijenjaj šteker ili produžni... |
![]() |
![]() |
|