![]() |
krckanje u zvucnicima
Ok, iz nekog cudnog razloga ponekad se cuje blago pucketanje u zvucnicima, iako on playa sve kak spada .. opet 'pucketa' iz nekog nepoznatog razloga. Čak i ako mi je volume na min se čuje, i nema neki pattern nego se samo iz čista mira pojavi.
Zvučnici su CL Inspire P5800 5.1 Zvučna je integruša sa ploče iz siga (realtek karajan module 7.1). tnx |
Jel ti uključen Line-in u opcijama od zvučne?
|
Jest, pa što nije to bitno za mic?
|
Ne, stavi to na mute, ne smije bit uključeno i preko 50% (najbolje je da je na mute)
|
ok, sve sam stavio na mute osim volume control (onaj prvi)
jos uvijek lagano krcka.. da nije nesto do produžnog na kojem je komp i to? |
E buljo,imam i ja problem evo od jutros..dolje ako znaš,na X-fi volume panelu mi stoji crveni x-ić mali..nikako da ga maknem...kao da nešto ne valja..i počelo mi je krčati iz x220tki logitech..imaš kakav savjet za postavke..ili ovdje da ih imageshackaš..kako si namjestio svoju zvučnu?
|
I meni zuji, al sve skupa na stolu :( Printer, kojeg zgasim kad ga ne koristim, pa zvučnici kraj printera i linije, dva ih je, pa TV malo dalje udaljen, a jučer navečer nešto sitnički i monitor. WTF? :stoopid: :stoopid:
Brijem da su mi sve te stvari preblizu postavljene, ili? Sorry kaj ti upadam u temu btw :) |
@thedream
Aj baci slike u ovu temu i neka se svi problemi sa X-Fi tamo pišu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=64877 @Ladybug Ako imaš neke jeftinije zvučnike onda je potpuno normalno da se čuje krckanje, makar bilo slabo. Svi koji imate to krckanje odvrnite malo više zvučnike i resetirajte komp i slušajte onda kad počinje to krckanje, dali je od početka kad se pojavi prvi boot screen ili nakon bootanja wina (ona traka)? |
Meni nema veze to windowsi bili ili ne..
meni krcka iako je komp isklj, jednostavno izštekam i uštekam napajanje od zvučnika pa nestane.. al neznam zašto do toga dolazi? |
Citiraj:
Nema neki pattern po kojem počne zujati, više nekako kad se zalaufa ili mu je već sveg too much, onda počne zujati. (Evo sad niš ne zuji, al bude, za par minuta, pol sata, dva sata). :( Kako loše objašnjavam, kaj sam se uopće javljala tu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel ti se pojačalo od linije dosta zagrijava? |
Nije mi jasno, sve je ok uštekano .. probavo sam :o
jedino da idem sve izpočetka izštekavat pa uštekavat? :( |
imaš li wlan adapter blizu zvučnika?
|
Nope, nemam nikakav LAN, samo modem za adsl.
|
mwni isto subwoofer lagano bruji... neznam od cega to dolazi.
|
Daj probaj potenciometar okretati kad krene pucketati i vidi hoće li prestati.
|
Citiraj:
|
domy - nope nema veze, bitno je samo da su uključeni, ne ovisi o volumeu uopce :/
|
Citiraj:
Ako slučajno imaš nekakav TV stabilizator spoji zučnike na njega pa vidi jel onda krcka. Možaš probat i na UPS spojit (mada mislim da on ne pomaže u takvim slućajevima). |
Da nije instalacija nulovana.
|
To mi liči na isti problem kao i kod X-530(što je normalno)...Ili...???
|
def. utječe struja na pucketanje odmah mijenjaj šteker ili produžni...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |