|
![]() |
#601 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
veki, izades iz Carrer Mode na pocetni meni(tamo gdje ima Options i te stvari) i onda su ti tu Challenge Series, a ima jos pun klinac utrka, odes u Carrer Mode, pa na Free Roam i onda trazis utrke po gradu....val si me skuzio ![]()
![]() |
#602 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
kako se zove pjesma (ili kako mogu saznat) koja svira kada se vozim u kanjonu protiv bossa nekog (pjesma ima indijanski štih) i stvarno se prebrzo prelazi igra, vec sam na 55% a igro sam 3-4h svezajedno
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pa imaš na main menu, Challenge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo i ja sam prešao napokon ![]() I mogu reći da sam debelo razočaran u Supru, jedan Evo ju ubije samo tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo i ja sam prešao napokon ![]() I mogu reći da sam debelo razočaran u Supru, jedan Evo ju ubije samo tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja po drugi put prošao, trebalo mi je 4h i 20 min 63%, Darius je pobjeđen, nije potrošen ni dolar za uređivanje auta vozio sam s onim što sam dobio, na kraju sam sve prodao i kupio stock Lancera Evo jer sam morao imat Tier 3 auto i stavio mu samo nitro jer je to must have, to je nekih 105 000 potrošenih i prodao 2 auta koje sam dobio, za 145 000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#612 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
- CacheSize 5697825792 - jel to količina memorije koju si igra zauzme? Kako je krenulo, možda se ipak na kraju prestanem durit i odigram igru. Ako ništa, reda radi. Ta ipak sam ju pošteno platio. ![]()
![]() |
![]() |
#614 |
Ex-Gastarbajter
|
moja seka je prešla nfs u par dana igranja ![]() ![]() karijeru na 100%, sada ide na challenge ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#617 |
profesionalni pijanac
Datum registracije: Nov 2006
|
evo još 3-4 utrke i pređoh igru pošto nisam ni očekivao realnost ni neki napredak igra je ispunila očekivanja čista arkadetina za razbijanje dosade, koja je to postala još odavno
![]() |
#619 |
Premium
|
Kak me igra počela živcirat, to je strašno.... Sad sam na 62% i moram pobijedit onu kuju Angie u onoj kanti šugavoj... Auto mi je nabrijan kolko se god dao dosad nabrijat...A ta glupača me pere koda imam fićeka nekog...Pičim 150-160mph, ona prozuji pored mene bez problema...I onak se ceri...pa ***ote, glavu bi joj razbio...Ožežem nitro-opet ništ ona i bez njega šilji ko luda...***em joj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
|
auti ti nisu svi isti imas auta koji je stock brzi od nekih koji su full nabrijani... kupi novi auto ![]()
![]() |
#622 |
Premium
|
hihih ma neceeee
![]() |
#624 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
|
Napokon sam sredio tu Angie, kupio sam neki Mercedes i išlo je bez problema, al mi se sad čini sve dosta teže...Konkurencija isto juri ko luda, pa mislim da ću malo teže prolazit ovaj ostatak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo je zakon... sa Suprom sam se ubio od pokušavanja, kupim Evo i rasturim sve živo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Chipokemon
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. Zadnje izmijenjeno od: B3mt1. 26.11.2006. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
|
jel mi moze ko rec jel se bmw može vozit u careeru? otkljuco sam ga pa sam se razocaro kad sam vidio da je samo za quick race.
![]() |
|
|