|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://forums.ea.com/mboards/thread....140349&start=0 diskusija na temu low fps,zanimljivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
jel zna netko gdje bi točno u registriju Carbona mogao promjenit sa pixel shadera 3.0 na 2.0,probao sam u ATT al ista je stvar
![]() |
#363 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
igra je prelagana, evo preso sam ju prije 10ak minuta, ono end animacija je bezveze, da zenska em sto ti ne da, em sto nist na kraju ne kaze, sam ti ovaj darius nest otrkelja i ode u nekom autu.... inace skyline je opet da kar u igri i super je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jep lagano je, ako voziš sa drugim autima... ja sam sada prešao sa RX-8 na RX-7, jer osmica jednostavno ne može parirati ovim tier 2 autima i jačim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Disturbed
|
da, rx7 ima handling genijalan, rx8>rx7>am db9>lam murcielago>subaru impreza>nissan skyline i sa skyline sam zavrsio igru, jedino mi je steta sto se kasnije recimo ne mogu kupiti audi le mans i koenig da se s njima igra u karijeri.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Razocaran sam. Sta se ne mogu recimo auti iz skupine 2 dalje tunirati na race packove?? Trenutno sam na 73%, imam unlockan murcielago,al on mi jednostavno nije dobar kao Clio V6, a njega vise ne mogu upgrejdat, koje sranje. I to sarenilo da me oci bole.. A policija je totalno suvisna u toj igri.: baad : MW mi je puno bolji.
![]() |
#371 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
cek, cek, sad ne kuzim: sta nema vise onog tuniranja auta po levelima? po meni je to bilo super, pogotovo za neke bedake koji igraju igru a ne znaju sta je to turbo ![]() kak sad ne mozes npr. uzet golfa i s njim do kraja ga izvozit?
![]() |
#372 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Njaviše sam volio u U2 podešavat parametre motora, omjere brzina, osjetljivost volana, turbo.... i onda testirat na onoj stazi. Tada se najbolji auto pokazala Corolla Zato nikad nisam previše volio MW ( uz ostalo jasno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@mortal - i meni fale podešavanja ![]() ![]() @destroyer - nemožeš sa jednim autom preć igru, imaš više "Tierova" auta, recimo RX-8 je Tier 1, a RX-7 je Tier 2. sedmica obriše pod sa nafriziranom osmicom samo tako... ![]() e da, sad sam bio kod frenda. conroe E6600, 2gb rama, X1900XT. 1280x1024 reza, apsolutno sve postavke na maksimumu. ja sam ostao PAF. količina detalja je stvarno prestrašna. ne govorim da mi se baš sviđa svo to blještavilo, al da zgleda brutalno, zgleda.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ok jesam li ja sljep ili nigdje nema tipke za "rear view" ? ono to mi ***eno treba.... uglavnom poceo sam igrati igru i nemrem naci taj retrovizor i to me nervira...
![]() |
#375 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
prcknedl
|
advanced mislim... -->
meni sljaka dobro, uzeo sam njihove "medium" postavke i car detail stavil na high. prva konfa iz siga, 1280x1024. samo mi je ipak ljepse zaigrat undergnd2 na full detaljima... malo mi je cudno upravljanje...al bit ce bolje...ono timski je fora ![]() ma imas retrovizor pod video-->advanced mislim...
meni sljaka dobro, uzeo sam njihove "medium" postavke i car detail stavil na high. prva konfa iz siga, 1280x1024. samo mi je ipak ljepse zaigrat undergnd2 na full detaljima... malo mi je cudno upravljanje...al bit ce bolje...ono timski je fora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Pitanje: Gdje se nalaze save fileovi? Kopirao sam s jednog kompa iz My documents direktorij NFS Carbon, ali kad uđem u igru, on mi prepozna "nik" i ponudi mi load, ali nakon toga izbaci poruku da nije u mogućnosti učitati to. Još negdje mora biti neki file... HELP!!! Došao sam na jednom kompu do 58% i sad se prebacio na drugi i ne mogu učitati svoj profil da samo nastavim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#380 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Proba si C:\Documents and Settings\USER\Application Data\NFS .... Tamo zna bit
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
20 znakova (ovo je samo primjer!!!) -->
![]() Prepišite ili zapamtite taj ključ (označenih 20 znakova u krajnjem desnom stupcu)... Mijenjanje ključa od već instalirane igre: Pokrenite: C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\Support\Need for Speed Carbon_code.exe. Taj file se možda nalazi u nekom drugom direktoriju, ovisi da li ste mijenjali lokaciju tokom instalacije igre. Upišite onih 20 znakova koje ste prepisali iz HEX editora i spremite. Ovo je meni pomogle, pa bi isto tako trebalo i Vama ![]() Evo detaljnih uputa kako prebaciti save file s kompa na komp i da dalje normalno radi:
Lokacija save filea: C:\Documents and Settings\ Upozorenje: * moguće je da se putanja do save fila razlikuje od gore navedene ukoliko se ne radi o Engleskoj verziji Windowsa XP * Važna napomena: NE ŠALJITE SVOJE SAVE FILOVE NIKOME! ONI SADRŽE VLASNIČKE SERIJSKE BROJEVE IGRE! NETKO IH MOŽE ISKORISTITI U KRIVU SVRHU I VAŠ ONLINE EA KORISNIČKI RAČUN MOŽE BITI UGROŽEN! Promjena serijskog broja igre: Da bi mogli učitati save file i nastaviti sa igrom morate promijeniti CD ključ igre u onaj s kojim je save file bio kreiran. Da bi to učinili, postupak je sljedeći: 1) skinite s Interneta ili od bilo gdje drugdje neki HEX editor program, ja sam rabio npr. HDD Software HEX editor 3.12 trail verziju 2) pokrenite ga i u njemu otvorite Vaš save file CD ključ počinje u redu koji je numeriran kao 0000003c (4. red) radi se o broju dugačkom 20 znakova CD ključ završava na 00000050 (6. red) Vrlo je jednostavno za pronaći CD ključ - evo primjera CD ključ: 123a123b123c123d123e --> 20 znakova (ovo je samo primjer!!!) ![]() Prepišite ili zapamtite taj ključ (označenih 20 znakova u krajnjem desnom stupcu)... Mijenjanje ključa od već instalirane igre: Pokrenite: C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\Support\Need for Speed Carbon_code.exe. Taj file se možda nalazi u nekom drugom direktoriju, ovisi da li ste mijenjali lokaciju tokom instalacije igre. Upišite onih 20 znakova koje ste prepisali iz HEX editora i spremite. Ovo je meni pomogle, pa bi isto tako trebalo i Vama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
evo i moje kritike ![]() nakon mjesec dana neigranja nikakve igre odlučio sam i to probati...... i mogu reci samo da sam mnogo vise ocekivao.......jedino dobro u toj igri mi je izbor auta......... i jos mozda neke male sitnice koje i nisu tako bitne....... uglavno moja ocjena bi bila 3 od 5 ........za skratiti vrijeme je dobro ...... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
: Drone :Ma lose. Evo sto mi se ne svida kod Carbona u odnosu na prijasnja izdanja: 1. Policija mi je tu potpuno suvisna. Em ne trebas skupljati bounty bodove, nije tako adrenalinska akcija kad te ganjaju u MW. 2. Najvece razocaranje da ne mozes vise upgrejdat aute jer su ih fino podjelili u skupine i onemogucili daljni upgrade- sramotno. 3. Previse kica, na koje god postavke postavim detalje, ukljucujuci ono zatamnjivanje (imam na 44%), presareno. 4. Totalno nemastovita mapa, tj, "staze" koje po pravilu imaju zavoje ko u nekom lunaparku, lijevo-desno. (uh sto mi fale prijasnji nastavci jos iz vremena trojke, cetvorke...) 5. Dobro je sto su izbacili drag,jer me ono preseljavanje iz trake u traku izludilo, ko da voze neki ratardosi. 6. Vracanje drifta je popravilo stvar,ali u mrvicama. 7. soundtrackovi su mi puno losiji u odnosu na MW. Dojam da su decki iz EA ostali bez inspiracije vec odavno, a sada samo izdaju nastavke koje medusobno kombiniraju, a nikako da pogode pravu formulu. Moja ocjena bi bila 4/10.
![]() |
|
|