|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
FORZA FERRARI |
|
![]() |
![]() |
#452 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
odlazi najveci,hvala za sve pobjede koje si donio ferrariju i sve rekorde i naslove,neznam sta jos dodati u ovom trenutku...jednom rijecju jos jednom HVALA za sve voznje u kojima smo uzivali dok si vozio |
![]() |
![]() |
#453 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo ja se vratih iz Italije, ovo cu pamtit cijeli zivot. Slike cete dobit uskoro, jer nemam snage za sredivanjem. |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
2 utrke prije kraja, prva dvojca 0 bodova razlike...bit će zanimljivo sljedećih tjedana.. ![]() Utrka je bila dost zanimljiva, non stop prestizanja...ma zakon, tak i treba...jedino mi je žao Heidfelda, 2 zavoja prije kraja...i pafff...šteta...dobro što se uopće dovuko do cilja... |
![]() |
![]() |
#457 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zanimljiva utrka, sad mi nije žao kaj sam legao poslje tri a digao se u osam ![]()
#458 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
kreten idiot moron ma joooooooj nije mi se dalo silaziti mislio sam sve ce biti kao na startu (bar sa se prvog mjesta tice) i sada vidim na www.formula1.com je Schumi svima opet pokazao kako se F1 vozi ![]() __________________________________________________________________ IMA TO NETKO SNIMLJENO MOZDA???? |
![]() |
![]() |
#459 |
Super Moderators
|
U 16:00 je skraćena snimka (oko 45 minuta) na HTV2.
#460 |
Premium
|
na rasporedu toga nema http://www.hrt.hr/raspored/?raspored...tum=2006-10-01 je prasicko rekao da ce biti snimka? |
![]() |
![]() |
#461 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Osim toga-Ljubo car je popušio za čuku vremena....ne znam kaj bi gledali toliko koliko su napisali na svojim stranicama ![]()
![]() |
#462 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Odlicna utrka, odmah iza hungaroringa... Sreca je presudila danas schumiju, ali koliko puta se alonso tako krumpirao ![]() A jadni kimi...ne znam dal da se smijem ili da placem.... Bas cemo vidjet sljedece godine Alonsa u McLarenu : lol2 : |
![]() |
![]() |
#463 |
Super Moderators
|
Raikkonen nema sreće pa da ga je*eš. Svaki put isto...
#466 |
Premium
|
SRECE pa nema to nikakve veze sa srecom,,,, ima shrot bolid,,,,, iduce sezone uzhas idiot Alonso otisao u Mclaren sto stvarno nema smisla sa zivotom totalno s konja na magarca,,,,, Schumi u mirovini Finac u Ferrariju,,,,,,, ma vise nema smisla da gledam F1,,,,, |
![]() |
![]() |
#467 |
Dark side Moderator
|
da da, car opet rula, doduše Alonsu se naplatilo sve ono sa čim nije ima pehova cjelu prošlu i pola ove sezone, zakon velikih brojeva, ali sve se to pika, zato i postoji konstruktorski naslov. PS. Jel netko možda snimio utrku, ja zaboravio a treba mi jako da kompletiram sezonu, ajd pliz ak netko ima neka javi.
#468 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
A što se opet dogodilo Kimiju? Jučer sam bio u berbi tak da sam vidio samo prvih 20 min. Kimi se dobro držao. Jel bio kvar motora ili nešto drugo?
#470 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#472 |
Lika u mom srcu
|
neka malo Schumaher haters vide kako se vozi, i da se više ne priča da samo kroz boksove pretječe... fino je obišao renolčeke na STAZI, pokazao kako se vozi, iako su mu gume bile u banani prvih nekoliko krugova.. a na kraju vozio sa potpuno poderanim gumama... Schumaher ima srce i duše, jeste vidjeli koje veselje na kraju utrke? a mehaničare i ekipu iz boksa? NAJJAče je kad je alonso bacio šampanjac pa je ispala boca njegoom mehaničaru i pukla (neki bi rekli znak da mu pucaju sve nade u osvajanje prvenstva ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Šumi je ipak car. I jedan od 5 najvećih svih vremena. Ostali su samo ostali....
#474 | |
Premium
|
Citiraj:
a kako se vozi to je jos davnih dana svima pokazao,,,,,,, sada se jos samo "malo" izivljava za kraj ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#475 |
Dark side Moderator
|
isuse....!!! skinuo utrku s neta, pogledo danas 2 puta. Kako ih je Schumi naprašio pa to je za nepovjerovat. Samo neka mi netko kaže da Fisziko nije pustio Alonsa.... pustio je i Schumia samo da i Alonso prođe...loše. Alonso je imao peh sa zadnjom gumom, ali i previše je filozofirao, svaki ulazak je mjenjao gume dok to drugi nisu radili, mozda je bio loš prvi set, ali sumnjam da je s obzirom na vremena koja je vozio. Šta da vam kažem, utrka se vozila 56 krugova....
#476 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ono što je fizikela ( ![]()
#477 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
čisto puštanje. A u pravilima FIA-e se navodi strogo kažnjavanje... ali eto, neka im, nije im pomoglo... ![]() ali, naravno, da je to ferrrari napravio... pa majke ti, izbacili bi ih bili iz utrke i diskvalificirali, i vrag zna što još... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#478 |
Guest
|
schumi je bio prvi iskljucivo zato jer su i kimi i alonso bili u problemima...ne znam cemu uvijek potreba za uvelicavanjem necega cega nije bilo...valjda su to karakteristika schumijevih fanova ![]() sam schumi je izjavio nakon utrke da nije imao problema sa gumama nego da je bio iznenadjen sto je mogao pratiti brzinu vodecih...greska renaulta da stave nove prednje gume alonsu i gubitak 10 ekstra sekundi zbog "matice" kotaca je odlucilo utrku...naravno i odustajanje kimija...ovi ostali se tako i tako ne mogu mjeriti sa prvom trojicom ![]() ali dobro treba pobjedjivati i kad nisi najbolji i to je isto odlika prvaka ![]() |
![]() |
|
|