![]() |
F1-nova sezona
Počinje:)
Na prvom treningu su bili najbrži Anthony Davidson, Michael Schumacher i Alex Wurz. Sutra je kvalifikacijski. Uglavnom-krenula je sezona, nadam se da će biti uzbudljivije nego lani. |
Pa lani nije bilo lose sam da ne bude ko 2004. : DualWiel : suicide
|
shumi se vraća ove godine ili odlazi u penziju
baš me zanima kak će se massa snaći u ferrariju |
brijem da se ferrari zeli osvetit za proslu godinu kad su bili u banani,i napokon im bolid ide dobro,vidim da su sredili i difuzore straznje a snjim su imali problema,ali vidjet cemo s ferrijima se nikad nezna a pogotovo s schumijem oni uvijek grizu i idu na pobjedu,brijem da ce ova godina biti jedna od boljih u formuli 1,ja se nadam!!
|
ove godine se vraca promijena guma :)
|
e da i kad smo kod guma napokon ljudi mogu u box uci i promijenit gume ono prosle godine mi je bilo debilana totalna
|
Kvalifikacijski HTV2 subota 11.55.
Prijenos-HTV2 nedjelja 12.00 studio, 12.20 trka. |
Samo cekam....
Zelim vidjet kak ce ove nove momcadi startat. |
Citiraj:
|
Samo da se i Mclaren ukljuci u utrku, da im ne zakazuju motori, i da se ferrari vrati na staro, mogla bi ovo biti jako zanimljiva sezona. Samo bi bilo jos zanimljivije da su ogranicili i snagu motora...
|
Vjerovatno ce Renault ove godine polagati snage u Fisica jer je Alonso potpisao sa Mclarenom za sljedecu sezonu ,a otislo im je i dosta inzinjera.Honda bi mogla biti dosta dobra, bumo vidjeli u 11:55
|
samo da mi je vidit šta će bit sa BMWom. nisu baš optimistični, ali iman neki osjećaj da bi mogli napravit nered ove sezone
|
BMW-Sauber bi mogao posebno na početku sezone nakupit dosta bodova, bolid je izrazito pouzdan, koliko sam upućen među top 3. momčadi su u odvoženim kilometrima.
Nove momčadi? STR (Scuderia Torro Rosso) bi mogla tu i tamo koji bod uzet, Midland na začelju a Super Aguri s Arrowsovim bolidom iz 2002.!!! još iza Midlanda jer ipak bolid je za muzej a ne za stazu, kolko god je to dobar bolid al zub vremena čini svoje. |
HM, napokon je vračeno promjena guma...Stvarno je bilo debilno.
|
Uf, uf...nisam pratio kaj je sve promjenjeno u pravilima-sjedim i gledam kvalifikacijski i ništa mi nije jasno:D
|
Ma pusti sad pravila......bitno da je Kimi otvoril bal:)
|
konačno, nek se zna ko je car, bravo schumi...
|
Citiraj:
|
Bravo Schumi i Massa, ali najbolje vrijeme je imao mali Alonso iako nije osvojio prvo mjesto na startu.
|
Zanimljiva su ova nova pravila. A i dobro da su dozvolili promjene guma.
|
ko je osvojio poll?
|
Code:
1. M. Schumacher (NJE/Ferrari) 1:31.431 |
Dobro da su vratili promjenu guma... Stvarno je bilo malo...xyz....
|
Dozvola mjenjanja guma mi se sviđa...a ne ko prošle godine..
A jeste vidili drugi RedBull-ov team, još uvjek V10 motor ganja, samo je malo "osakaćen" baš me zanima kak će se ponašat sutra u utrci... Dalje, McLaren fensy zgleda, cool boja, i neki čudan izgled nosa... Onda je tu još i hrpa novih vozača...ma bit će zanimljivo, samo da Shumi opet nebude non-stop 2 runde ispred svih... |
Steta kaj je proslo vrijeme uspavanki . joj sto sam volio spavati uz zvuke formule.
|
Go Schumi, go Schumi :)
Hvala Bogu i na promjeni guma. |
bit ce zanimljivo sutra brijem i to jako zanimljivo, ferrariji su nabrijani ali ovi ostali su dobri isto,neznam nebi prognozirao nista jedva cekam da pocne,ali cini mi se da je schumi opet u top-formi
|
Vidjet ćemo sutra da li je Massa dovoljno dobar da solidno odvozi cijelu trku.
Meni je bio najsmješniji danas Schumi-toliko se veselio i ljubio sve po redu kao da je pobijedio na utrci a ne treningu... |
a ipak prosle sezone je imao samo jedan pol position tako da ga razumijem, napokon ce brijem vratit ferrari tamo gdje mu je i mjesto u samom vrhu pa ce biti zanimljivije valjda
|
Citiraj:
A i reko je da nije se nado pole-u, nego da bude među prvih 5. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |