|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
F1-nova sezona
Počinje ![]() Na prvom treningu su bili najbrži Anthony Davidson, Michael Schumacher i Alex Wurz. Sutra je kvalifikacijski. Uglavnom-krenula je sezona, nadam se da će biti uzbudljivije nego lani. |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa lani nije bilo lose sam da ne bude ko 2004. : DualWiel : suicide
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
shumi se vraća ove godine ili odlazi u penziju baš me zanima kak će se massa snaći u ferrariju |
![]() |
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
brijem da se ferrari zeli osvetit za proslu godinu kad su bili u banani,i napokon im bolid ide dobro,vidim da su sredili i difuzore straznje a snjim su imali problema,ali vidjet cemo s ferrijima se nikad nezna a pogotovo s schumijem oni uvijek grizu i idu na pobjedu,brijem da ce ova godina biti jedna od boljih u formuli 1,ja se nadam!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ove godine se vraca promijena guma ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
|
e da i kad smo kod guma napokon ljudi mogu u box uci i promijenit gume ono prosle godine mi je bilo debilana totalna |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Kvalifikacijski HTV2 subota 11.55. Prijenos-HTV2 nedjelja 12.00 studio, 12.20 trka. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
#10 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Samo da se i Mclaren ukljuci u utrku, da im ne zakazuju motori, i da se ferrari vrati na staro, mogla bi ovo biti jako zanimljiva sezona. Samo bi bilo jos zanimljivije da su ogranicili i snagu motora...
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Vjerovatno ce Renault ove godine polagati snage u Fisica jer je Alonso potpisao sa Mclarenom za sljedecu sezonu ,a otislo im je i dosta inzinjera.Honda bi mogla biti dosta dobra, bumo vidjeli u 11:55 |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
samo da mi je vidit šta će bit sa BMWom. nisu baš optimistični, ali iman neki osjećaj da bi mogli napravit nered ove sezone
#13 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
BMW-Sauber bi mogao posebno na početku sezone nakupit dosta bodova, bolid je izrazito pouzdan, koliko sam upućen među top 3. momčadi su u odvoženim kilometrima. Nove momčadi? STR (Scuderia Torro Rosso) bi mogla tu i tamo koji bod uzet, Midland na začelju a Super Aguri s Arrowsovim bolidom iz 2002.!!! još iza Midlanda jer ipak bolid je za muzej a ne za stazu, kolko god je to dobar bolid al zub vremena čini svoje.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
Uf, uf...nisam pratio kaj je sve promjenjeno u pravilima-sjedim i gledam kvalifikacijski i ništa mi nije jasno ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma pusti sad pravila......bitno da je Kimi otvoril bal ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Zanimljiva su ova nova pravila. A i dobro da su dozvolili promjene guma. |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ko je osvojio poll? |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Code:
1. M. Schumacher (NJE/Ferrari) 1:31.431 2. F. Massa (BRA/Ferrari) 1:31.478 3. J. Button (VB/Honda) 1:31.549 4. F. Alonso (ŠPA/Renault) 1:31.702 5. JP. Montoya (KOL/McLaren) 1:32.164 6. R. Barrichello (BRA/Honda) 1:32.579 7. M. Webber (AUS/Williams) 1:33.006 8. C. Klien (AUT/Red Bull) 1:33.112 9. G. Fisichella (ITA/Renault) 1:33.496 10. N. Heidfeld (NJE/BMW) 1:33.926 11. J. Villeneuve (KAN/BMW) 1:32.456 12. N. Rosberg (NJE/Williams) 1:32.620 13. D. Coulthard (VB/Red Bull) 1:32.850 14. J. Trulli (ITA/Toyota) 1:33.066 15. V. Liuzzi (ITA/Scuderia Toro Rosso) 1:33.416 16. S. Speed (SAD/Scuderia Toro Rosso) 1:34.606 17. R. Schumacher (NJE/Toyota) 1:34.702 18. C. Albers (NIZ/Midland F1) 1:35.724 19. T. Monteiro (POR/Midland F1) 1:35.900 20. Y. Ide (JAP/Super Aguri) 1:37.411 21. T. Sato (JAP/Super Aguri) 1:38.868 22. K. Räikkönen (FIN/McLaren) bez vremena |
![]() |
![]() |
#23 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Dobro da su vratili promjenu guma... Stvarno je bilo malo...xyz....
#24 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Dozvola mjenjanja guma mi se sviđa...a ne ko prošle godine.. A jeste vidili drugi RedBull-ov team, još uvjek V10 motor ganja, samo je malo "osakaćen" baš me zanima kak će se ponašat sutra u utrci... Dalje, McLaren fensy zgleda, cool boja, i neki čudan izgled nosa... Onda je tu još i hrpa novih vozača...ma bit će zanimljivo, samo da Shumi opet nebude non-stop 2 runde ispred svih... |
![]() |
![]() |
#25 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Steta kaj je proslo vrijeme uspavanki . joj sto sam volio spavati uz zvuke formule. |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium moderator
|
Go Schumi, go Schumi ![]() Hvala Bogu i na promjeni guma.
__________________ |
![]() |
![]() |
#27 |
You'll Never Walk Alone
|
bit ce zanimljivo sutra brijem i to jako zanimljivo, ferrariji su nabrijani ali ovi ostali su dobri isto,neznam nebi prognozirao nista jedva cekam da pocne,ali cini mi se da je schumi opet u top-formi |
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderators
|
Vidjet ćemo sutra da li je Massa dovoljno dobar da solidno odvozi cijelu trku. Meni je bio najsmješniji danas Schumi-toliko se veselio i ljubio sve po redu kao da je pobijedio na utrci a ne treningu... |
![]() |
![]() |
#29 |
You'll Never Walk Alone
|
a ipak prosle sezone je imao samo jedan pol position tako da ga razumijem, napokon ce brijem vratit ferrari tamo gdje mu je i mjesto u samom vrhu pa ce biti zanimljivije valjda |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
A i reko je da nije se nado pole-u, nego da bude među prvih 5. |
|
![]() |
|
|