|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Skinuo sam DC++ u svrhu skidanja mp3eva i sl. na faxu bez da me otkriju. Naime problem je u tome da ako instaliramo Winamix ili nešto slično, oni to skuže i ukinu nam acount. Načuo sam da je par ljudi veča sa time skidalo stvati i da ih nitko nije uhvatio. Kad god se ja preko njega spajam na njegove public hubs javi mi da se ne može spojit ili da je zaj hub trenutno preopterećen i ispiše mi disconected. Jel netko probao skidat nešto sa tim DC++om? Jel ima kakva finta u postavkama? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ovisi na koji se HUB spajas. Ja sam samo skidao anime sa DC++ pa neznam koji je najbolji HUB za mp3. Al kad tamo odes da ti izlista hub-ove ima stvarno super njih. Samo sto obicno moras imati min 1GB share i 2-3 slota otvoreno (ponegdje cak i 15GB).
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
E pa u tom je onda finta. Vidjeo sam da ispiše čak i 40GB i sl. Znači nemrem se spojit na taj hub ako namam tolko za sheranje? Idijotizam, pa di da smislim tolko podataka! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
.
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Kako ste neinventivni, covjece, place mi se ![]() Skines ovo, pokrenes, upises velicinu filea koju zelis, odredis mjesto i on ti ga izgenerira. Imenuj ih sto nezanimljivije, npr. kffaglhbayldiglaid.dfda, adkljbakldbg.ad, adgadga.adg ![]() Samo pazite se DCPlusPlusovske crne ruke jer zna skuziti ljige koje bi samo skidale ![]() ![]()
|
|
|
#6 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
tom - ovisno o hubu, imaš i one koji imaju izrazito mali prag sheranja, nekih 1gb ili ga ni nemaju.. a neki, elitniji, imaju naravno i više, i još ti diktiraju što moraš uvijek imati u shareu... Ako ti se baš žuri, imaš i Limewire, i eMule, i još par voća i životinjica... edit: u, shit, ovo je JAKO stara tema... isprika....čovjek već diplomiro na tom faksu... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#9 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ako si regular user, a varaš..... Then you're busteeeed :P (jer ti se provjeravaju shareovi sa određenim programima, botovima, u potrazi za zabranjenim fajlovima....) I tako... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ima vishe metoda za detektiranje varalica ali obichno su uvijek spore. Hubovi znaju imati puuno korisnika pa botovima treba dugo da od svakog uzmu filelistu i skeniraju je. Ako te prekinu probaj se spojit ponovno s drugim nicknameom, a ako to ne upali onda promjeni IP adresu, tj. rekonektaj se na net.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
isto tako sam u svojoj proslosti imao neke ovlasti na malo jacem HR hubu tak da znam cca kako bi se npr tebe rijesili... sumnjam da bi se netko dao zamarat s tobom da ti skidam listu 10x ... mozda probam 3 puta ti skinut listu i ako ispadne "bananko" letis van... da sad ne skrecem previse s teme, htio bi samo napomenut da cijela poanta DC++ huba je da se djeli, jel kad nitko nebi imao sta djelit, ko bi sta skidao onda? a nitko nema net za dzabe... tak da i onaj gore spomenut FLAT kosta...npr ja imam preko 150Gb-a u share tak da ima mozda 5 - 10 hubova na kojem ne uspijem uc... ali na one koje uspijem su da moras imat min. 150Gb-a a skvadra ima i po TB tak da nema cega nema... ali stvarno ima svega... OT: Ladybug na kojem hub si ti reda pravila? mozda se i znamo ali pod drugim nickovima? |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#14 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
|
|
|
|
#17 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Premium
|
e Costa Costa, sta rec... sve je ovo otislo malo OT ali kad smo vec OT, bas trazim skripte i ostalo za pokrenut vlastit hub... sa podizanjem brzine u/l mislim da moze bit sasvim solidno do nekih 100 korisnika... barem mi je tako receno.. btw u/l je 256kbps-a jel imate kakvih iskustva s tim? YnHub itd |
|
|
|
|
|
#19 |
|
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Da ne otvaram novu temu(iako znam da sam već jednom pitao)... Kako podestiti postavke routera za Emule i DC++. Meni je to sve špansko selo, pa ono...molio bih da upotrebljavate jednostavne(eventualno proširene rečenice) Imam onaj gigaset 515 ili tako nešto...a moj komp je spojen na router preko USB wireles kartice... Mreže jednostavno nisu za mene ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|