PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Dc++ (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8081)

DrTom 06.02.2004. 13:28

Dc++

Skinuo sam DC++ u svrhu skidanja mp3eva i sl. na faxu bez da
me otkriju. Naime problem je u tome da ako instaliramo Winamix ili
nešto slično, oni to skuže i ukinu nam acount. Načuo sam da je
par ljudi veča sa time skidalo stvati i da ih nitko nije uhvatio. Kad
god se ja preko njega spajam na njegove public hubs javi mi da
se ne može spojit ili da je zaj hub trenutno preopterećen i ispiše
mi disconected. Jel netko probao skidat nešto sa tim DC++om?
Jel ima kakva finta u postavkama?

MadBoY 06.02.2004. 17:21

Ovisi na koji se HUB spajas. Ja sam samo skidao anime sa DC++ pa neznam koji je najbolji HUB za mp3. Al kad tamo odes da ti izlista hub-ove ima stvarno super njih. Samo sto obicno moras imati min 1GB share i 2-3 slota otvoreno (ponegdje cak i 15GB).

DrTom 06.02.2004. 19:58

E pa u tom je onda finta. Vidjeo sam da ispiše čak i 40GB i sl.
Znači nemrem se spojit na taj hub ako namam tolko za sheranje?
Idijotizam, pa di da smislim tolko podataka!

MadBoY 06.02.2004. 21:41

Citiraj:

Originally posted by DrTom
E pa u tom je onda finta. Vidjeo sam da ispiše čak i 40GB i sl.
Znači nemrem se spojit na taj hub ako namam tolko za sheranje?
Idijotizam, pa di da smislim tolko podataka!

nazalost moras imati nesto za share. E sad sta ces staviti neznam... nekako probaj stavit 1-2 divx-a :) .

Costa 06.02.2004. 22:01

Kako ste neinventivni, covjece, place mi se :D
Skines ovo, pokrenes, upises velicinu filea koju zelis, odredis mjesto i on ti ga izgenerira. Imenuj ih sto nezanimljivije, npr. kffaglhbayldiglaid.dfda, adkljbakldbg.ad, adgadga.adg :D

Samo pazite se DCPlusPlusovske crne ruke jer zna skuziti ljige koje bi samo skidale :rambo:

:beer:

Ladybug 01.07.2006. 13:27

Citiraj:

Autor Costa
Samo pazite se DCPlusPlusovske crne ruke jer zna skuziti ljige koje bi samo skidale :rambo:

ts, ts, zbog ovakvih stvari sam svojedobno kickala i banala ljude koji bi mi bili u hubu : nono : bit je u shareanju, a ne u leechanju i varanju....

tom - ovisno o hubu, imaš i one koji imaju izrazito mali prag sheranja, nekih 1gb ili ga ni nemaju.. a neki, elitniji, imaju naravno i više, i još ti diktiraju što moraš uvijek imati u shareu... Ako ti se baš žuri, imaš i Limewire, i eMule, i još par voća i životinjica...
edit: u, shit, ovo je JAKO stara tema... isprika....čovjek već diplomiro na tom faksu...

Costa 02.07.2006. 01:01

Citiraj:

Autor Ladybug
ts, ts, zbog ovakvih stvari sam svojedobno kickala i banala ljude koji bi mi bili u hubu : nono : bit je u shareanju, a ne u leechanju i varanju....

Tad sam josh imao modem pa bi mi brzina skroz pala kad bi netko uzimao neshto od mene. Sad imam DSL i ogranichen sam kunama pa opet ne dam da mi uzimaju. Shareao bih drage volje da imam flat, ma 0-24 :D

blondie 04.07.2006. 11:14

Citiraj:

Autor Costa
Tad sam josh imao modem pa bi mi brzina skroz pala kad bi netko uzimao neshto od mene. Sad imam DSL i ogranichen sam kunama pa opet ne dam da mi uzimaju. Shareao bih drage volje da imam flat, ma 0-24 :D

a šta ako te skuže?

Ladybug 04.07.2006. 11:30

Citiraj:

Autor blondie
a šta ako te skuže?

Postoji neka vrsta "hijerarhije" na DC-u, kao i svugdje. Ako si "regular" user, onda moraš uvijek u svako vrijeme poštivati pravila hubova na kojima se nalaziš. Ako si VIP, OP, Ma (ili nešto više), možeš, ali ne moraš. :D Ako si regular user, a varaš..... Then you're busteeeed :P (jer ti se provjeravaju shareovi sa određenim programima, botovima, u potrazi za zabranjenim fajlovima....) I tako...

Costa 04.07.2006. 13:36

Citiraj:

Autor blondie
a šta ako te skuže?

Onda te izbace :D

Ima vishe metoda za detektiranje varalica ali obichno su uvijek spore. Hubovi znaju imati puuno korisnika pa botovima treba dugo da od svakog uzmu filelistu i skeniraju je.

Ako te prekinu probaj se spojit ponovno s drugim nicknameom, a ako to ne upali onda promjeni IP adresu, tj. rekonektaj se na net.

Freek 04.07.2006. 14:20

Citiraj:

Autor Costa
Onda te izbace :D

Ima vishe metoda za detektiranje varalica ali obichno su uvijek spore. Hubovi znaju imati puuno korisnika pa botovima treba dugo da od svakog uzmu filelistu i skeniraju je.

Ako te prekinu probaj se spojit ponovno s drugim nicknameom, a ako to ne upali onda promjeni IP adresu, tj. rekonektaj se na net.

ja im uopće nedam da mi uzmu file listu, i ne izbace me.:)

FlowMaster 06.07.2006. 20:02

Citiraj:

Autor Freek
ja im uopće nedam da mi uzmu file listu, i ne izbace me.:)

kratkorocno rijesenje...

isto tako sam u svojoj proslosti imao neke ovlasti na malo jacem HR hubu tak da znam cca kako bi se npr tebe rijesili... sumnjam da bi se netko dao zamarat s tobom da ti skidam listu 10x ...

mozda probam 3 puta ti skinut listu i ako ispadne "bananko" letis van...

da sad ne skrecem previse s teme, htio bi samo napomenut da cijela poanta DC++ huba je da se djeli, jel kad nitko nebi imao sta djelit, ko bi sta skidao onda?:rolleyes: a nitko nema net za dzabe... tak da i onaj gore spomenut FLAT kosta...

npr ja imam preko 150Gb-a u share tak da ima mozda 5 - 10 hubova na kojem ne uspijem uc... ali na one koje uspijem su da moras imat min. 150Gb-a a skvadra ima i po TB tak da nema cega nema... ali stvarno ima svega...

OT: Ladybug na kojem hub si ti reda pravila? mozda se i znamo ali pod drugim nickovima?

Costa 06.07.2006. 21:38

Citiraj:

Autor FlowMaster
da sad ne skrecem previse s teme, htio bi samo napomenut da cijela poanta DC++ huba je da se djeli, jel kad nitko nebi imao sta djelit, ko bi sta skidao onda?:rolleyes: a nitko nema net za dzabe... tak da i onaj gore spomenut FLAT kosta...

Sve to stoji ali ja nemam love da bih djelio. Chim se cjena flata spusti na neku normalnu nadoknadit chu sve ovo vrijeme :D

FlowMaster 06.07.2006. 22:38

Citiraj:

Autor Costa
Sve to stoji ali ja nemam love da bih djelio. Chim se cjena flata spusti na neku normalnu nadoknadit chu sve ovo vrijeme :D

nadoknadit d/l ili u/l ? : roller : : cheers2

Ladybug 06.07.2006. 23:02

Citiraj:

Autor FlowMaster
OT: Ladybug na kojem hub si ti reda pravila? mozda se i znamo ali pod drugim nickovima?

na švedskim i nizozemskim hubovima, najviše za filmove i hip hop. Ma imala sam neke predpubertetske nickove tipa XTC4Men, Dutty, Yoanna, al sad sam "samo" Anna, a share mi je 80gb. Bila sam malo i na hr hubovima, sporadično. Onaj ogromni, balkanski, te par hrvatskih također. Al se ne sjećam imena...

Costa 07.07.2006. 19:05

http://basshunter.m0o.eu/anna/index_en.php

:D

Ladybug 07.07.2006. 19:28

ahahahahahahahaha!!!!!!!!!! : goood : di si to iskopaja, costa, lmfao! netko me voli na dc kanalima, nema sumnje :D

FlowMaster 07.07.2006. 22:29

e Costa Costa, sta rec...

sve je ovo otislo malo OT ali kad smo vec OT, bas trazim skripte i ostalo za pokrenut vlastit hub... sa podizanjem brzine u/l mislim da moze bit sasvim solidno do nekih 100 korisnika... barem mi je tako receno..

btw u/l je 256kbps-a
jel imate kakvih iskustva s tim? YnHub itd

Delta S4 09.08.2006. 12:09

Da ne otvaram novu temu(iako znam da sam već jednom pitao)... Kako podestiti postavke routera za Emule i DC++. Meni je to sve špansko selo, pa ono...molio bih da upotrebljavate jednostavne(eventualno proširene rečenice) :D

Imam onaj gigaset 515 ili tako nešto...a moj komp je spojen na router preko USB wireles kartice...

Mreže jednostavno nisu za mene :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:14.