|
![]() |
#1261 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Jesi li ti sam zatražio ili su ti sami dali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Registered User
Datum registracije: May 2018
|
Huawei sam ja dobio https://e.huawei.com/ma/products/opt...al/eg8145x6-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
|
Ja čekam uključenje preko HT infrastrukture i zatražio sam Nokia WiFi 6. Stavili su u napomenu... Tko zna što će donijeti tehničar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Pajcek
|
Čini mi se da tad baš naglašeno bilo na novim propagandnim materijalima da difoltno WiFi6 ide. Provjerio sam reda radi sa agentima kad sam dogovarao deal i rekli su da standardno WiFi6 za optiku stavljaju. To je bilo tipa 10./11. mjesec prošle godine otprilike. Variralo je samo koju Nokiu češ dobit ovisno dal si uzeo 1 ili 2 giga vezu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Premium
|
Koliko ste čekali na uključenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Pajcek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Premium
|
I kod mene je čista situacija sa ormarićem. Čekam već desetak dana, valjda će onda kroz koji dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
kod mene je bila sljedeća situacija ,od upita o dostupnosti do potpisa predstavnika zgrade,i stvarnog uvođenja u ulaz je prošlo 30 dana,uz zvanje gotovo svaki dan kada će,uvjek s čovjekom sa kojim dam dogovarao ,30 dan su uveleli u ulaz,tek tada sam mogao potpisati ugovor gdje je opet rok bio 30 dana za uključenje usluga nakon 20 dana sam počeo zivkat čovjeka s kojim sam dogovarao i točno 30 da su došli i priključili me,vjrojatno da nisam bio dosadan nebi ni danas bio na telemachu,zadnji raszghovor s njim je bio -da će provjeriti gdje je zapelo i da će mi javiti ,i drugo jutro su došli i priključili me,drugačije nije bilo ni kada sam prelazio sa t-coma na a1 i obrnuto ,čovjek jednostavno mora postati dosadan ,da netko s druge sstrane pokrene nešto. p.s.uvjek pamtiti ime i po mogučnosti br.tel s kim se u startu dogovara uvođenje i stalno njega "prcati", u suprotnom će te slušati bajke i basne -zašto nije nešto izvršeno na vrijrme
- - ![]() Zadnje izmijenjeno od: skalar. 18.06.2025. u 04:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Spojio sam Tp-Link B230 i dobio sam Wi-Fi na oko 900 Mbit/s . Neki uređaji rade na toj brzini a neki ne, iako su 1Gbit/s , valjda je i do kvalitete mrežne kartice u pojedinom uređaju . B230 nema izlaza za spojiti fiksni telefon . Što sada trebam napraviti kako bih imao fiksni telefon ? Da li moram kupovati novi VoIP telefon ili ima i neka druga opcija ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
|
Koji ima, a u ovom je rangu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Kristijan1. 20.06.2025. u 00:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Premium
|
Dobio sam ignore... 😁 Ima li kakav sličan router ali da ima priključak za telefon? Ne bih koristo ni taj telefon više, ali ima par ljudi koji zovu, valjda da im ne propadnu besplatne minute u fiksnoj...😂 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
|
Spojio sam TP-Link mrežnim kabelom na router od Telemacha pa je na Telemachovom routeru ostao telefon u funkciji , a preko Tp-linka ide Wi-Fi 7 . To je jedno od rješenja ako ne pronađeš router sa izlazom za telefon . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Premium
|
Preko njihove infrastrukture? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni malo malo pa krepa mreza sa eon boxom. Kazu provjerite kabel, ja zamijenim kabel i bude isto. Dobio novi box pa novi router i bilo je ok neko vrijeme i sad opet isto. Cak sam skuzio da mi se zna desit da mi moj asus router ako ga nekad restartam izgubi internet sve dok ne ugasim i upalim njihovu nokiu(G-2426G-B). Ne kuzim sta se to desava... Eon box uspijem na neku foru dobit online opet samo ako ga factory resetiram i nakon nekoliko puta palim i gasim ruter od telemacha. I naravno da nakon factory reseta moram zvat telemach radi aktivacije box-a jer kad se to napravi obrise ga sa liste. Ne znam vise sta napravit...tehnicari isto ne znaju sta bi moglo bit.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. Jučer u 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|