|
![]() |
#3031 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
Imam jos PPova s generalnim upitima, pa da tu odgovorim svima - zasad je samo navedena kartica 'otisla' Trekkiju, ostale su available. Iskopao sam jos jednu u originalnoj kutiji. Radeon 9000! Ne znam zasto Tie-Interceptor, valjda je tada izaso X-Wing Alliance. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3032 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Nisam siguran kad budem stigao do tebe da to pokupim, čeka me sad gužva ovaj sljedeći tjedan (pogotovo sutra), ali se budemo čuli/dogovorili preko PP gdje i kako. Nego, pusti Tie Interceptor ... mene više zanima zašto ta tvoja kutija ima nVidia, Powered by ATI & SIS oznake?!? U svakom slučaju zanimljiva kutija... Nisam zainteresiran, samo komentiram ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3033 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Imam dosta starih grafi, koje su mi značile u nekom periodu života, uglavnom uramljene i na zidu. Ati 9500, 9800Pro, 4200/400/600Ti... Sve su ispravne. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3034 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3035 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3039 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
vintage hi-tec Zadnje izmijenjeno od: stereotyp. 28.02.2021. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo da još jednom pohvalim i zahvalim se D00D-u na pozamašnoj donaciji disketa. Napomena, slikao sam nakon što sam uzeo cca 100 komada sebi i frendu i odvojio za Pupa njegov dio za umjetnicka djela i crafting ![]() ![]() ![]() ![]() Tako da kao što vidite, ostala je poprilicna kolicina. Vizualno rekao bih da su diskete koristene jednom-dva puta max a sumnjam da ima i praznih. Uzeo sam i par ovih 90's kutijica za diskete (dvije sam sebi ostavio) a dvije idu na udomljenje po sistemu tko prvi dibs-a njegovo ![]() ![]() Edit: Kutije i velike diskete udomljene, malih jos ima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 28.02.2021. u 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3041 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Zanimljiv oglas https://www.facebook.com/groups/1413...359378&app=fbl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3042 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3044 |
Premium
|
Auuu flashback, imam još negdje ovakve halogenke ili koji đavo je to vec samo moje su crvene a ne plave. I to ni manje ni vise set od 4 hahahaha Kad sam to imao u kompu tolko je svjetlilo da mi je sesetricna rekla jednom da kada dolazi kod mene, moja soba sa ulice izgleda kao da sam u Amsterdamu u "RLD" hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#3045 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
2003. nakon što je sletila ASUS v8200 DeLuxe unutra (GeForce 3 Ti200 mislim). Kućište je bilo vrlo praktično, veliko i na kotačima, a stanu u njega i današnje moderne najveće grafičke kartice. Cooler je bila Alpha PAL6030, čudo od coolera. Napajanje tada nezamjenjivi Enermax. Matična ploča je EPoX 8KTA3+PRO. Imala je onboard diagnostiku, izuzetno stabilan overclock i dodatni HighPoint RAID kontroler zbog kojega nisam morao petljati sa master/slave jumperima na HDD/ODD - svaki uređaj je bio na svom kabelu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3046 |
Guest
|
Ma, Codegen je bio odličan! Koristio sam ih u ono vrijeme više modela, a napajao je i moj "Adison", zbog čega imam i teoriju da je kućište o kojem sam toliko pisao upravo "Codegen", a onda su jednostavno nestali... Evo još nostalgije... ![]() ![]() ![]() A ovo je moja Adison mašina o kojoj toliko pišem zadnjih nekoliko mjeseci. Ista mašina, matična, procesor (a sad i kućište) kakvo sam imao onda, u ono vrijeme. Jedino što je ovaj moj, onda bio u općem neredu jer mi je "cable management" bio strani pojam i nisam imao pojma što radim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I naravno, ista ta mašina danas, 15 godina kasnije! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 01.03.2021. u 14:16. |
![]() |
![]() |
#3047 |
Premium
|
Update za diskete i popratne sadržaje (kutije), s obzirom da odaziv bio odlican i da su svi nagrnuli kao hijene na leš gnua, sve je udomljeno ![]() Bezecirao sam svima što su tražili u skladu sa kako/koliko/koje boje/ostalim željama koje su imali (barem koliko je to bilo moguce) ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 01.03.2021. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
#erase startup-config
|
![]() Uzeo bi sve ali imam feeling da to ne bi bilo u redu. Neka i drugi nostalgičari uživaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3049 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3050 |
Premium
|
@ Medo : Znam, tak sam i ja krenuo trpati na hrpu kada sam vidio sve te šarene kutijice, ali sam se pribrao i smanjio kolicine iz istog razloga kao i ti, plus kaj realno i ovih 5 kutija kojih sam uzeo tesko da budem iskoristio do mirovine ![]() @ Nikky : Volio sam dokumentarce i zivotinje ko klinac haha, ostanu te sve informacije negdje deep down, pa onda mozes zablistati sa ovakvim vrsnim metaforama s vremena na vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3051 |
Moderator
|
Pa da, Markić - ka > Clarens, samo nemoj reći da ne znaš, ova sadašnja djeca pojma nemaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3052 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Vidim da je nekolicina postala u zadnjih par stranica Asuske P4C800. Ako netko igrom slučaja naleti na vmod i vdroop modanu P4C800E-Deluxe, po mogućnosti još sa CT-479 adapterom i Dothanom M-740 gore, nek mi se javi. Konfa je imala Gainward AGP 7800GS+. Za cijenu se dogovorimo, al odokativno za gore navedene ispravne komponente sve skup se 500 jureka bude našlo. ![]()
![]() |
#3053 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3054 |
#erase startup-config
|
Za kolegu @stereotyp i ostale kojima trebaju driveri za VIA Apollo Pro133(A)/KT133(A) chipset: VIA_driveri-2000.zip Upravo pročitano s 20 i kusur godina starog CD-R medija ![]() Napomena: VIA 4in1 driveri su bili prilično problematični u svoje vrijeme i znalo se koju verziju drivera treba staviti za koji chipset. U pravilu novije verzije drivera nisu dobro radile sa starim chipsetima. 4in1 su se kasnije nazvali Hyperion i bili su za DDR chipsete. UPDATE: nova verzija VIA 4in1 drivera i VIA ComboAudio driveri za 686A i 686B southbridgeve su tu: VIA_DRIVERI-2000_2003 Probajte sve verzije pa vidite s kojom vam najbolje radi na vašim pločama. Zadnje izmijenjeno od: medo. 01.03.2021. u 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3055 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Mislim da bi to mogao sve nabaviti u NOS stanju ispod te cifre. Ovo bi vjerojatno bila najskuplja komponenta: https://www.ebay.de/itm/Asus-CT-479-...IAAOSwkTxfi1p8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3058 |
Premium
|
Kolege, da nema netko možda 1gb Ddr2 533 Sodimm-a da mu leži viška u nekoj ladici. Baš sam se baš lijepo zaigrao sa onim IGEL-om, iskopao sam i neke 4/8GB CF kartice pa bih ga htio nastaviti muciti da vidim dali bude preživio XP, ali u kutiji imam samo kekse od 512MB a mali bezobraznik ima samo 1 slot ![]() Tnx unaprijed ![]() Edit: Dam keks od 512 pod račun ![]() Edit2: Riješena giga rama, tnx Roy ![]() Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 08.03.2021. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Moderator
|
Na 1 GB će XP raditi ali i dalje kilavo, pogotovo u kombinaciji sa CF karticom. Radije neki Linux ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3060 |
Premium
|
Ma znam, pa bit ce vec kilav radi 400/600 mhz proca. Tbh po ovom sta sam vidio do sada taj komp je dusu dao za FreeDOS sa 256 RAM-a i pc speaker (osim ako nekim cudom postoji neki kvazi driver koji bi izvrtio onboard zvucnu i bacio neki zvuk iz nje sto debelo debelo sumnjam). Ili za Linuxe indeed, to mu je i bila prvotna namjena koliko sam skuzio. Ali ideja je vise onak idemo malo mucit komp iz fore i tjerat ga da radi stvari za koje nije dizajniran pa da vidimo gdje je granica. Zato sam i napisao ako netko ima viška da mu ne treba jer nije u pitanju ozbiljan projekt nego više morbidna znatizelja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|