|
![]() |
#61 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=10931 Ali dobru si rukavicu bacio, veceras ili sutra saljem rezultat mog novog masakriranja.
![]() |
![]() |
#62 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
vjerojatno nisam označio ali opet, šta se ima tu označavat kad u nLite-u ima opcija samo da označim source WinXP-a i di ih želim kopirat, što znači da mora prebacit sve fajlove, a koliko sam zapamtio sve fajlove je i prebacio...a kad sam završio sa smanjivanjem ta dva fajla nije bilo... postoji li takva opcija u 'remove components' da izbrišem setup.exe? možda sam slučajno to kliknuo. bilo kako bilo, ručno sam kopi/pejsto ta dva fajla sa pravog winXP cd-a u nLite WinXP folder i zapržio...valjda je to u redu ili nLite modificira i setup.exe fajl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 31.10.2006. u 12:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
|
Zao mi je ![]() ![]() ![]() ![]() WinXP + SP2 http://i15.photobucket.com/albums/a3...6/windows1.png http://i15.photobucket.com/albums/a3...6/windows2.png iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: http://i15.photobucket.com/albums/a3...6/windows3.png Naravno ne moram napominjati da mogu napraviti shutdown i poslije toga dici win bez greske ![]()
![]() |
#65 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo je SICK ![]() Svaka čast!A jesi probao raditi sve što trebaš,ono,internet i to,sve radi a? Odaš mi tajnu što si sve maknuo? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
nego, nije mi htjelo bootat sa CD-a u dosu, ubacih nakon toga normane WinXP i naravno bootali su se normalno... zašto mi se to dogodilo nije mi jasno? vjerojatno se radi o nekom fajlu kojeg sam izbrisao...jeli neki fajl među tim komponentama bitan za bootanje? Costa svaka čast:clap: perverzija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
|
Citiraj:
@Animal Mother Nema niša u vezi bootanja,ne znam što si izbrisao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
jeli tko instalirao windowse s tako ugradenim zakrpama,drajverima i ostalo. Nakon sta sam instalirao morao sam opet ali s "normalnim" windowsima. Na c ima još nekih direktorija koje nemozes brisati, cijeli sis. je spor i slicno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
ni ja si to ne bi napravio na svom sistemu, ideja je bila samo pokazati granice takvog "rezanja" sustava, a da se ponešto i naučiti iz njegovog teksta, što bi se dalo iskoristiti za neke specifične sustave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja sam pripremio si CD za instalaciju koja slijedi u slijedećih par dana... skresano je puno toga, ali samo što mi ne treba, dakle nisam skidao ništa što bi mi smanjilo komfor korištenja. stavljena je i unattended instalacija, sp2, i mali tweakovi... drivere od grafe i matične nisam stavljao, jer matična mi je ok, a za grafu su ionako svako malo noviji.... ostalo je sve mi gore... rezultat je slijedeći.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da nekaj pitam, napravio svoju verziju sa SP2 (nikada problema s njima), maknuo ono kaj mi ne treba, al me nes zanima: naime kako sad nisam u mogucnosti isprobati instalaciju tog mog windowsa, oce li se moci windowsi instalirati ako sam stavio tamo na fullunatended instalation, upisao serial al nisam upisao username tj. account name jer sam napravio Win za sebe i za buraza, pa kako dajemo razlicita korisnicka imena, da nebude problema...?
![]() |
#75 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako nisi ništa dirao, imat ćeš samo administratorski račun.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Moderator
|
Evo danas isprobao svoju verziju XP-a s nLite-om i mogu reci da je prosla neslavno ![]() Uglavnom, slistreaman SP2, maknute neke componente (ocito neke koje su mi trebale, al objasnjenje slijedi) ...a kad vec ono problemi kod sam instalacije... Naime, usred onog plavog ekrana kad kopira fajlove od windowsa na hard (prije restarta) vec me tamo poceo zahebavati kakti da nemre instalirati neke fajlove, pa sam morao ignorat to sa ESC ![]() Onda, nakon sto sam ih instalirao, sve super, sve radi brzo ko munja i pri prvoj (a onda sam skontal i svakoj sljedecoj instalaciji drajvera ili programa) javlja prozor u kojem veli da stavim CD od SP2:confused:!? i veli da ako ne stavim taj cd da ce mi se poremetiti stabilnost windowsa... Kaj je najbolje, rekel je istinu ![]() ![]() Tako da sam sad opet na "prepunoj" normalnoj instalaciji winXP-a sa SP2 i sve radi najbolje... Kaj ste vi micali od onoga u "remove components"? ![]()
![]() |
#78 |
Premium
|
Evo što sam ja maknuo: Accessibility Options Briefcase Charmap ClipBook Viewer Internet Games NT Backup Wordpad Asynchronous Transfer Mode (ATM) Cameras and Camcorders Display Adapters Display Adapters (old) Ethernet (LAN) IBM Thinkpad InfraRed ISDN Logitech WingMan Microsoft SideWinder Modems MultiFunctional Portable Audio Printers Scanners SCSI/RAID Sony Jog Dial Sound Controllers Tape drives Toshiba DVD decoder card Wireless Ethernet (WLAN) Media Center MIDI audio support Movie Maker Music Samples Old CDPlayer and Sound Recorder Speech Support Tablet PC Internet Information Services (IIS) MSN Explorer Outlook Express Peer-to-Peer Windows Messenger Desktop Cleanup Wizard Extra Fonts File and Settings Wizard Framework Help Manual Install and Upgrade MS Agent Remote Installation Services (RIS) Search Assistant Security Center Service Pack Messages Tour Zip Folders Autoupdate Imapi Indexing Service Messenger Remote Registry System Restore Languages |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Moderator
|
Legendo ![]() I velis, tebi sve radi? Ne kontam, gledam i brijem da sam ja 90% isto ko i ti maknuo...al probat cemo mi tvoje ![]()
![]() |
#81 |
Premium
|
Da,sve radi ![]() Ovdje imaš podforum o Nliteu i tu ti njegov autor odgovara na pitanja i ima svašta korisno pa pogledaj. http://www.msfn.org/board/index.php?showforum=89 |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Moderator
|
Ma ne trebas mi gledati ini fajl, fala na ponudi, budem ja skontal ![]() Fala i na forumu, bum ga pogledal... Evo sad sam ponovno morao vracati image od starog wina jer mi je javljao BSOD pri pocetnoj instalaciji wina sa harda (ono kad prekopira fajlove i restarta se) ![]() I da, ovaj put sam morao samo 2 puta stiskati ESC jer nije mogao nac fajl! Al bez muke nema nauke.... P.S. Tek ako u krajnjem slucaju necu moci napraviti dobre windowse, onda cu ti poslati ini...necu odma muciti covjeka, prvo cu se ja pomuciti... ![]() EDIT: Jos uvijek nema dobrih rezultata, zadnja 3 pokusaja nisu se ni win instalirali, stane mi nakon onog restarta, al to je mislim posljedica vec starog a loseg CD-RW-a...Budem sutra kupil novi pa cu nes pokusat... I da, skontal sam da me tijekom kopiranja fajlova na HDD, kad sam reko da mi veli da nemre kopirat neki falj, pa onda imam opcije ESC da ignoram ili ENTER da retry napravim, onda kad stisnem ENTER, nadje fajl i instalira ga...znaci ko da ga nemre isprve nac... @veki_os ne radi mi tvoj ini fajl...tj. kad ga loadam nema nikakve promjene...vjerojatno jer ja slisptreamam SP2 ( a neznam koji ti imas)... Mislim da je vrijeme da si stavim novi nLite... ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 11.12.2005. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Znam da je stara tema ali,, već par puta sam probao samo SP2 integrirati (najnoviji nlite) u winxp i dakle kada instalirava (još na početku) mu nedostaje neki fajl i to završava plavim ekranom pri bootanju... dali postoje različite verzije SP2 jer vidim da vi isto radite i ok je?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
Izašao je novi nLite pa probaj s njim,ima i HR jezik,inače autor programa je Hrvat,ako netko nije znao ![]() http://snipurl.com/la6y |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja se ispričavam što nisam napiso tutor za integriranje. Razlog je taj što sam prodo pol kompa i ovih dana bi trebale doć nove komponente pa ću se onda time pozabavit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja sam 100 puta sređivao windoze s tim,i Win2000 i XP,i svašta trpao unutra i micao sve i svašta i nikad ni jedna najmanja greškica tako da stvarno ne znam što ti ljudi rade. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni isto niti jedna verzija nije pravila probleme. Jučer sam videl da si stavil link za verziju RC4, pa sam malo sprobal i u postupku Tweakanja mi je javil grešku i da moram zatvoriti nLite. Ponovno sam pokrenul nLite, napravil ono kaj sam namjeraval, snimil ISO i voljno. Osim toga s ni jednom verzijom nisam imal problema. Makar se niti to ''rušenje'' nemre nazvati problem, jer program dela kak spada...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() enivej, kako to da nemoram slipstreamati prvo sp1, pa sp2 nego samo sp2 :confused: pa šta se sp2 ne nadograđuje na sp1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|