|
![]() |
#24603 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#24604 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Za 80.000,00 kn dobiješ scenic 1.6 dci 2013. http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-20148773 km između 100-150k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24605 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Uglavnom malo plastika jeftikaner, ali inače sipaj i vozi. Meni su malo mali oba, ali to je samo moje mišljenje. Mislim, sedan je i izgleda standardne veličine, ali kad sjedneš unutra, baš i nema nešto previše mjesta. I šogor i kumov punac su zadovoljni, ali ja bih uzeo nešto polovno. Golf mi se čini da ima više mjesta unutra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24606 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Taj auto je u rangu dacije. Dobar je. Plastika je i jeftilen je. Kao šta si i sam vidio ima 3 zvjezdice. Sad je jeftin a kasnije će se auto djelit za burek kolko će izgubit na vrijednosti. Osobno bi išao na sigurniji rabljeni auto. Na rabljenom ćeš također popušit dosta manje love. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24607 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.10.2016. u 12:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24608 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo prvi put nakon 210k km da opel nepali Taman išao minjat gume ![]() znaci Astra F 1.4i 1998 god Zadnji put paljena prije 3 dana relacija Split-Sinj-Split sve uredno Znači vergla bez problema, baterija je dobra Prodrma san sve kabele ispod haube, sve izgleda dobro Prodrma san kabele pumpe goriva odispod izgledaju dobro Kad dan kontakt pumpa se nečuje, il mi se bar tako cini Mislim il je pumpa goriva il je struja do pumpe goriva Kad verglam i pumpam gas istodobno, auto malo zakasljuca, ka da oće da se upali, al nemože Jedan poznanik mi je sugerira da je možda do ključa,ako mi je ispao il nešto? nemam drugog,davno izgubljen Padala je kiša zadnjih 5 dana dosta,možda se negdi zavukla vlaga? Iskustva,ideje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24609 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24610 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Na proljeće 2017. mijenjam svoju 11g staru Corollu....limit mi je 9 t eura...gledam polovne (novijeg datuma) Focusa, i30 i Ceed. Sve zadnje linije. Ali ja tražim benzinca jel ne prelazim više od 11 t km godišnje. A benzinaca nema puno u oglasniku a u švabiju mi se ne ide nit imam vremena. Inače da srce bira uzeo bi Giuliettu ali tek je njih jako teško naći da nisu dizel. Francuzi su isključeni jel s njima imam užasno loše iskustvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24611 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
pumpa goriva, struja do pumpe, ecu, brava, kljuc, svicice, dihtung/kompresija Milijun stvari. Motor je izvanka onako zauljen malo,cini mi se da slini...nivo ulja je konstantan,nema veceg taloga na čepu. Nivo vode pada onako,linerano,to znam od prije da negdi pušta vodu. Doc ce mehanicar do mene danas oko 17h pa cemo vidit sta kaže. Auto je sad na parkingu, gura san ga 15 min na maloj uzbrdici da ga maknen sa blata na parking ![]() Edit: prije 5 dana bia na tehničkom i proša ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24612 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja sam krenu tražit auto u 4 mjesecu ove godine sa stavom "neću opela", a krajem 7 mjeseca uzeo astru. ![]() Pa eto samo da imaš na pameti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24613 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Al to mozda mozes i sam cut. Kad das kontakt slusaj dal cujes pumpu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24614 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Giulitete nema bas. Na kraju uzeo Focusa 10/2013 1.0 ecoboost 125KS 40t km. Auto jos godinu dana pod jamstvom. Auto odlicno ocuvan,nigdje udaren,ma da bi rijec rekao. Set zimskih na celicnim felgama, servis taman napravljen sve za okruglih 11000EUR. Od opreme ima sve sto treba, cak i alarm i lijepu candy red boju sto zenama jako je bitno ![]() Bijah skeptik prema tim tricilindrasima ali nakon sto sam ga provozao moj skepticizam je nestao. Zbilja cudo od masine i koliko snage/momenta cak i na niskim okretajima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24615 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Dam se kladit da je 90% tih Astri izvozani otpad od Cammea. Oni su ti imali benzince s plinom i folije na autima pa izvana izgledaju očuvano ![]()
![]() |
![]() |
#24616 |
Guest
|
jel upali pa se zgasi ili se ni ne upali. ak se ne upali uopce, onda nije ulozak brave Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#24617 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
Ne pali uopce...vergla samo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24618 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24619 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Uostalom, možda i nije pumpa ako ima tlaka u sustavu goriva kod paljenja. Ovaj kanal ima super stvari oko problema na automobilu i što je najvažnije - pokazuje kako se dijagnosticira kvar, a ne da se odma zamijeni sve živo. https://www.youtube.com/channel/UCrf...oy4alB2WXJCIqA
![]() |
![]() |
#24620 |
Sandy!!!
|
Riješeno sve Pumpa radi, samo očito jako tiho ![]() Išli redon gledat bobinu, baca iskru, skinili razvodnu kapu, potrošena, crna Istrošila se...Kupio novu, 120kn, zaminili, i sve super Pali na prvi zub, ka zmaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24621 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
koja bi bila razlika u gripu kod iste gume koja ima H ili V index brzine? spominje se ride quality ali nista konkretno par testova od ts860 već ima, još čekam nokian a4 pa cu vidjeti šta ću... koja je prednost široke gume u zimskim uvjetima, neki forsiraju zimske 19' to mi nema logike,,, a4 recimo postoji čak u u 21' verziji :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24622 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24623 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#24624 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2015
|
Dali netko zna koja firma u ZG-u se bavi sa prodajom i postavljanjem folija na auto? Konkretno oblijepio bih krov auta jer mi je ispucao lak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24625 |
Bazinga
|
![]() |
#24626 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
19' je promjer, a ne sirina gume, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24627 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Kupujem tek na proljeće a do tad će cijene još malo pasti a već sad sam našao Focusa i Hyundaia. Ima ih. Nađe se. Opela neću sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24628 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() 102kg = 190cm, voozacki sic namjesten, sjednem iza i prostora koliko hoces. 5ero nas sa vise od 100kg svaki smo isli do Slovenije, samo @tskarda ima skoro 140kg. ![]() Imam auto od 02.09.2014., kupljen nov, trenutno na satu 81.000km, redoviti servisi, zamijenjene lampice na oba fara jedino. Plastika ko plastika u unutrasnjosti, vidjao sam i gore, najveca prednost ovog auta je potrosnja. Normalna voznja = 3,8-3,9 l/100km Kombinirana grad/autocesta = 4,5-5,0 l/100km Autocesta (140-160km/h) = 5,2 - l/5,5 Gepek je dovoljno velik, stane Obsidian 900D unutra. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24629 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
http://tisak-velikih-formata.com/ Prezadovoljan...
![]() |
![]() |
#24630 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Šogoricin stari vozi Toyotu Avensis i izgleda kao brod kraj 301, a po vanjskim dimenzijama desetak cm duži i dvadesetak širi. Treba baš sjesti u auto i staviti kom u gepek, da se pravilno istestira i dobije pravi dojam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|