|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Micao sam neko smeće koje mi je Avast pronašao i nakon toga mi se prilikom gašenja računala javlja slijedeće: cerfc40u.exe-dll i fcetwiz.exe-dll failed. Initialization failed - the aplication failed to initialize because the window station is shutting down." Usporedno s time igre mi trzaju, što prije nije bio slučaj. Oporavak s konzolom sam prošao ali problem je ostao. U prilogu hijackthis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Gdje su bila ta dva fajla? Hijack log mi izgleda OK. Možeš li pogledati procese u task manageru, ima li koji koji zauzima puno procesorskog vremena?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Jel ti jos uvijek zeza nakon što si uklonio ono što sam ti bio rekao? Probaj pretražiti registry s pojmovima "cerfc40u" i "fcetwiz" pa vidi hoće li se što pojaviti, a napravi pretragu i za fileovima s takvim imenom.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Poslao sam comp k vragu i ponovo instalirao xp. ali instalacija je bila nepotpuna. Nije bilo Iexplorera. Niti nakon nekoliko reinstalacija nije bilo uspjeha. Javljale su se još neke neispravnosti. Jedini lijek je bio uzeti start up od win 98, izbrisati particije, ponovo kreirati i formatirati. Nakon toga sam ponovio instalaciju xp-a i sve je teklo u najboljem redu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|