![]() |
initialization failed
1 privitaka
Micao sam neko smeće koje mi je Avast pronašao i nakon toga mi se prilikom gašenja računala javlja slijedeće: cerfc40u.exe-dll i fcetwiz.exe-dll failed. Initialization failed - the aplication failed to initialize because the window station is shutting down." Usporedno s time igre mi trzaju, što prije nije bio slučaj. Oporavak s konzolom sam prošao ali problem je ostao.
U prilogu hijackthis. |
Gdje su bila ta dva fajla? Hijack log mi izgleda OK. Možeš li pogledati procese u task manageru, ima li koji koji zauzima puno procesorskog vremena?
|
proces sustava mi... ali sumljivi su mi csrss.exe, smss.exe, services exe, teatimer.exe. ovi stalno plešu a negdje sam čuo da mora sve mirovati ako nije ni jeedan program podignut.
|
Citiraj:
|
prolistao sam neke bug-ove i mislim da je možda problem u svchost. exe. ima ih pet. da li je svima tu mjesto ili je koji Nachi-A crv. Ako je crv, kako da znam koji?
|
Citiraj:
|
Jel ti jos uvijek zeza nakon što si uklonio ono što sam ti bio rekao?
Probaj pretražiti registry s pojmovima "cerfc40u" i "fcetwiz" pa vidi hoće li se što pojaviti, a napravi pretragu i za fileovima s takvim imenom. |
Poslao sam comp k vragu i ponovo instalirao xp. ali instalacija je bila nepotpuna. Nije bilo Iexplorera. Niti nakon nekoliko reinstalacija nije bilo uspjeha. Javljale su se još neke neispravnosti. Jedini lijek je bio uzeti start up od win 98, izbrisati particije, ponovo kreirati i formatirati. Nakon toga sam ponovio instalaciju xp-a i sve je teklo u najboljem redu. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:46. |