|
|||||||||||
|
|
#19771 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ja u svoj natocim 380 kn, prođem 620 KM Nejde s mjesta, a trosi ![]()
|
|
|
|
#19773 |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ova tema je konstanta borba s prepucavanjima oko potrošnje ili protiv istih.... ![]() |
|
|
|
|
|
#19774 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
sve te mjere potrošnje goriva u kunama su glupost. em se mijenja cijena goriva, em mi se neda preracunavati. daj napisi da trosi 6,5l/100 ili 12l/100, nije tesko ionak te usporedbe padaju u vodu cim benga opet ode preko 10kn, a prosjek potrosnje se uvijek moze usporediti. |
|
|
|
|
|
#19776 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2016
|
|
|
|
|
|
|
#19777 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ljudi moji, meni trosi 13l po gradu, a na otvorenom 10 pa se ne zalim ![]() AR156 1.8ts |
|
|
|
|
|
#19778 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Da se voziš u Xsari ili Meganu 1.4(55kw) trošio bi gradske 8-9 pa i 10 a nebi se vozio jer to neide nikako isključivo auti za pemzionere i nezahtjevnu klijentelu gdje se vozi 1-2 osobe sa 4 ili 5 u autu moš se molit bogu da krene![]() Ovako trošiš koliko si možeš priuštiti i kako imaš tešku nogu ali se barem voziš ko raketla kad stisneš gas dok u gornjem slučaju moš tiskat koliko hočeš i dođeš i do 10lit a imaš osječaj da biciklom ide brže![]() Konji, brzina i ušteda nikako neidu zajedno. |
|
|
|
|
|
#19779 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne znam koju si ti xsaru vozio. 98' godiste 1.4i je meni išla sasvim dobro i sa toliko osoba. |
|
|
|
|
|
#19780 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19781 |
|
Premium
|
Jel zna itko kako je netko uspio platiti 50 kuna poreza na kupovinu polovnog auta? Bila je neka tema na forumu o kataloškim vrijednostima auta, i nekakvim starim cakama kako ne platiti tih 5%, već se valjda cjenkaju? Je li zna netko nešto više o tome? |
|
|
|
|
|
#19782 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Plati porez kao svi normalni. Nema zaobilaženja.
__________________ |
|
|
|
|
|
#19783 |
|
Premium
|
A koji porez? kataloška vrijednost pišljivog Civica iz 99-e je 3000€ navodno. Za te novce se uzmu 2 takva civica. To je deranje kože, a ne porez. Samo me zanima na koju foru se neki cjenkaju pa prođu kako se iscjenkaju, a neki prođu kao što ti kažeš kao '' ostali ''. |
|
|
|
|
|
#19784 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa šta nije da se ide na procjenu ako se ne slažeš sa kataloškom cijenom ? I to košta tipa 400kn i moliš boga da ti procjeni na niže auto inače buš prošao još lošije ? Ili da to nije onaj drugi (godišnji) porez, što ti država pošalje nakon kupnje auta ?
|
|
|
#19785 |
|
Premium
|
Da, i za to sam čuo, ali ne bih baš na to, baš iz razloga što bih još gore prošao. ![]() um, pa ne znam, zato i pitam zapravo. To je bila diskusije u grupi prije 3-4 dana, i sada te diskusije nema. |
|
|
|
|
|
#19786 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() 3000 eura procjene na 6 generaciju je bulšit na kvadrat. Znam jer je negdje oko te cifre kolegi procijenjena 2003 1.6 EP2.. A i kad sam htio uvesti redizajna 2000, 1.4is s nekom opremom prije 2 godine, ispadala je vrijednost auta negdje oko 15-16k kn. No to je carina, ne porezna. |
|
|
|
|
|
|
#19787 | |
|
Extrema Thule
|
Citiraj:
Otkud ti info za katalošku vrijednost? Nemoj mi reći : "Teta na telefonu rekla." Sigurno imaš krivi info, spusti se malo na zemlju i odi platiti kao svaki normalan čovijek.
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#19788 |
|
Extrema Thule
|
@brko Kamen, kamen ![]() U poreznoj ne gledaju uopće cijenu prema kupoprodajnom ugovorom. Cijena je bila zaokružena na 70,000kn (iako sam platio 78,800kn). Oni gledaju po svojoj kataloškoj vrijednosti i procjenili na 3700kn (sa svim davanjima osim rege i tehničkog) Kako kaže narodna : Nema džabe ni u stare babe Bio sam dovoljno glup ili pametan što sam pripremio 10,000kn u rezervi. Sada plaćam po 400kn godišnje (prije mjesec dana prva tura) A tih 3000 eura je velika notorna glupost @mamutarka Za koliko si olakšao na poreznoj?
__________________ |
|
|
|
|
|
#19789 | |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
EDIT: Evo našao u bookmarksima: http://www.citroenforum.hr/citrocafe...uce-kuna-5986/ Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 15.02.2016. u 02:57. |
|
|
|
|
|
|
#19791 |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Koliko ste vida/brokvi pokupili u gume tijekom vašeg vozačkog staža? Neznam jesam li ja baš nesretan ili je normalno,ali nekih 5 vida u 5 godina vožnje, a nevozim mnogo km/godina, sve skupa nekih 30k km Znači 1 vida/6k km A vozim uglavnom po gradu,po asfaltiranom Kad se već vrtite oko potrošnja, ajmo potrošnja vida po 1k km ? ![]() |
|
|
|
|
|
#19792 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
... ako pobereš jednu godišnje ili si baksuz ili te susjedi ne vole ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19793 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#19794 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Pa ovo je vrh 😂
|
|
|
|
#19795 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
BMW X5 http://www.automobilibre.rs/polovni_...2007_6859.html sanjam da ga kupim. ![]() |
|
|
|
|
|
#19796 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sletio u polje jutros.. Srecom pa je bilo tak natopljeno kisom da je bilo ko da sam sletio na madrac.. Autu nist, meni nist.. Bilo je malo usko i razilazil sam se sa kamionom, zakacio blato i ode u polje.. Kak sam imal momenta skoro sam izasal van ali nisam pa sam zval slep koji me izvukal na vitlo.. Zanimljivo dok je slep stajal u njega se zabio deda sa Favoritkom, strgal sofersajbu i krov ali njemu nije bilo nis pa je nastavil dalje..Hebeno puno kise u Zagorju..Stavim koju fotku kasnije.. |
|
|
|
|
|
#19798 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#19799 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19800 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Za vikend sam bio na test vožnji novog BMW X1 (Generation X Roadshow na Europskom trgu) do Sljemena i nazad. Ukratko, testni auto je od osnovnog modela bio nakrcan s opremom u vrijednosti još jednog takvog. M paket s F1 mjenjačem, head up displayem i valjda skoro sve živo što je na dugoj listi dodatne opreme. X1 25d, 231 ks. Jedan je BMW, ostalo su kante Stvarno sam ostao impresioniran. Koliko para, toliko muzike iako masu tih perverzija čovjek u autu rijetko da će i koristiti.Jedina mana koju sam autu našao je da su svi prekidači i sve funkcije smješteni duboko dolje ispod mjenjača. Korištenje toga u vožnji je ravno samoubojstvu. Čovjek ovdje stvarno treba uzeti jedan radni dan, čitati upute i tražiti gdje se što nalazi. U vožnji je stvarno nemoguće tražiti te stvari okolo po autu, jer se glava mora spuštati daleko dolje. Nakon što se čovjek navikne, vjerujem da nema problema.
|
![]() |
|
|