|
|||||||||||
|
|
#19741 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
|
#19745 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#19748 |
|
|
|
|
|
#19749 |
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
|
|
|
|
|
#19754 | |
|
|
Citiraj:
apsolutno nikakvih problema. I koliko citam puno je bolja kupnja nego 200 cdi zbog nekakvih problema s turbinama kod 200tke. Inace sestra je invalid pa je stara htjela malo povisen auto zbog lakseg ulaska i izlaska, a gepek je toliki da invalidska kolica stanu bez rastavljanja polegnuta i normalno se geoek zatvara. Nije za jurcanje jer neide nesto posebno ali kad ju ubacis u 6. skoro pa pravi gorivo koliko malo trosi ![]()
|
|
|
|
#19757 |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
|
|
|
#19761 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Automobili
|
|
|
#19762 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2016
|
Da se vratimo da moj dizlo troši toliko i toliko... Stranica gdje utipkate ostvarene vrijednosti i brzo se preračunaju svi ostali parametri.Zanimljivo za usporedbu. http://free-zg.t-com.hr/Swinger/potrosnja.htm Evo moj primjer zimske potrošnje,računao sam dva tankanja,zaokružio sam na 80 litara benzina iako je sigurno nekoliko decilitara manje(uvijek mi stane nešto preko 39l) i također nisam računao prijeđene kilometre na rezervi.Na rezervi se ni ne vozim,odnosno čim se pojavi lampica i upozorenje idem ubrzo na postaju. Ljetna potrošnja nije nešto značajno niža jer su onda puno veće gume tj. značajno šire. http://imgur.com/a/atfAZ Zadnje izmijenjeno od: Jos.Šta.. 12.02.2016. u 21:54. |
|
|
|
|
|
#19763 |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
|
#19766 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Tko ne bi znao za Tomeka koju je svoju dvojku zvao Swinger? ![]() ![]() ![]() Ne poznajem ga osobno dečka, ali znam preko foruma gdje ekipa na veliko pljuvala za sve njegove ideje. Stalno je brinuo o potrošnji, da je nešto pokvareno i previše voli držati potrošnju na kontrolu. Nemoj se zamarati, svaki benzinac i dizelaš će trošiti više zimi nego ljeti. Proračun sa tablice neće odgovarati po načinu vožnje, gužve i pokoje pretjerivanje. Puno toga odskače od istine.
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#19767 | |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2016
|
Citiraj:
Uglavnom kalkulator je matematički ispravan jer sam osobno računao i provjerio prosječnu potrošnju na 100km i ta stavka štima.Neznam šta puno toga odskače od istine kad je matematički ispravno. Mislim da svatko zna poništit vrijednost prijeđenih kilometara na nulu.Mene najviše zanima prosječna potrošnja na 100km i sa velikom sigurnošću mogu reći da mi automobil troši 7l(+-par decilitara) na 100km ako tko pita a uglavnom svatko pita. ![]() Ne zamaram se potrošnjom ali iznenadilo me da po ljeti troši možda samo pola litre benzina manje.Puno utječu ljetne gume koje su 215/45r16 i izuzetno su bučne ali sam zadovoljan stabilnošću i jako su dobre na kiši.I klima također,nje se nisam ni sjetio tako da zapravo nije nikakvo iznenađenje šta mi je ljetna i zimska potrošnja praktički ista. |
|
|
|
|
|
|
#19769 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Od kad je negdje oko izlaza Popovec na autoputu u smjeru ZG prometni znak za obavezni razmak 50 m izmedu auta?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#19770 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja uopće ne optrećujem koliko troši na 100km. Više manje točim 400kn mjesečno (ponekad i dodam 200kn još za tešku nogu) 75% gradske vožnje. Tu negdje guram 800-1100km Na više relacija uspio sam na jedan full tank 55l(dizel) preći 1580 km na autoputu. (Zg -Du -Zg). Po računici stranice ispada da je trošio 3.4 litre na 130km/h i ponekad prilagodio brzinu na ulazak tunel. Ostalo mi još za 100km.
__________________ |
|
|
|
![]() |
|
|