|
![]() |
#13531 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Tako sam čuo od od prometnog policajca. Ali moraš to tražiti. Možda je laž ali tako sam čuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13532 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Agera R je zlo od auta. Tak opak zvuk nisam cuo do sad. Brzinu ne treba ni komentirat, nitko ju nije stisnuo kolko ide. Jede Veryone za dorucak i xxx puta se bolje cuje i djeluje puno opakije.. M6 je tu samo kao usputna zrtva.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13533 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://oi62.tinypic.com/2wlv5fs.jpg evo i slika mjenjaca i zamasnjaka na stolu: http://oi62.tinypic.com/eijdk3.jpg To ovisi od mašine i mjenjaca, ne ide isti promjer zamasnjaka, moj je vj veci nego na pasatu. to se obicno mijenja zajedno, ako je jednomaseni onda se zamasnjak ne dira, samo set kvacila ide, posto je jednomaseni hrpa zeljeza, a na plivajucem/dvomasenom postoje opruge i sl koje ublazavaju "podrhtavanje" u mjenjacu, tako da moja lamela nema opruge, nego je zamasnjak ustvari jedini ublazivac. eventualno ce jedan zamasnjak prezivjeti 2 seta kvacila, ali to ovisi o stilu voznje. a kako sam ga sjebo,,, kad sam u 8. mesecu prosle godine uzeo auto, znao sam da je kvacilo pred kraj, pa ga nisam stedio,,, najvise sam ga ubio isprobavajuci granice torsena, 2 puta sam ga zabio u tako blato da me prvi put traktor izvlacio, a drugi put je bio u blatu do ujutro pa je malo veci traktor dolazio ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13534 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako se ne varam, dvomašeni zamašnjak spašava štetu na getribi. Kvačilo i dvo. zamašnjak dolazi kao kompletan. Za MK6 uljaru ispalo 3200 sa popustom. Za ulje u getribi preporuka Castrol TAF-X pa možeš šaltati sumanuto kao Sebastien Ogier
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13535 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Što se autoškola tiče, tu je nivo katastrofalan. Ne nauče ljude koji je pravilan položaj sjedenja niti kako se drži volan, a kamoli kaj drugo. Da ne kažem koliko puta sam vidio da autoškola ne stane na pješačkom ispred neke škole, te da je auto neispravan...
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: ozren. 04.02.2015. u 07:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13536 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
dakle dragi nam cammeo sa novim oplama astrama... zadnja šajba zatamnjena sa reklamom za xyz "popularnu" pravu hravcku firmu, maknut zadnji brisač stakla (kako se ne bi reklama oštetila naravno) i ponosan natpis - jedini taxi sa iso certifikatom. baš me zanima koji iso certifikat propisuje ograničenu vidljivost kroz stražnju šajbu + skidanje zadnjeg brisača na kojem je očito proizvođač propisao da zbog odrezanog zadnjeg kraja je nužan brisač. čudo je kako to nikome nije čudno. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13538 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Što se tiče zamašnjaka, imam dvomaseni i još ga nisam mijenjao (350k km, druga lamela koja je sada već pri kraju) i nadam se da ga neću mijenjati kada budem stavljao treću lamelu. A ovo za granice Torsena, prije ćeš naići na granice gume nego njegove granice. A za iskobeljavanje iz snijega/blata po mom iskustvu je "njihanje" učinkovitije (iako iskreno, nisam nikada zabio gas u pod i naglo otpustio kvačilo ![]() ![]() Anyhow, kojeg proizvođača lamele/zamašnjaka preporučuješ i gdje kupiti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13539 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#13542 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Kad se nesposobnost voženja upari sa nepoznavanjem i/ili nepoštivanjem propisa, dešavaju se gluposti/udesi/smrti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13543 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Al ga dramite s tom autoškolom. Pa zar itko očekuje da netko s 30 odvoženih sati zna vozit? Fala bogu da znanje vožnje dođe s iskustvom. Naravno, postoje talenti i antitalenti. Ovim potonjim ni 330 nebi bilo dosta.
![]() |
#13544 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Dok ljudi nauče da se na stopu stoji neovisno o tome dal' netko ide s druge strane ili ne i druge slične stvari onda bi se moglo razgovarati o parkiranju, dotle je parkiranje samo marginalni problem. 35 sati
![]() |
![]() |
![]() |
#13545 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Tko još vidio kako voze po tramvajskom prugi? ![]() Ideeeeššš. U moje vrijeme prije 2004 bilo na 30 sati.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 04.02.2015. u 12:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13546 |
Premium
|
Nitko nakon autoškole "ne zna" voziti. Posjeduje tek osnovna znanja i parkiranje je tu mizeran problem.
![]() |
#13548 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Obavezno reci majstoru da ti pregleda zamasnjak kad bude skidao lamelu/korpu, posto ako ti on ode, pokidat ce ti mjenjac. bolji proizvodjaci su ti luk, sachs i eventualno valeo, druge ne bih ni gledao osim ako mislis utrpati auto nekome. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13550 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Na takve dijelove se žica bar 20% rabata. U Intercarsu preporučena maloprodajna cijena za taj LUK zamašnjak je 5600 kuna.
![]() |
![]() |
#13551 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Jedino bi svi uređaji koji su ugrađeni na autu kad je izašao iz tvornice, morali biti na njemu-znači pa i taj brisač, a posebno oni koji vade originalne volane s airbagom i stavljaju one traktorske s tri tanka kraka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13552 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
tehnička ispravnost na stranu... velim tko može izdati iso certifikat za siguran auto taxi koji ima smanjenu stražnju vidljivost makar i 0.1% u odnosu na stock auto, a to se potencira na n-tu kada pada kiša u hečbeku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13553 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13555 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#13556 |
Premium
|
Prvi dan nakon ispita sam vozio ko da su me pustili s lanca. Iz Golfa 2 GTD u Toyotu od 740kg i 80tak KS bez iceg naravano. Druga 100, treca 150 i resto do 170 odmah nakon par sto metara. Nema ni debilnog instruktora samo frend koji zeleni od straha.. Onda mi jos uleti frajer u traku, na Slavonskoj prije danasnjeg McD i odmah i skola kocenja bez ABSa sa 170 na Sava trinaesticama... Tak da sam u desetak min naucil vise nego u autoskoli, gdje sam pao tri puta.. Najduze u najteze je naucit vozit po pravilima, stedljivo ko 90% iskusnijih vozaca na cesti. Za to mi je trebalo puno godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13557 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13558 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#13559 |
Premium
|
![]() |
#13560 | |
Premium
|
Citiraj:
Nakon toga sjednem u svoj auto koji je duplo brzi i laksi za vozit bez nekog da me j.... i normalno da sam eksplodiro. 19 godina klinjo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|