|
![]() |
#30901 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#30902 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja se nadam za vikend ici krstit konu, jucer sam isel bacit oko na teren i jos uvek se propada barem 10tak cm, herkules se zapiknul u zemlju kaj noz u puter, a ja skoro frknul prek volana jer mi se cinilo kao da se stisnula zemlja B-)
![]() |
#30904 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
finishline dry teflon u dsg-u 50kn najbolje za suho vrijeme! edit: http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=20&cate=4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30905 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Mali OT: Imam 2 karte za Masters of Dirt, 30.3. u 19h (kupljene preko Eventima) za kategoriju 3 (gornja tribina, sredina te strane dvorane) po cijeni od 220kn. Karte sam kupio za curu i sebe no zajeb je u tome što sam načisto zaboravio da je 31-ga faking Uskrs, a cura ide 29-og doma. Stoga dajem 2 karte za 400kn onome tko želi ići.
![]() |
#30906 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
Ima li itko da bi danas išao vozit oko 15,30h-16h? Mislila sam zelenu magistralu, ali može u biti bilo šta...samo da se vozi... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30907 |
Premium
|
u subotu ako neće kišiti, darkec i ja smo na kustošijanskom makadamu prema gore ako koga zanima sa zapadne strane da nam se pridruži ![]() nalazimo se u 9h kod sata na križanju ilice i vrapčanske! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30908 |
Registered User
|
Pa eto išla bih ja i u subotu ako me primate...Šta se vozi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30910 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30911 |
Registered User
|
Ja idem sutra na zelenu magistralu oko 12,13h.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30912 |
Registered User
|
Sutra je kiša, aj danas samnom :-))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30913 |
Registered User
|
Radim u to vrijeme,tak da niš. Ako bude sutra mrvicu padalo, ja ću ići gore. Gdje si bila jučer i u ponedjeljak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30914 |
Registered User
|
Ehehehehehehe, mimoišli smo se, ja vozila zelenu prekjučer. Idem danas definitivno, a sutra mogu ić, al ne prije 16h jer radim...pa javi ak ti paše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30915 |
Registered User
|
Ja sam se oko 9.30 penjao gore. Nekako mi se magistrala čini strmija nakon zime i duge pauze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30916 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav.. Pošto ide nova sezona a stare gume su vec dotrajale nailazim na dilemu.. Na svom MTBu imam 26x2.00 gume i sada bi prešao na neke uže mozda na 1.75 jer u zadnje vrijeme sve vise vozimo po asfaltu.. E sad ni ne iskljucujem voznje po makadamima jer nikad ne znam gdje nas cesta odvede pa ne znam za koje da odlucim .. Ako ih netko od vas vozi , jer ne znam za koje da se na kraju odlucim ili imate mozda jos neke za preporuku? 1.Schwalbe Silento http://shop.dinamic.hr/index.php?productID=576 2.Schwalbe Hurricane http://shop.dinamic.hr/index.php?productID=492 Zadnje izmijenjeno od: Tihomiy. 07.03.2013. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30917 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#30919 |
Premium
|
to ti je do ukusa... ja sam prije uvijek htio samo ramu u nekoj divljoj boji (npr. vuco zelena) i onda sve ostalo crno/sivo, ali od nedavno mi ni to za ramom više nije fora... ona plavo/žuta kombinacija mi je najgay od svih ![]() ovako sam mika hakinen u mclarenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30920 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Shan je killer, HA je perverzan, 66 stupnjeva cca? Ja ću skinut naljepnice sa kotača, i onda neću imat ni jednu jedinu pinkicu bijele boje na bajku. Hvala Bogu jer mi je bijela najomraženija boja.
![]() |
#30921 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
http://vivasport.hr/index.php?page=s...chk=1&Itemid=1 Gume su odlične, mnogo sa pregazio s njima...ali sam skonto da može i uže, a da opet imaju dobar kanalić za bacanje vode... Vozio ih cca 10000 km i kada sam trebao uzet nove skonto da mogu i uže ići gore (hvala rice) i onda uzeo ove: http://www.ciklo-sport.hr/proizvod/michelin-city/553 Provjeri samo dali ti mogu na obruče, jer je 1.4 a uz njih ti trebaju i druge zračnice. Ja sam prije cca tjedan dana uzeo te Michelinke i 4 komada zračnica (2 za rezervu) i sada uskoro prelazim na trekking (28 kotači) bajs i onda mi 26 mtb ostaje samo za šumu tako da prodajem pa ako si zainteresiran, samo trzni PP pa ćemo se ukontat... ![]() Živjo ![]()
![]() |
![]() |
#30922 |
|
mislim da bu uza vikend sranje od vremena, a dugorocna prognoza sneg... mene zena pitala jel idemo skijat onaj iduci vikend, ja reko di po travi, a kad ono od srede na dalje zahladenje i sneg :-o
![]() |
#30923 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
HIiM raja, Evo pribavio sam ključ (via Cuks). Ako treba kome...bujrum! ![]() EDIT: Koja je vaša preporuka za lampe koje se kače na bajs (prednja i zadnja). Znam da za prednje imaju neke T6 Cree, XML - T, i to kontam da bi trebala biti bez zooma, sa baterijama 18650. Dali ima netko kakvu konkretno da preporuči, a isto pitanje i za zadnju (crvenu)? Na deal-extremu ima masa, e sad treba od šume videti stablo...fala braćo
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 07.03.2013. u 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30924 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Prijatelj želi kupiti novi bajk do nekih 3000 kn. Ne vozi nikakve zahtjevnije terene, Maksimirska šuma je vrh za njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30925 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pa nek kupi Konu i ko ga hebe. Solidan bajk. Ti se moš sad pretrgat objašnjavajući kako je ovaj drugi novi ili rabljeni bolji jer ima x, y ili z, a za to šta ga kupuje je i Kona predobra.
![]() |
#30926 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma dobro ti i kažeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30927 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
imam ja nesto za taj rang ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30928 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
I meni se otegla ova zima i jedva cekam sjest na bike pa ako bude dogovorena kakva voznja bilo bi mi drago upoznat vas... ![]()
![]() |
#30929 |
Premium
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Pročitaj stranicu prije. edit: sada sam skužio da na internetu nije isto kao i na tapatalku, tako da pročitaj samo post pri vrhu stranice ![]()
Zadnje izmijenjeno od: zubich. 08.03.2013. u 09:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30930 |
|
![]() |
|
|