|
![]() |
#30871 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Opa! Zas na tako dugo? Putujes/radis/selis se?
![]() |
#30872 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
I ja sam FOCUSiran
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 05.03.2013. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30873 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Pa skupa ste vozili Strmopeć, a zaboravio čovjeka?! ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 05.03.2013. u 23:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30874 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Jebiga kad je pretega oni SPD ka sivonja ![]() Slabo pamtim lica, jebat ga, al bia mi je poznat, pogotovo kad san vidia da vuče bike u bus. Al sam nastavio čačkat po tabletu, jer mi se ne malo puta dogodilo da san se javia nepoznatim ljudima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30875 |
Gear breaker!
|
Ne vidim problem mici, ak nije renesis, samo bi upoznao jos jednog kolegu bajkera ![]()
![]() |
#30876 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
jel bi se netko mozda mijenjao pedale pd-m785 za pd-m780 (980)? zeni ne pasu ove 785...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 06.03.2013. u 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30877 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#30878 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
evo mog treka 3900: https://lh6.googleusercontent.com/-Q...0306091711.jpg malo sam usro sa slikom, al vidi se kako izgleda uglavnom.. fala destru što mi je posudio štangu dok si ja ne kupim svoju! edit: živciraju me ovi crveni railovi na sicu, to moram zlakirati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30881 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
uf uf uf ![]() mislim da se vozi... samo tako ![]() ![]() uživaj i sretno ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30882 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
bajk je crna ubojica! ![]() svakako crveni rail bode u oci. ![]() treba biti doslijedan, a i vidim sa si modno osviješten. ![]() i po ljetu obavezno furati crninu, da bude sve i dalje u tonu! ![]() btw.. jedva cekam da pilu vidim pred Lugarnicom! puno lijepih kilometara i gustanja zelim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30883 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Sad kad si kupio NN ramu moras se tak pocet i vozit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30884 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Slozit ovakav bajk i onda objavit ovak losu fotku, prrrr ![]() Novi photo session i slike na vidjelo, molim - malo fotografske kreativnosti ne bi bilo na odmet. I da, bajk slozen izgleda daleko bolje od golog okvira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30885 |
Premium
|
ma ovu subotu ak nebude kiše idem na sljeme... slika je loša jer sam izašao iz ulaza i uslikao ga na brzinu da se mogu ići voziti što prije... ionako slika ne može prikazati ljepotu koju predstavlja u živo ![]() vožnja na najjače će biti možda jednom kada kupim muda, jer ih sam nemogu skupiti ![]() inače prvi dojam je sljedeči: bajk je dosta okretniji nego bergamont, ali zato po ravno ide dosta sporije. na najmanjim hupserima se da jako potegnuti u zrak i vidim da mu je to specijalnost, tako da možda počnem i skakati sa manjih dropeka ![]() edit: što se boja tiče, samo crna, siva i srebrna dolaze u obzir... tako da sam pravi darko knight ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30886 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
bergamont zbilja zvuči... bauštelski ![]() nek si se bar imena riješio ![]() hahahaa ![]() ![]() ajjjmooooooo !!!! vožnjeee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30889 |
Gear breaker!
|
Cim se s destrom odem vozit, rastepem se ![]() Darkec pa ta sic stanga je kilometar dugacka. Kaj ti stvarno tolko duga treba?
![]() |
#30891 |
Registered User
|
potrebujem delove
HIiM raja, 1. Lanac sram 971 ili 991, kontam da je ne'ko prodaval skoro...(riješeno) 2. FLAT volan 25,4 x 660 or 680 or 700 mm EDIT: lanac sam rešio
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 06.03.2013. u 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30892 |
Premium
|
@shoshy čini ti se zbog dugog ST-a, može se još 2cm izvuči do crte a štanga je "samo" 350mm @Irvin u vezi lanca, svejedno je koji uzmeš, oba su dobra. ja vozim oba dva (rotiram ih povremeno) i niti jedan nije puknuo već sezonu i pol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30893 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ja rotiran tri lanca (YBN, 991 i 971), i 971 je prakticno gotov, em je rastegnutiji od ova dva, em je i puknuo. Jos 300km i ide u smece, ova preostala dva, kazetu i lancanike raubam do iznemoglosti i onda sve mijenjam (do ljeta ako sve skupa izdrzi bit ce dobro). Ekipa koja se vozila u zadnje vrijeme sa mnom zna da mi lanac preskace i da se moram penjati u 2. i 3. brzini - e to ja PG-971, kojeg jedva cekam maknuti s bajka, ali ne dok ne zavrsi svoju rotaciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30894 |
Registered User
|
Što se Sljemena tiče i mene, ima da me samo na točku vidi i pjehe...gore je +5, otapa se snijeg samo tako, a kad se skine gornji sloj i pretvori u supu, onda je na mestima samo ledo-medo...mokar po prave - nemere se NN daskat ![]()
![]() |
#30898 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
http://www.pinkbike.com/news/Leatt-T...deos-2013.html Pricaju o leatt Brace-a Zanimljivo za pogledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30899 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
|
|