|
![]() |
#28202 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28203 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Došla sicštanga, lepa srebrna ![]() Onyx - imaš obveze prema ženi večeras? edit : u subotu sam na sljemenu ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 14.11.2012. u 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28204 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Sutra svratim ![]()
![]() |
#28207 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pozdrav, jel ima tko Truvativ GXP BB za prodat, da je ispravan ili samo lagere slučajno viška? Moji su prokliktali i mali luft dobili, a par firmi koje sam kontaktirao ne drže ne standarne ležajeve (24 x 37 x 8mm)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28208 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Night_rider i ja danas odradili Strmopec. Obojica smo danas skinuli onaj The Uspon na greben, ja u komadu, a on se zeznuo pa je sisao s bajka na onom zadnjem brezuljku jer je mislio da je tu kraj, a nije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28210 |
Suit up!
|
Ekipa, možda naletim do ZG-a na nekoliko dana uskoro pa mi je palo napamet da povedem bajk sa sobom pa da se malo vozamo ![]() Znate li kakvo je stanje sa transportom bicikala busom? Da li bi ga moga utrpat u Samoborček?
![]() |
#28211 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako nije guzva u busu, uzet ce ga, koliko ce naplatit ovisi o vozacu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28212 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Strmopeć - nad hlače
Nik i ja danas napravili lijepi trening po Strmopeci! Super mi je taj upon po Bikči i Strmopeci, jer citav đir traje oko sat vremena! Odlicno za izguštat se, kad nema vremena za uspon do vrha Sljemena gdje mi ode najmanje 3 čuke... Danas sam drugi put vozio po Strmopeci, i vec sam mislio da sam izvozio onaj najveci uspon, no na kraju je ispalo da nisam.... Nik, iza mene viće "bravo bravo, uspio si", a ja telac stanem ![]() kadli sam kasnije skuzio da nakon jedne kratke ravne dionice postoji jos jedan mali uspon od nekih 10metara... No, valjda sam ja dao podstrek Niku ![]() ![]() Sto se tiće onih par tehnickih detalja po kamenu, sve mi bolje ide. Ali mislim da one strme oštre zavoje nizbrdo, necu tako uskoro apsolvirati.. bar dok ne pocnem spuštati sic.. A to mi se neda jer imam carbonsku stangu! Sve u svemu, Strmopeć rules ![]() btw. kupio u subotu u Cisalfa Sport nadhlače za 91kn ![]() Nadhlace su "8848 the outdoor company" Cisalfin home brand. Za tu lovu, nisu uopce lose. Preživjele su onu ogromnu kišu u ponedjeljak! Doduše nakon 45 min pedaliranja po pljusku, ipak su malo popustile na bedrima iznad koljena.. no ionako im je glavna namjena da zaštite od blata, lokvi i slabe kišice. puna cijena je 100kn, ali na blagajni ti cure nude 10% popusta ako obecas da ces lajkat njihovu facebook stranicu (yes sure ![]() evo slika: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28213 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo ovako ljudovi da vas malo informiram o trenutnim i nadolazećim popustima u NKD-u. Info iz druge ruke. Prvo ovo; http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...60533828_n.jpg zatim ovako, trenutno je dosta robe (odabrani artikli imaju na sebi oznake) na 50% popusta, što je odlično jer su cifre već ionako bile prihvatljive. Drugo; u ovaj petak i subotu, dakle, 16. i 17. 11. daju dodatni popust od 25% na SVE artikle, a to uključuje i ove koji su već na popustu. Pa navalite. Evo danas si je frend kupio NKD-ovu verziju polar Buff-a za mega turbo nevjerojatnih 20kn, da dvadeset (20) kuna!!! http://www.nkd.com/damenmode-damen-a...098_217095.htm ovu plavu. Ja se spremam sutra otići po jedan i da dobijem ovaj kupon od 40kn i onda opet u petak vidjeti šta ima za uzeti povoljno. Za sada sam sa onim hlačama prezadovoljan! A NKD poslovnice po ZG-u imate ovdje; http://www2.nkd.com/service/filialsuche_162.html odaberete kroatien i ispod toga Zagreb i eto ga na! ![]()
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 15.11.2012. u 00:54. Razlog: dodan link za buff |
![]() |
![]() |
![]() |
#28215 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Zadnje izmijenjeno od: evilZlayo. 15.11.2012. u 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28216 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pridružujem se i ja u subotu. Prognoza kaže Sunny, 11 stupnjeva. see you p.s. koliko ja vidim, prednji kraj oko headseta na Džedajevom paciklu je bijeli, pa bijela boja vilice sa ovim sivim naljepnicama savršeno paše. Na tvome mjestu ja nebih ništa mijenjao. Možda promijenim mišljenje kad ga vidim u živo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28217 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ak se neko oce malo drndati danas, mic i ja smo od 14:00h na grmi Ajde jedi, znas da zelis bajk isprobati prije sljemena ![]()
![]() |
#28219 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
mućki si provokator :P radim, nemrem nikak stić max - to je gimbal sa duljom rukom za gopro, fora je snimka, lijepo se vidi položaj vozača a motorist ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28220 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Momci, kad završim kolokvije (26.11) planiram tjedan dana u ZGB, pa se odmah javljam ako ste od volje da me provedete malo po stazama Medvednice, a i okolice. Zivio bih na Sljemenu, možda na Bijeniku, možda pokraj bolnice Sv. Duh, iako vjerojatnije na Sv. Duh jer mi je lakše ić svugdje jer nema one fakin uzbrdice >.< Došao bi vjerojatno busom ili vlakom, auto mi je preskup sport, jer me sa studentskim popustom samo gorivo u jednom smjeru ispadne skuplje, pa me interesira koja je caka u vezi vlaka sa bikeom, bus mi je već poznat, skinem kola, volan paralelno s ramom i to je to. Naplatilo mi kao standardnu prtljagu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28221 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
U vlaku ciljaj vlakove sa vagonima u kojima ima mjesta za bajkove. Najvjerojatnije ćeš dobit onda jedno od tri "okomita" mjesta za bajk koje nije blizu kupea, ali sve je moguće ![]() Jednom sam se vozio u kupeu di je trećina vagona bila skoro pa prazan prostor sa jednom "ogradom" u sredini i tamo si mogao staviti bajk i sjest se ko ljudina pored. U svakom slučaju si uzmi nešto za zaključat bajk tek toliko da nije baš drpi-briši. Inače nitko neće tako lako uzeti bajk u vlaku jer treba to unijeti, iznijeti van.
![]() |
#28222 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28223 |
sto da napisem ?!
|
Subota klasika tunel 10 ?! Ima netko za kasniji start ?! Da si bar u subotu mogu priustiti koju min vise sna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28224 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
![]() Iz Splita za Zagreb vjerojatno vodi samo jedna vrsta, ništa, trebat ću zvat pa vidit za detaljna uputstva. Nego, vi ste svaki dan po Sljemenu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28225 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Evo i mene konačno u klubu http://www.pohrani.com/f/3r/AD/1IKsl...1115195046.jpg I još jedna sitnica za dušu http://www.pohrani.com/f/13/Tm/3gpZN...1115195057.jpg http://www.pohrani.com/f/3F/1t/3pmuz...1114221241.jpg
![]() |
#28226 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Kako je na tvojoj relaciji točno ne znam, ali na to sam mislio da ciljaš ![]()
![]() |
![]() |
#28227 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
kaj se tice prijevoza bicikla vlakom, taj vlak vjerojatno polazi iz splita, odnosno split mu je prva stanica. dodi 20min prije i uzmi sa sobom imbuse. prije ulaza u vlak otpusti sarafe na lulici i okreni volan da bude paralelan sa toptubeom. po potrebi skini pedale, odnosno bar jednu (koja ce biti okrenuta prema hodniku). udes unutra, nades slobodno mjesto za sebe u kojem god kupeu, a bicikl naslonis u hodnik ispod prozora. sa skrenutim volanom i bez pedala nije siri od 15cm, vozio sam tako sve svoje bicikle vise od 10x na relaciji virje-zg i obratno i nikad nikakvih problema, pa cak i ako je u vlaku bilo tih visecih nosaca za bajk, odnosno onaj posebni vagon sa manje kupea i vecim prostorom za bicikle. platis kartu 30kn za bicikl, kazes da ga nemres ostaviti van vidokruga jer vrijedi tolko i tolko, kondukter nece nist reci 100%. srecno |
![]() |
![]() |
![]() |
#28228 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Imaju ih u Plavoj i ljubičastoj boji! Prodavačica kaže da oni u Galleriji nikad nisu imali taj artikl po 20kn.. cak stovise, sad je snižen! puna cijena je bila 50kn No i to je više nego super cijena, pošto je oriđiđi polar Buff oko 200tinjak kuna. ![]() ![]() Citiraj:
![]() new one finger brakes ![]() da mi je znat kom si uvalio svoje prastare two fingers ![]() upiknul i rotorje? Aleš..? si ih uopce stigao probati, ili ih krstiš u subotu na Sljemenu? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28229 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#28230 |
Samsung Mob!ler
|
@destro, ma danas se sjetih te opcije, pa gledam neka vaša iskustva, jer me zanima postoji li kakvo out-of-box rješenje, jer ipak mi nije ugodno ispustit 15kkn iz vidokruga. Nama su recimo za grupu oslobodili jedan dio za bikeove, tako da je to bilo malo drugačije, al sam nikad nisam išao, pa ne znam točno što se da iskombinirat. A i prvo moram vidjet jel mi se isplati nosit bike sa sobom, jer se trebam nekome uvalit za vožnju ![]() @adax, sve ide osim pedale, za ovi fakin XT moram u servis ako ih zelim skinit jer nemam tako velik imbus, morat ću nabavit negdje ![]() Eto, nadam se da ću uspjet iskombinirat i imat dovoljno para za put, da upoznam koga od vas gore, te upoznam Sljeme malo više, jer sam bio samo jednom bikeom gore dosad, odvozio 57mu mislim i još neke tu stazice koje se spajaju, al stvarno se ne mogu sjetit. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|