|
![]() |
#28171 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
To onda znači da se ni ja ne budem mogao penjat ![]() totem je za 200grama teži, ostalo je isto ![]() inače, coil shock (roco tst r), kad kompresiju stavim na max, tj na CL shock kao da je zalockan, to me veseli pomalo ![]() vilicu bez problema spustim na 140 hoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#28174 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Pa upravo tako i ako je to ono što TI želiš od bajka, GG.... Napatil buš se uzbrdo, al zato nizbrdo budeš rokal "like a boss" ![]() Iako ja osobno nebi preko 160 hoda za to kaj mi vozimo, meni je bajk mrak skroz i pusti selo neka priča ![]()
![]() |
#28175 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() A selo, već sam napisao da me se ne pita "kaj će mi to" ![]() Ovo je prije svega gušt svima nama, i gušt mi je nekaj ovakvo imat, i vozit na kraju krajeva ![]() dosta priče o selu i šta bi bilo kad bi bilo, danas nadam se slažem sve ostalo, i bajk čeka ko vepar na spust u subotu ![]() Ono kaj mogu reći, zajašio sam bajk, napravio par metara i čini mi se agilniji od remedy-a, što je logično jer je kraći, remedy mi je bio malo prevelik ipak Colil shock radi linearnije nego zračni kod remedy-a, a sa remedy shockom sam bio oduševljen jer kaj je je njihov link stvarno jako lijepo radi Sa vilicom se moram poigrat, tlak sim tam da vidim kaj mi najviše paše Teži je nekaj sitno, mislim da mi tu neće biti neke prevelike razlike... Položaj na bajku, u attack poziciji za spust, je mrak, što zbog šireg volana, što zbog kraćeg toptubea i kuta vilice Sve u svemu prvi dojam je ![]() Jedina stvar koja mi se ne sviđa je 135x12 koji je UŽASAN za postavljanje, naj..... sam se ko mladi majmun postavljajuć zadnji kotač Remedy je imao 142x12, dakle samo stavim u utore na frameu nabu, provučem maxle i adio, kod ovoga toga nema, nego ciljam ko idiot rupu na frameu i rubu na nabi (naravno pritom pazim na rotor da sjedne u milimetar između pakni), i onda ista stvar s druge strane, ovo mi maksimalno ide na živce Ista stvar je kod vilice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28180 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Znam da nema smisla vas pitat, al ak neko oce moje formule, na prodaju su ![]() Zadnja rucica koja je prcala ima novi klipic i sad, ono sto sam vozio po kvartu, radi kak spada. Sad su kakti skroz ispravne. Ak je neko zainteresiran (lol opet), lako se dogovorimo oko cijene ![]()
![]() |
#28184 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Brzo troše pakne, imaju problema s brtvama, brzo troše rotore, rotori su nešto tanji od konkurencije, osjetno skuplje, podršku servisa za njih je teško naći kod nas (zamjenski dijelovi, nije sve u odzračivanju).
![]() |
#28186 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Odneso vilicu u Vivasport na promjenu bushinga, naručio novi freewheel za zadnje kolo + novi lageri odozada u nabi. Nadajmo se da je to to za pripremu za zimu ! ![]() Ode 600kn iz džepa, ali ajde, nije dugo ništa bilo. Ako bog da, za vikend se opet vozim. EDIT: Počelo je i skupljanje za nova kola. Do proljeća je plan skupit i onda jahati po planinama celog sveta !
![]() |
#28187 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#28189 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#28193 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja tebe znam otkad si vertikalno sparko bajk u stablo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nrDv7oTM1CA&feature=plcp 1:36 ![]()
![]() |
#28194 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Da da, Sileta sam pozbavil. A znam vas ovako iz viđenja. Evo sad u subotu sam bio na dotki, mislio na sljeme, ali vremenski ne stignem. Od tog parkiranja bajka sam se upgradeao, što skill, što bicikl, a ponajviše okvir(gume xD). ![]()
![]() |
#28195 |
Moderator
|
Dečki fino peglaju, samo piše da voze Megu 2013, a meni se čini kao starija verzija ? http://www.youtube.com/watch?feature...&v=4HTVS1JpO7w Cijene su podigli za dobrih 300€ samo rame. Čeka se sniženje ![]()
![]() |
#28197 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Uzbuđenje na najjače ![]() Poznat mi feeling, the thrill of new thingies ![]() Evo jedan fun fact: Hulky ima wheelbase od 117cm, plavuša ima 113cm dok je ETT na hulkyu kraći za 1cm. Za vikend je red da plavuša ode na vožnju ![]() http://www.pohrani.com/f/1u/Fr/29srHJSU/dsc00015.jpg Željac, moram ti vratit dot i onu cjevčicu ![]()
![]() |
#28198 |
sto da napisem ?!
|
ah, već zaboravio ![]() kad je vožnja za vikend ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28200 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ak ce biti dobro vrijeme idem u nedjelju gore tak da ak ce bit netko raspolozen vidimo se.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|