|
![]() |
#24601 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Samo cu se nadovezat... Fenomenalna voznja danas, osim onog uspona po asfaltu iz Zagorja. Za poludit, nikad kraja. Srecom, oblaci su zaklanjali sunce tako da nismo izgorili. Lijepo je bilo izvozit 39tku nakon dugo vremena ![]() Izvrsna pica u OroGoru ![]() 69-71 je stvarno odlicna staza. Steta samo sto je onaj gornji dio prije potoka zakrcen. Mogli bi jedanput skocit u malo vecem broju pa je pocistit tako da se i to moze vozit. Stvarno me staza ostavila bez teksta, definitivno najljepsa staza na Sljemenu, bar od ovih koje sam ja vozio ![]() Evo slika od danas (moje i Zlayine) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danas sam ukupno napravio cca 81km, evo i track |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24602 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
[QUOTE=cuks;2200877] http://www.pohrani.com/?h/Fz/hwcYLTF/20120714133535.jpg [/QUOTE] a pogle ovoga što ju gleda dok ju fafa i nadražuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24603 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24605 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mislim da ce se moci danas odvoziti Sljeme bez pol frke i to na <20°C, ali u drugom dijelu dana, s time da treba uzeti duge rukave jer je gore u 9h bilo 13°C. Osobno jesam za neku voznjicu ali od 15h na dalje, pa bi se mogli izorganizirati...meni pase sto kasnije. @jed2i Primjeti se, primjeti, odmah sam skuzio da nekak bolje vozis nego inace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24606 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Da, sad je prognoza jebena, sinoć kad sam gledao prije nego sam napisao su govorili noć i prijepodne oblačno s pljuskovima i grmljavinom te moguće razvedravanje tek kasno popodne i navečer! Krvi im se napijem nesposobne! Valjda nadrljaju kad im padne na pamet, bace drkicu i legnu spavat, ujutro kad se probude pogledaju kroz prozor i okrenu ploču. Citiraj:
Tunel u 5 onda kak smo rekli, može i ranije ak nekom paše, kasnije ne jer ak bu oblačno biće mračno dok se mi doteglimo i pojedemo neš i stentamo da se krenemo spuštat.
![]() |
![]() |
#24607 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
vidjeh jučer zlaju i mirtu (ako sam u pravu, yeti-a sam zapamtio) na bolonji kako pedlaju ![]() ![]() taman vrijeme za skup 9, pol 10 tunel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24612 |
Gear breaker!
|
Također
![]() |
#24613 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24614 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Naletio sam na par postova da je na chainreactioncycles.com-a postarina jako skupa, no nisam primjetio da je, na narudzbu od 100 funti je besplatno pa me zanima jel placam kakve skrivene dodatne troskove(osim pdva i carnine)? Tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24615 |
Premium
|
ne plačaš ništa skriveno... naručiš preko 100 funti, daju ti besplatno dostavu i platiš carinu i na to sve PDV... no velika poštarina se odnosi na činjenicu da ćeš i za najjeftiniju stvar (npr šaraf), platiti 10 funti poštarine, dok je šaraf možda 1 funtu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24616 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Mora odabrati pod opcije slanja Royal Mail jer ako odabere kurirsku službu onda mu to u Hrvatskoj preuzme DHL i onda plaća skoro 300kn da ga DHL zastupa u carinskom postupku i tu sisne tvrdog. Dakle sve se da unaprijed izračunati, CRC skine britanski pdv i onda ti se na netto cijenu obračuna hrvatski pdv i carina, samo pazi da odabereš pravilnu metodu dostave - tj. da im naglasiš na nikako ne želiš kurirsku dostavu.
![]() |
#24618 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mislim da i ja dodem u 5 na tunel, doduse nemam bas prednju kocnicu, ali nema veze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24620 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav ekipa.. Došlo je vrijeme da prodam svoj Cube Analog Disc 2011. Kupljen je 24.06.2011 (5100kn) i prešao sam svega 700km. Imam sve papire, račun, manuale, sve što se dobije sa novom bicom. Gore je Ciclo comp SIGMA 400 (110kn), Al bidon (30kn) i trokut torbica (50kn). Ovo nemoramo ubrajat u cijenu, neka ostane za drugi bic. Recite mi koliko realno mogu dobiti za njega? (nerealne cijene ostavimo sa strane ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#24621 |
Gear breaker!
|
Brijem da je 3000 krov kaj bi mogo dobit za taj bajk. Jest da je relativno novi, al bajk cim izadje iz ducana gubi 30% vrijednosti, a na ovom djelovi i nisu neka sreca. Jbt, danas sam valjda odvozio najdrveniji spust IKAD. Uzas. Jos smo zakljucili da tjubles i fox nevaljaju ![]()
![]() |
#24622 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tjubles je smeće. Ak netko razmišlja o kupnji TL guma (TL ready isti kurac), uštedite pola cijene i kupite obične gume i zračnice. Ja ću sad za inat još jednom probat taj glupi TL složit al na prvo puštanje zraka perem gumu i zračnicu stavljam. Nik, još jednom hvala na zračnici.
![]() |
#24623 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa ako netko recimo, sad idem kupovat ovaj bike koji košta oko 5000kn, mislim da bi mu se isplatilo dat 4000kn. Bike je na Njuškalu pa ćemo vidjet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24624 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Danas prejebena voznja na PSunju(5 nas)! Odvozili 10ku pa preko nekog spoja izasli ravno na Konjsku, pa nazad na Omanovac koji su imali snage(nas 2) po auto! Onda s obzirom da sam sam trebao ici a nikoga od domacih nije bilo nsiam isao FR stazom nego cestom dolje. Jedina stvar losa danas, spizdio sam se u drvo nakon izlaska iz jednog kanala, usao sam u njega sa jedno 35kmh, a u drvo se spizdios s jedno 20+! Na nesrecu kacigu posudio liku koji je tamo prvi puta. Oguljotine svuda, cijev volana se smotala, kocnica se savila, al samo odsarafio vratio i pici dalje, najgore sto se desilo nakon prvih 3km, al odradio sam 30+! sad me ruka boli vjerovatno cu sutra na poslu ici poslikati, a i zagipsati! slika oguljotine sutra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24625 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deckovi ne delaju se bezveze UST obruci i UST gume, UST je UST a sve ostalo su kemije, neke bolje neke losije... ja imam na nekim kotacima koji nisu UST michelin protek max zracnice i vrhunski rade svoj posel...
![]() |
#24626 |
Yugokiller
|
Dobro tko tvrdi da je tjubles ćesme, šta se desilo? Ja furam getto s običnim i nemam beda, preživio uredno i 2 sljemena i hrpu ostalih staza. Tko nema sve orginal nema kaj kenjat po njemu, ja imam samo ventile orginal pa nemam nikakve probleme. A dosta puta sam dodirnuo obručem gumu i nije ništa popustila.
![]() |
#24627 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Gle to je jednostavno zakon ponude i potražnje. Ako bi taj kupio za 4 onda bi radije netko uzeo novi za 5 ili čak noviji model za 6. Ja recimo kad bi kupovao taj tvoj bic nebih dao iznad 2800 ni lipe. Taj bike inaće ima ispod prosječnu opremu za tu svoju cijenu. Inaće novi se mogao nabavit u nekim dućanima i za 4 soma kn. Evo ja sam ti dao objektivan pogled na to. Po mom mišljenju budi sretan s 3 soma kn, a ako dobiješ više sreća tvoja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24628 | ||
Avocado
|
Citiraj:
Deore XT su UST kotači, Nobby Nic TL Ready ima isti bead, rub gume kao i UST verzija, ako ne vjeruješ pitaj Aleša jer njemu očito vjeruješ, ja jesam pa sam sad popušio nekih 90€ jer su dva alberta 40€, a mlijeko + 2 NN su 130€. Da ne spominjem TL ventile od 10€ komad. Ok, prvi put sa fat albertima je sve držalo super, i to na NE TL i ne UST gumi, dakle nije ni TL ready. Razrezo sam ju na spustu u zagorje, 4cm rez. Fotke sam stavio prije bio. Reko, ok, moguće je, sve je moguće Al baš da nije moguće da Slime mlijeko zakrpa TL gumu sa rupicom od 2mm, e to mi ne ide u glavu. To bi ko fol trebalo bit najbolje mlijeko. Niti jednom guma nije burpnula makar sam se znao vozit i sa 0.7bara Citiraj:
![]() Sve u svemu, najviše mi je žao novaca jer sam dao puno previše za gume i nadao se da će mi trajati godinu dana na TL izdanju. Idući put ću pametnije i kupiti fino alberta i to je to. ![]()
![]() |
![]() |
#24629 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj bajk je meni upravo ovdje preporučen, sa vrlo dobrim omjerom cijene i opreme.. Za 2800kn ne bi se ni okrenuo za kupcem.. Ok, dovoljno ste rekli ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24630 |
Avocado
|
Pitaš za procjenu, a već u glavi imaš cijenu ispod koje ne misliš prodavati bicikl. Primjera radi: pitch pro 2010 sa serijskom opremom platiš cca 15k kn kad je bio dostupan. Za već godinu dana, a i manje možeš ga prodati za jedva 7000 jer je serijska oprema na njemu loša. Nisu nikakve bedastoće već ti ne znaš kako se kreću cijene bajkova i s kojim dijelovima. Ja ću ti po dijelovima dat realnu procjenu s obzirom da su voženi godinu dana. Frame: Alu Lite AMF 7005 RFR-Geometry - 700kn Fork: Suntour XCM Lockout 100mm - 500kn Headset: FSA No.10 semi-integrated 100kn Stem: Easton EA30 Oversized 100kn Front Mech: Shimano Alivio FD-M430-L6, Top Swing 34,9mm - 50kn Rear Mech: Shimano SLX RD-M662 Shadow 9-speed - 150kn Chainset: Shimano FC-M430 44x32x22T, 175mm - 200kn (vierkant, četvrtasta osovina iliti sranje) Bottom Bracket: Integrated Shimano BB-UN26 - 50kn Cassette: Shimano CS-HG30 11-32T, 9-speed - 100kn Chain: Shimano CN-HG53 108 links 70kn Front Brake: Hayes Stroker Ryde hydr. Disc 160mm -300 s rotorom Rear Brake: Hayes Stroker Ryde hydr. Disc 160mm - 300 s rotorom Rims: RFR AX24 - 200kn obje (i to ako uspiješ ikad prodat) Front Hub: Shimano Disc HB-M475 - 50kn, smeće od nabi Rear Hub: Shimano Disc FH-M475 - 50kn, isto Tyres: Schwalbe Smart Sam 2.25 Front Schwalbe Smart Sam 2.25 Rear - ako su nepotrošene, u što sumnjam, 300kn obje. Seatpost: RFR Complight 31,6mm -100kn E=3520 cca. Komplet dakle vrijedi 3k kn ugrubo. S tim da sam IMO precjenio vilicu na debelo, za 500kn ju ne bi kupio da je zlatna ![]()
![]() |
|
|