|
![]() |
#24571 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Sto se tice rotora po meni su najbolji Shimano i Hope zato jer su najdeblji, bar od onog sto sam vidio i dosta se tesko pigaju. Svoj Shimano sam provjerio kad sam udario u komad stijene ![]() Avid mi djeluje kao da je od papira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24572 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Vuco je davno preporucio iz istog razloga rotore sa Superstara. Tim sam se vodio ali i dalje ih spigam svaki treci pad.. edit: Zastita za rotore ne postoji jelda? Nesto tipa bash guard? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24573 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() 9tka bu mi super sjela, bas da vidim dal su mi se spustila jajca da bar ona 2 dropa odradim Nestignem na sljeme sutra, al cu brijem opet grmu popodne
![]() |
![]() |
#24574 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Don't be funny ![]()
![]() |
![]() |
#24575 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
nemožeš baš bilo koju debljinu rotora staviti na bilo koje kočnice... to ovisi od kočnice do kočnice.. evo, iz iskustva kažem da Louise "traži" deblje rotore od Marti... Također formulini rotori su nešto deblji od ostalih jer nihove kočnice ih podržavaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24577 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#24578 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Računajte u nedjelju u 5 polazak od tunela ili od Lonjščine, kak vam je draže, meni je svejedno. Sretno sutra s OroGorom, uživajte na cesti nazad :/ Da 39ka ide na ovu stranu vozio bi ju svaki put.
![]() |
#24579 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Danas sam ubo novu pilu ![]() Nisam htio endura trosit po cesti pa sam si za po grad nabavio Rog Seniora ![]() Kupio ga od marka na dropu. bajk je u OK stanju. Rama je na nekim mjestima zguljena i prijasnji vlasnik je nes kemio iza na seatstayu pa su tamo probusene rupe za v-brake i recimo da bi mogla bti u boljem stanju sta se farbe tice. Kotaci i gume su stare 2-3 mjeseca i kao novi su. Jedino kaj moram napravit je staviti naprijed kocnicu jer imam samo torpedo i trebam promijeniti volan i staviti neki flat jer mi ovaj nikak ne pase. Malo se vozio po gradu sada i bajk ide kao lud, 2-3 okretaja i vec sam na prek 30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24582 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24585 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#24586 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24587 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
mozda se sutra pridruzim oko 5...danas mi je i 9 bilo prekasno..danas ce past neka mala voznja oko 5 tek.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24588 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam danas oko 6 vjerojatno opet na grmi. Ak se od diabla uspijem odljepiti ![]()
![]() |
#24589 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Odradili sljeme Jasmin, Onyx ,broj 1, jedan dečko, nemrem se sjetit imena ![]() in your face :P Onyx me razuvjerio danas...bio sam uvjeren da se kod onog korjenja ne može letit daleko...ali uspio je ![]() ![]() Sve u svemu lijepa vožnjica, 52-55-57 čuks drop, siletova bukvica i tak to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24590 |
Why So Serious?
|
Jebiga, Onyx tenkre stiso' Saint-a ko Đusija na detalju s korjenjem i samo laganini preskočio volan, uspio polegnuti bajk i produžiti pješke dalje. ![]() "Nepoznati" je bio darko_podsused sa dropa. BTW. Jazzman zalego negdje u zavoju - Darko svjedočio ![]() P.S. E moji "zagorci", pogodili ste dan za tu rutu ![]() ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 14.07.2012. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24592 |
Why So Serious?
|
Nismo ga danas previše čekali ![]() A ti samo izbaci malo koljena prema van da si prestaneš stiskati jajca ![]() ![]() ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 14.07.2012. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24593 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Rekoh da ce trebati olabaviti stisak, eto ti ga na sada ![]() U OroGoru danas omastili brk - Mirta, Zlayo, Destro, Skuli, cuks i ja. Jako lijepa voznja, dobro vrijeme, nisam osjetio da je cevru. Kamikaza cuks je spustio onaj strmi skok od 3-4m koji nakon Srneca izbija na cestu a ispod njega je barustina. Kamikaza Nik je uspio cudnim manevrom smotati volan i pognuti glavu s ciljem prolaska ispod grane, a rezultatom udarca podlaktice i lakta u rebra tak da sam odmah umro od bola, ali ne zato sto je udarac bio jak, nego zato sto sam pogodio mjesto koje mi je taman proslo. Onaj kvadratni cm koji bas treba znati pogoditi ![]() Mirta i Zlayo pravac Zapresic cestom, preostala cetvorka uspon br. 2, Skuli na 20tku jer mu se zurilo, nas troje na 69-71. 62 jako lijepih kilometara danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24594 |
Why So Serious?
|
![]() |
#24596 |
Why So Serious?
|
Dojmovi odlični, još se samo postepeno moram naučit na "papučice" jer još uvijek stišćem ko da je Juicy pod prstima. Danas sam toliko blokirao zadnju da je to bilo strašno jer inaće blokiram minimalno ![]() ![]() Obzirom da su mi to druge bremze od kako vozim, a pravo sam vozio samo 2 s trenutnima, nemrem ti reć ništa više osim da su puno jače od Đusija ![]()
![]() |
#24597 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24598 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Vidim da je vama svima bilo prejebeno. Ja sam se najebao ko majmum do bratića u Sloveniju i nazad, samo da napomenem da sam 2 i pol sata čekao vlak na kolodvoru u Karlovcu, HŽ me neće više vidjet. Stoka. I koliko gledam prognozu vidim da je sutra tulum tako da mi je propala svaka nada za đir ovaj vikend, ma super. - Fin video Jed2i, ide se dosta brže nego prije.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 14.07.2012. u 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24599 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Molim ako netko zna gdje ima nabaviti što uže gume za felge 26. Mislim da je dimenzija 26x1,oo slik, a najviše bi mi pasao Zg. Ovo iz razloga što bih se okušao na usponu na Sv. Geru 2.9., a pošto se radi o asvaltu imao bih manji otpor trenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24600 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|