|
![]() |
#7953 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Cinjenica : u Yugi se zivjelo bolje nego sad , skolstvo zdravstvo posao sve osigurano , mali ili nikakav vanjski dug, sve smo sami proizvodili ![]() Film se u principu isplati pogledati kao sto Burko kaze kao jedan mali osvrt iako treba uzeti jel u obzir da nije bas skroz pravedno sve izlozeno..Mislim Tudman je prikazan kao ludak prema Milosevicu, a ovaj je javno pricao kak hoce Veliku Srbiju, o cemu pricamo.. Citiraj:
Cinjenica : u Yugi se zivjelo bolje nego sad , skolstvo zdravstvo posao sve osigurano , mali ili nikakav vanjski dug, sve smo sami proizvodili ![]() Film se u principu isplati pogledati kao sto Burko kaze kao jedan mali osvrt iako treba uzeti jel u obzir da nije bas skroz pravedno sve izlozeno..Mislim Tudman je prikazan kao ludak prema Milosevicu, a ovaj je javno pricao kak hoce Veliku Srbiju, o cemu pricamo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7954 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT: onda je dug bio 20mlrd $, ali je bilo i 22mil ljudi. Sad nam je puno bolje - 40 mlrd EUR (to su službene brojke, a pitaj Boga koliko je stvarna brojka) na 3mil ljudi.
![]() |
#7955 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nije mi jasno da li se ovdje ljudi sprdaju ili jednostavno ekipa ima do max 16 god?! Pogledao sam par filmova po kao odličnim dojmovima i preporukama ... svaki, ali svaki film je bio sranje da veće ne može biti. Nema šanse da više zavirim u ovaj topic, jer to je katastrofa ... Tucker And Dale vs Evil ... zadnje što sam pogledao ... pa film je za 5-godišnjake, ocjena 2/10 a ne odličan film ... pa što je s vama??? Majko mila |
![]() |
![]() |
![]() |
#7958 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Čak sam stavio i korejski naziv. EDIT: Post 7970.
![]() |
![]() |
![]() |
#7959 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ja ga planiram pogledat ovih dana... isto ko i Housemaid i Bedevilled... novodno isto "zanimljivi" istocnjacki filmovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7960 | ||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Citiraj:
Citiraj:
Draga i ja upravo pogledali jučer. Zanimljiv film ali ništa za rezat žile od užitka. ![]() Poslje smo ponovili Forbidden Planet ( između smo usput 'sažvakali' prvu sezonu Parks and Recreation ) a prije njega Miss Nobody. Tipičan dan ![]() Nego , mene bi zanimalo koliko ti imaš godina kad se po drugi put hvataš toga kao osnove za procjenu vrijednosti/kvalitete filma. Zar je toliko teško shvatiti da su svi drugačiji , imaju drugačije ukuse i drugačije iskustvo / staž gledanja. Ja sam (blago rečeno) ovisnik o filmovima i ovde često zavirim u nadi da ču naiči na nešto što nisam do sada pogledao. Vidim hrpu mišljenja suprotnih mojima ali ne vidim zašto bi me to spriječilo u pračenju teme. Pa netko me ne tjera. Tjera li tebe? ![]() ![]() Što se tiče da je Dale za 5god....ili 16godišnjake. Na stranu što djeci nije za dozvoliti gledati određene stvari , moje mišljenje je da Dale za 'razumjevanje' traži da si pogledao druge filmove. Iz toga u biti crpi svoj humor. Kontra na sve što u pravilu ide u filmovima "te radnje" ...Zbog toga sam mišljenja da 16godišnjak to ne može shvatiti /da film nije namjenjen za iste.
![]() |
![]() |
#7961 |
Guest
|
Pogledao Fast Five. Uz prvi nastavak, ovo mi je najbolji dio serijala. Vin Diesel i Dwayne Johnson u istom filmu. ![]() |
![]() |
![]() |
#7962 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7963 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#7964 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ma šteta onda što se nisam nasmijao na ni jednu od tih scena ... neinteligentan američki humor, ni parodija ni komedija ni crni humor, a sa svime su pokušali ... jednostavno katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7965 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7966 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovako tražim naslov jednog filma, ako netko mooooožda zna... Radnja se dogadja u WW2, film je crno bijeli...sjećam se da se događa u nekim planinama u Grčkoj, možda čak na jugu Italije ili Siciliji, al mislim da je u Grčkoj... sjećam se da ima neki dječak u filmu, i scena kad mu njemački časnik daje neku čokoladu... Bio je prije jedno 7-8 godina film na HRT-u u nekim filmskim večerima, možda čak grčkog filma ili tak nešt...nikako ne mogu naći film, a sjećam se da mi je bio dobar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7967 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#7968 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Onda izbjegavaj americke komedije zadnjeg desetljeca, puno ces se namucit da nades nesto sto ce te nasmijat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7969 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7970 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Le missionnaire, odlicna komedija.... preporuka za pogledat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7971 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Pogledao Thor(6.5/10), Transformers 3(8/10), Super 8(7/10) i Your Highness (9/10). Thor je solidan filmić, ugodan za gledat. Transformers 3 je super film kao i 1. i 2. dio ali nekako mi je lošiji od prva dva. Super 8 je dobar film ali mi se nije skroz dopao. Your Highness je preporuka i obavezno ga treba pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7975 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Potpis, ja sam se pitao za vrijeme gledanja dal je taj film namjerno napravljen tako djetinjasto or what? No da, nedavno pogledao Crime Spree (2003), meni je odličan, radnja u stilu Snatch, Lock Stock, itd. i svatko kome se filmovi tog stila sviđaju, ovaj je must see ![]()
![]() |
#7976 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Preskoči. ![]() ![]() ![]() Užasan film s izvrsnom glumačkom postavom. Ima par dobrih scena i to je to. Ostalo je bljuzga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7977 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7979 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Fast Five dobar, zdravoseljacka zabava, akcije i krs autima na 101 nacin, malo komedije, malo guzica i sisa, i naravno - Vin Diesel + Johnson...... dobar. mozda ne toliko dobar koliko mu "daje" imdb (7.5), ali svejedno preporuka za ubiti dva sata bez razmisljanja tko je koga ubio i kako, tko je sad ovaj lik, zasto njih dvoje petljaju, sto ovi imaju iz proslosti zajednicko.......... mozak na pasu i to je to!
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|