Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.09.2011., 21:20   #7951
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Jesam ali nema onaj šarm koji imaju Shaun i Tucker.
newyxX je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 21:23   #7952
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
znam, ali je isto tako bezuman
syss je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 02:19   #7953
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005

daj film opasno naginje na srpsku stranu, kuknjava kak su nama pomagali Njemci , kak su Srbe Njemsi sprasili u oba WW
nja nja nja, sami ste si krivi oba puta bili, ne spominju sto njima pomaze Rusija uvijek?Ne spominje se cinjenica da je Hrvatska po Ustavu iz 74e cini mi se imala legitimno pravo da se odvoji , sto je i napravila .. ne spominju četničke zločine ? isporeduju odvajanja SAO Krajne od RH kao da je to povijesno normalna stvar , ne spominju da je to podrucje oduvijek bilo naseljeno nasim ljudima dok iz nekog razloga nisu naselili Srbe tam u Jugoslaviji i tak, ima dosta stvari koje su "zaboravili" spomenuti.

Cinjenica : u Yugi se zivjelo bolje nego sad , skolstvo zdravstvo posao sve osigurano , mali ili nikakav vanjski dug, sve smo sami proizvodili

Film se u principu isplati pogledati kao sto Burko kaze kao jedan mali osvrt iako treba uzeti jel u obzir da nije bas skroz pravedno sve izlozeno..Mislim Tudman je prikazan kao ludak prema Milosevicu, a ovaj je javno pricao kak hoce Veliku Srbiju, o cemu pricamo..
-->
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
The Weight of Chains

hm. definitivno preporuka za pogledati s(r)tanje oko ex Juge malo prije rata i poslije rata, ima poprilicno lijepih i zanimljivih stvarcica za saznati.
no, zanimljiv dokumentarac, kako vec rekoh doznas puno informacija (zanemarimo pojedinacno prema drzavama, nego globalno teritorij cijele ex Juge), sto je bio i kako cilj ostvariti. realno sve sto se dogada u Hrvatskoj je prikazano kroz primjer bilo koje druge drzave, tako da opipas ocima ono sto vidis/osjecas ziveci u Hrvatskoj (a vjerujem da je jako slicno i okolnim drzavama).

samo bi volio/molio da ne krene prepucavanje na ikakvoj bazi, pogledajte film odvojeni od emocija, ocima nepristranih . plus ako jest film previse nastojen prema nacionalizmu bilo kojeg oblika (sto realno jest u ponekim situacijama, kako sam naveo u spojleru), isprika svima i molio bi brisanje posta, jer mi je cilj samo - info o filmu kao takvom.
Pogledo film nakon sto sam tu cuo za njega , ok je za pogledati iako se moram s tobom sloziti 101 posto

daj film opasno naginje na srpsku stranu, kuknjava kak su nama pomagali Njemci , kak su Srbe Njemsi sprasili u oba WW
nja nja nja, sami ste si krivi oba puta bili, ne spominju sto njima pomaze Rusija uvijek?Ne spominje se cinjenica da je Hrvatska po Ustavu iz 74e cini mi se imala legitimno pravo da se odvoji , sto je i napravila .. ne spominju četničke zločine ? isporeduju odvajanja SAO Krajne od RH kao da je to povijesno normalna stvar , ne spominju da je to podrucje oduvijek bilo naseljeno nasim ljudima dok iz nekog razloga nisu naselili Srbe tam u Jugoslaviji i tak, ima dosta stvari koje su "zaboravili" spomenuti.

Cinjenica : u Yugi se zivjelo bolje nego sad , skolstvo zdravstvo posao sve osigurano , mali ili nikakav vanjski dug, sve smo sami proizvodili

Film se u principu isplati pogledati kao sto Burko kaze kao jedan mali osvrt iako treba uzeti jel u obzir da nije bas skroz pravedno sve izlozeno..Mislim Tudman je prikazan kao ludak prema Milosevicu, a ovaj je javno pricao kak hoce Veliku Srbiju, o cemu pricamo..
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 06:51   #7954
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
OT: onda je dug bio 20mlrd $, ali je bilo i 22mil ljudi. Sad nam je puno bolje - 40 mlrd EUR (to su službene brojke, a pitaj Boga koliko je stvarna brojka) na 3mil ljudi.
Staro 05.09.2011., 08:48   #7955
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Nije mi jasno da li se ovdje ljudi sprdaju ili jednostavno ekipa ima do max 16 god?!

Pogledao sam par filmova po kao odličnim dojmovima i preporukama ... svaki, ali svaki film je bio sranje da veće ne može biti. Nema šanse da više zavirim u ovaj topic, jer to je katastrofa ...

Tucker And Dale vs Evil ... zadnje što sam pogledao ... pa film je za 5-godišnjake, ocjena 2/10 a ne odličan film ... pa što je s vama??? Majko mila
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 08:58   #7956
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pa daj nam onda ti preporuči neki dobar film.
Staro 05.09.2011., 09:07   #7957
hylem
Premium
Moj komp

I Saw the Devil npr. ... zadnje što mi je donekle valjalo ... nisam vidio da je itko spomenuo taj film, valjda zato jer je korejski pa nema šanse da frajer od 15 god to pogleda
Staro 05.09.2011., 09:19   #7958
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor hylem Pregled postova
I Saw the Devil npr. ... zadnje što mi je donekle valjalo ... nisam vidio da je itko spomenuo taj film, valjda zato jer je korejski pa nema šanse da frajer od 15 god to pogleda
Spomenuo sam ja par postova ranije, ili je već možda na prošloj stranici.
Čak sam stavio i korejski naziv.

EDIT: Post 7970.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 09:35   #7959
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
ja ga planiram pogledat ovih dana... isto ko i Housemaid i Bedevilled... novodno isto "zanimljivi" istocnjacki filmovi...
perich je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 10:02   #7960
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Talking

Citiraj:
Nije mi jasno da li se ovdje ljudi sprdaju ili jednostavno ekipa ima do max 16 god?!

Pogledao sam par filmova po kao odličnim dojmovima i preporukama ... svaki, ali svaki film je bio sranje da veće ne može biti. Nema šanse da više zavirim u ovaj topic, jer to je katastrofa ...

Tucker And Dale vs Evil ... zadnje što sam pogledao ... pa film je za 5-godišnjake, ocjena 2/10 a ne odličan film ... pa što je s vama??? Majko mila
Citiraj:

Draga i ja upravo pogledali jučer. Zanimljiv film ali ništa za rezat žile od užitka.
Poslje smo ponovili Forbidden Planet ( između smo usput 'sažvakali' prvu sezonu Parks and Recreation ) a prije njega Miss Nobody.
Tipičan dan

Nego , mene bi zanimalo koliko ti imaš godina kad se po drugi put hvataš toga kao osnove za procjenu vrijednosti/kvalitete filma. Zar je toliko teško shvatiti da su svi drugačiji , imaju drugačije ukuse i drugačije iskustvo / staž gledanja.
Ja sam (blago rečeno) ovisnik o filmovima i ovde često zavirim u nadi da ču naiči na nešto što nisam do sada pogledao. Vidim hrpu mišljenja suprotnih mojima ali ne vidim zašto bi me to spriječilo u pračenju teme. Pa netko me ne tjera. Tjera li tebe?

Što se tiče da je Dale za 5god....ili 16godišnjake.
Na stranu što djeci nije za dozvoliti gledati određene stvari , moje mišljenje je da Dale za 'razumjevanje' traži da si pogledao druge filmove. Iz toga u biti crpi svoj humor. Kontra na sve što u pravilu ide u filmovima "te radnje" ...Zbog toga sam mišljenja da 16godišnjak to ne može shvatiti /da film nije namjenjen za iste.
Staro 05.09.2011., 12:15   #7961
Nybelung
Guest

Pogledao Fast Five. Uz prvi nastavak, ovo mi je najbolji dio serijala.
Vin Diesel i Dwayne Johnson u istom filmu.
  Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 12:37   #7962
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:

Pazi, pogledaj ime filma, pogledaj zanr u koji spada, sad mi reci sto si ocekivao da ces vidjet u tom filmu? Pisao sam o tom filmu prije koju stranicu i nigdje nisam spomenuo da je odlican, nego da ima scena za plakat od smijeha, sad ako to tebi nije smijesno, ok dobro.
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 12:51   #7963
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Vin Diesel i Dwayne Johnson u istom filmu.

tocno to sam i ja komentirao D

jebene mrge
Staro 05.09.2011., 14:11   #7964
hylem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Pazi, pogledaj ime filma, pogledaj zanr u koji spada, sad mi reci sto si ocekivao da ces vidjet u tom filmu? Pisao sam o tom filmu prije koju stranicu i nigdje nisam spomenuo da je odlican, nego da ima scena za plakat od smijeha, sad ako to tebi nije smijesno, ok dobro.
Ma šteta onda što se nisam nasmijao na ni jednu od tih scena ... neinteligentan američki humor, ni parodija ni komedija ni crni humor, a sa svime su pokušali ... jednostavno katastrofa.
Staro 05.09.2011., 16:27   #7965
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
....
meni je Selma Blair dovoljan razlog da pogledam film
perich je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 17:43   #7966
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ovako tražim naslov jednog filma, ako netko mooooožda zna...
Radnja se dogadja u WW2, film je crno bijeli...sjećam se da se događa u nekim planinama u Grčkoj, možda čak na jugu Italije ili Siciliji, al mislim da je u Grčkoj... sjećam se da ima neki dječak u filmu, i scena kad mu njemački časnik daje neku čokoladu...
Bio je prije jedno 7-8 godina film na HRT-u u nekim filmskim večerima, možda čak grčkog filma ili tak nešt...nikako ne mogu naći film, a sjećam se da mi je bio dobar...
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 20:43   #7967
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Staro 06.09.2011., 02:40   #7968
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Citiraj:
Ma šteta onda što se nisam nasmijao na ni jednu od tih scena ... neinteligentan američki humor, ni parodija ni komedija ni crni humor, a sa svime su pokušali ... jednostavno katastrofa.
Onda izbjegavaj americke komedije zadnjeg desetljeca, puno ces se namucit da nades nesto sto ce te nasmijat
Staro 06.09.2011., 11:14   #7969
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Onda izbjegavaj americke komedije zadnjeg desetljeca, puno ces se namucit da nades nesto sto ce te nasmijat
Ja već 10 godina izbjegavam sve komedije, osim Pirata s Kariba.
  Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 11:41   #7970
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ima neki ljubitelj francuske kinematografije? Tražim preporuke nekih novijih filmova(06-11), bilo komedija, bilo triler.
Zadnje što sam pogledao i oduševio se je L'immortel i Le missionnaire.

Le missionnaire, odlicna komedija.... preporuka za pogledat
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 13:26   #7971
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Pogledao Thor(6.5/10), Transformers 3(8/10), Super 8(7/10) i Your Highness (9/10).
Thor je solidan filmić, ugodan za gledat. Transformers 3 je super film kao i 1. i 2. dio ali nekako mi je lošiji od prva dva. Super 8 je dobar film ali mi se nije skroz dopao. Your Highness je preporuka i obavezno ga treba pogledati.
Staro 06.09.2011., 13:42   #7972
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Battle LA; gledati il da preskačem?
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 13:46   #7973
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Gledaj.
Staro 06.09.2011., 13:48   #7974
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

your highness na mahove smiješan, inače glup i prilično dosadan meni.
Staro 06.09.2011., 13:57   #7975
Thorax
Doomster
Moj komp

Thorax's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
Potpis, ja sam se pitao za vrijeme gledanja dal je taj film namjerno napravljen tako djetinjasto or what?

No da, nedavno pogledao Crime Spree (2003), meni je odličan, radnja u stilu Snatch, Lock Stock, itd. i svatko kome se filmovi tog stila sviđaju, ovaj je must see

CPU: AMD Athlon 640 under TX3
MBO: Asrock 870 Extreme3
RAM: 8 GB DDR3 Mushkin @ 1333, CL8
VGA: XFX HD4830
HDD: WD 6400AAKS
Monitor: Samsung 2470H
PSU: Fortron PNF 400W
Net: 12 Mbit/1,25 Mbit
Sound: Logitech X-530

CPU: Intel Celeron T3100
MBO: HP 1526
RAM: 2 GB DDR3
VGA: GMA 4500MHD
HDD: WD3200BEVT
Monitor: 15,6“ LCD
PSU: HP 65 W
Sound: Arctic Sound P281

CPU: AMD Athlon M320 undervolt @ 0.975 V
MBO: AMD 785
RAM: 2 GB DDR2 800
VGA: Integrated HD4200
HDD: Hitachi 250 GB
Monitor: LCD 15,6“
PSU: Delta Electronics 65 W
Net: 8 Mbit/768 kbit
Sound: integrated
Thorax je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 14:00   #7976
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
Citiraj:
Autor newyxX Pregled postova
Gledaj.
Preskoči. Hebo film u kojem ukupno tri puta vidim elijena. Očekivao sam puno više od tog filma. Valjda sam očekivao kvalitetu kao u district 9.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
Užasan film s izvrsnom glumačkom postavom. Ima par dobrih scena i to je to. Ostalo je bljuzga.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 14:43   #7977
kukuriku
Registered User

kukuriku's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Istina da ima naivnih dijelova ali sve u svemu može se pogledati.
kukuriku je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 15:44   #7978
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Citiraj:
Pogledaj pa ces znat dal si trebo preskocit meni je bio katastrofalniji od Skylina cak
Staro 06.09.2011., 16:08   #7979
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Fast Five

dobar, zdravoseljacka zabava, akcije i krs autima na 101 nacin, malo komedije, malo guzica i sisa, i naravno - Vin Diesel + Johnson...... dobar.

mozda ne toliko dobar koliko mu "daje" imdb (7.5), ali svejedno preporuka za ubiti dva sata bez razmisljanja tko je koga ubio i kako, tko je sad ovaj lik, zasto njih dvoje petljaju, sto ovi imaju iz proslosti zajednicko.......... mozak na pasu i to je to!

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 16:11   #7980
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Kaj ima netko dobar triler za preporučiti? Ali nešto zaista dobro.
Hamm je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na