|
![]() |
#7921 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
evo zena&ja gledali kroz zadnjih 20-ak dana pa da podijelim popis i ocjene... Blitz - 7/10 Conviction - 7/10 Rabbit Hole - 6.5/10 Rango - 8/10 Red riding hood - 9/10 The Lincoln Lawyer - 7/10 The perfect host - 6/10 The Sunset Limited - 5/10 Thor - 6.5/10 Transformers Dark of the Moon - 7/10 Water for elephants - 6/10 Your highness - 4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7922 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ali svejedno - dobar, preporuka. Food, Inc.
kao ogromni obozavatelj Zeitgeista, teorija zavjera i slicnih tematika, tako je i ovaj dokumentarac prosao - pojeo sam ga u jednom zalogaju. mozda nije razina Zeitgeista, ali definitivno preporuka. Super 8 zasto se film uopce zove Super 8? jesam nesto fulao? ali, dobar. ono, dobrih elemenata misterije koja me ubitacno asocirala na The Mist, podjeljeno misljenje da li je ovo SF ili nekakav djeciji ili drama......... dobar, dobar filmcek za ubiti skoro dva sada. osim sto me zasmetalo: ali svejedno - dobar, preporuka.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7924 |
Osobni opis - pitaj me
|
filmic na kraju sam pogledao, ali nisam bas mogao po tome zakljucit zasto se film zove Super 8. svakako hvala McG!
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7925 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Akmareul Boatda / I Saw The Devil - Preporuka! Ugodno ćete se iznenaditi. ![]()
![]() |
![]() |
#7926 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
U HDu,na plazmi dozivljaj potpun ![]() Svida mi se sto je stara tj đenuin glumacka postava, vraća te onak 10 godina unazad, fora.. Pogledo i po preporuci odavde Sucker punch, pa film je ono .. genijalan.Neobican, skoro sam ga prestao gledat kad sam vidio nakon 20 minuta da izranjaju cudovista 6 puta veca od ljudi koja imaju sjekire umjesto ruku - prva asocijaca Mortal combat- al onda sam skuzio kud to vodi pa ajde , nek . Muzika je fkt za 10 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 02.09.2011. u 11:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7927 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7929 | |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
The Bank Job si gledao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7930 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Najbolja komedija novijeg datuma, prošlo je zlatno doba komedija iz 90-ih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7932 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#7933 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7934 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Inside man definitivno odlican film,heat imam na kompu a nikako pogledat ![]() Bank job takoder odlican. A fastfive sam poceo gledat i taman sam zadnjih20min morao otici na posao,inace je film stvarno milina za gledat u hdu kao sto je netko naveo gore
![]() |
#7935 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#7936 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7937 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogledo Lord of War sa Cageom, dobar filmek ![]()
![]() |
![]() |
#7938 |
Osobni opis - pitaj me
|
no, zanimljiv dokumentarac, kako vec rekoh doznas puno informacija (zanemarimo pojedinacno prema drzavama, nego globalno teritorij cijele ex Juge), sto je bio i kako cilj ostvariti. realno sve sto se dogada u Hrvatskoj je prikazano kroz primjer bilo koje druge drzave, tako da opipas ocima ono sto vidis/osjecas ziveci u Hrvatskoj (a vjerujem da je jako slicno i okolnim drzavama). samo bi volio/molio da ne krene prepucavanje na ikakvoj bazi, pogledajte film odvojeni od emocija, ocima nepristranih ![]() The Weight of Chains
hm. definitivno preporuka za pogledati s(r)tanje oko ex Juge malo prije rata i poslije rata, ima poprilicno lijepih i zanimljivih stvarcica za saznati. iako moram isto tako reci no, zanimljiv dokumentarac, kako vec rekoh doznas puno informacija (zanemarimo pojedinacno prema drzavama, nego globalno teritorij cijele ex Juge), sto je bio i kako cilj ostvariti. realno sve sto se dogada u Hrvatskoj je prikazano kroz primjer bilo koje druge drzave, tako da opipas ocima ono sto vidis/osjecas ziveci u Hrvatskoj (a vjerujem da je jako slicno i okolnim drzavama). samo bi volio/molio da ne krene prepucavanje na ikakvoj bazi, pogledajte film odvojeni od emocija, ocima nepristranih ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7939 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pogledah x-man first class ja bi ga preporucio za gledanje nemam nekih zamjerki koje bi ga okaljale 8/10 fast five pogledah s burazom i obadvojica smo manje ocekivali tako da ostadoh ugodno iznenadjen (ne mogu se sjetiti kak se zove onaj crnjo s cupavom kosom sto vice konstantno "again negativity" - lik je car)
![]() |
#7940 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledao keptn ameriku. Pa neznam, nisam baš oduševljen, ni filmom ni likom. Mislim da je to jedan od dosadnijih likova. Vjerojatno zbog toga što nema neki fensi šmensi laser za pištolj al hebiga, nije mi sjeo.
![]() |
#7941 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7942 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Rango i Kung Fu Panda 2. Rango mi je nekako bolji. Vjerojatno zbog Deepa koji mu je dao onaj cool faktor kakav ima Jack Sparrow.
![]() |
#7943 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Pogledao Bad Teacher(8/10) i Tucker & Dale vs Evil(10/10). Bad Teacher mi bas i nije sjeo kao komedija ali je ok film. Tucker & Dale je stvarno prava komedija ali malo podsjeća na Shaun of the Dead. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7944 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima neki ljubitelj francuske kinematografije? Tražim preporuke nekih novijih filmova(06-11), bilo komedija, bilo triler. Zadnje što sam pogledao i oduševio se je L'immortel i Le missionnaire. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7946 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |