Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.09.2011., 21:43   #7921
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
evo zena&ja gledali kroz zadnjih 20-ak dana pa da podijelim popis i ocjene...

Blitz - 7/10
Conviction - 7/10
Rabbit Hole - 6.5/10
Rango - 8/10
Red riding hood - 9/10
The Lincoln Lawyer - 7/10
The perfect host - 6/10
The Sunset Limited - 5/10
Thor - 6.5/10
Transformers Dark of the Moon - 7/10
Water for elephants - 6/10
Your highness - 4/10
nathan je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2011., 23:48   #7922
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

jedan kamionet izbaci mrcinu od vlaka, i to jureceg vojnog.......ajd.
ovaj alien nije bas morao jesti ljude, to mi nekako nije sjelo u cijelu pricu.
i ako sam dobro skuzio, alien je popravio svoj brod sa namagnetiziranim limenkama, 20 mikrovalnih, masinama auta? onakva mrcina kojoj nista tenkovi ne mogu mora imati stupanj inteligencije daleko ispred naseg (pogotovo 1979-e), ako bas hoce pobjeci - mogao je pobjeci. ili rasturiti sve. ovako je ispao poprilicno djeciji.........

ali svejedno - dobar, preporuka.
-->
Food, Inc.

kao ogromni obozavatelj Zeitgeista, teorija zavjera i slicnih tematika, tako je i ovaj dokumentarac prosao - pojeo sam ga u jednom zalogaju. mozda nije razina Zeitgeista, ali definitivno preporuka.

Super 8

zasto se film uopce zove Super 8? jesam nesto fulao?

ali, dobar. ono, dobrih elemenata misterije koja me ubitacno asocirala na The Mist, podjeljeno misljenje da li je ovo SF ili nekakav djeciji ili drama......... dobar, dobar filmcek za ubiti skoro dva sada.

osim sto me zasmetalo:

jedan kamionet izbaci mrcinu od vlaka, i to jureceg vojnog.......ajd.
ovaj alien nije bas morao jesti ljude, to mi nekako nije sjelo u cijelu pricu.
i ako sam dobro skuzio, alien je popravio svoj brod sa namagnetiziranim limenkama, 20 mikrovalnih, masinama auta? onakva mrcina kojoj nista tenkovi ne mogu mora imati stupanj inteligencije daleko ispred naseg (pogotovo 1979-e), ako bas hoce pobjeci - mogao je pobjeci. ili rasturiti sve. ovako je ispao poprilicno djeciji.........

ali svejedno - dobar, preporuka.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2011., 00:00   #7923
3NCORE
NePremium clan
Moj komp

3NCORE's Avatar

Datum registracije: Oct 2006

Ovo za kamionet je glupo, al sta ces, morali su ga nekako izbiti, mozda da su natovarili kamionet eksplozivom

Zapravo je popravio avion sa onom zadnjom kockom koju su klinci pobrali kad je doslo do nesrece.Valjda su mirkovalne i ostalo bile side effect, ili sam ja dobio takav dojam

Meni je bilo malo glupo pred kraj onoliko akcije, jbt razvalili su pola drzave a nisu ni dosli do aliena

-->

Ovo za kamionet je glupo, al sta ces, morali su ga nekako izbiti, mozda da su natovarili kamionet eksplozivom

Zapravo je popravio avion sa onom zadnjom kockom koju su klinci pobrali kad je doslo do nesrece.Valjda su mirkovalne i ostalo bile side effect, ili sam ja dobio takav dojam

Meni je bilo malo glupo pred kraj onoliko akcije, jbt razvalili su pola drzave a nisu ni dosli do aliena

3NCORE je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2011., 00:17   #7924
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

filmic na kraju sam pogledao, ali nisam bas mogao po tome zakljucit zasto se film zove Super 8. svakako hvala McG!

Staro 02.09.2011., 09:40   #7925
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Akmareul Boatda / I Saw The Devil - Preporuka! Ugodno ćete se iznenaditi. ))))

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2011., 11:27   #7926
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Fast Five je definitvno najbolji i najzabavniji dio F & F serijala. Prvi nastavak mu je zapravo jedini konkurent i to ponajviše zbog toga jer je bio pojava dok je izašao prije 10 godina jer je bio nešto novo, nešto divlje

Još dok se Fast Five pogleda u Full HD 1080p na Dellu U2311H, doživljaj je potpun
+1
U HDu,na plazmi dozivljaj potpun auti lete meci lete stvarno uz prvi nastavak kojem ipak treba dati samo credit jer je jel , prvi, ovo mi je najbolji nastavak tog serijala..jucer bas pogledao, stvarno se isplati..Sure , bilo bi lijepo da ima vise europskih autiju , al ajd, tam ionak vise briju na te muscle carse , nek im bude onda.
Svida mi se sto je stara tj đenuin glumacka postava, vraća te onak 10 godina unazad, fora..

Pogledo i po preporuci odavde Sucker punch, pa film je ono .. genijalan.Neobican, skoro sam ga prestao gledat kad sam vidio nakon 20 minuta da izranjaju cudovista 6 puta veca od ljudi koja imaju sjekire umjesto ruku - prva asocijaca Mortal combat- al onda sam skuzio kud to vodi pa ajde , nek . Muzika je fkt za 10

Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 02.09.2011. u 11:32.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 12:04   #7927
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
The Dark Knight Rises’ Batcave, a u međuvremenu budu Gary Oldman i Tom Hardy odmjerili snage u Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Za zagrijavanje dobro dođe britanski Page Eight.
pobogu, tko još linka filmove na wiki??
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 12:24   #7928
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Moze preporuka filmova koji su u stilu oceanovih 11, 12, 13, dobar posao u italiji itd...

Ty
Staro 03.09.2011., 14:43   #7929
3NCORE
NePremium clan
Moj komp

3NCORE's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Moze preporuka filmova koji su u stilu oceanovih 11, 12, 13, dobar posao u italiji itd...

Ty

The Bank Job si gledao?

3NCORE je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 14:46   #7930
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Pogleda Shaun Of THe Dead. Ti likovi nisu normalni...
Jao, ne znam za bolji početak nekve komedije (scena odlaska u dućan kroz infected london sa BMK stavom). Kroz film se lagano gubi kao komedija, ali se vraća sa povremenim ludim provalama
Najbolja komedija novijeg datuma, prošlo je zlatno doba komedija iz 90-ih.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 15:16   #7931
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
Autor 3NCORE Pregled postova
The Bank Job si gledao?

Nisam...pogledat cu ga...

jos koji prijedlog pls
Staro 03.09.2011., 15:30   #7932
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Nisam...pogledat cu ga...

jos koji prijedlog pls
Inside man? Pljačka je u igri, ali i on i The Bank Job imaju puno manje humora nego kod Oceanovih, iako su meni za klasu kvalitetniji filmovi
Možda i Heat ako nisi do sad

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je online   Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 15:35   #7933
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Jao, ne znam za bolji početak nekve komedije (scena odlaska u dućan kroz infected london sa BMK stavom). Kroz film se lagano gubi kao komedija, ali se vraća sa povremenim ludim provalama
Najbolja komedija novijeg datuma, prošlo je zlatno doba komedija iz 90-ih.
Ja sam krepao od smijeha u nekim scenama.
newyxX je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 17:00   #7934
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Inside man definitivno odlican film,heat imam na kompu a nikako pogledat (

Bank job takoder odlican.

A fastfive sam poceo gledat i taman sam zadnjih20min morao otici na posao,inace je film stvarno milina za gledat u hdu kao sto je netko naveo gore
Staro 03.09.2011., 19:26   #7935
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Inside man definitivno odlican film,heat imam na kompu a nikako pogledat (

Bank job takoder odlican.

A fastfive sam poceo gledat i taman sam zadnjih20min morao otici na posao,inace je film stvarno milina za gledat u hdu kao sto je netko naveo gore
Obavezno pogledaj Heat
Staro 03.09.2011., 19:59   #7936
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
I to je jedino kaj ti zapelo za oko? Baš sam démodé u ovom svijetu Fejsbuka, IMDB-a i Twittera.
Fejsbuk je naporan, tviter nebitan; nemam nit edno..

IMDB alfa i omega za info o filmovima, nekako najpregledniji..
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 20:00   #7937
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Pogledo Lord of War sa Cageom, dobar filmek

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 10:33   #7938
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

da mi nije sjelo nikako nekakav osjecaj pristranosti autora/pripovjedaca cijelog dokumentarca prema Srbiji, nekako sve to izgleda i zvuci jako blago i naklonjeno prema Srbiji, puno toga nije receno niti navedeno. isto tako mi smeta sto nema nekog povjesnicara iz recimo Hrvatske, Bosne i Slovenije (minimalno, idealno i Crna Gora, Kosovo), jer je lako prezentirati jednu stranu price na svoj nacin, pa ispadne onako kako tebi pase.
dodatna stvar je tako, neke price koje nisu nimalo potrijepljene ikakvih dokazima/cinjenicama/pismenih argumentima, nego ispada rekla-kazala dojam. da li je to istina ili laz ja kao gledatelj ne znam, ali nisam toliko pristran da prihvacam sve kao istinu ili kao laz. iako vjerujem da je dokaz takvim tvrdnjama misija nemoguce, opet se vracam na nekakav gorak okus u kojem ispada da je Srbija ispala najveci gubitnik (sto mozda i realno jest kad sagledas sa svih strana), ali nikako nije jedini gubitnik u cijeloj prici.
jest da je receno i za sve druge drzave stanje, premalo pozornosti i konkretnih stvari je navedeno, sve je bazirano oko Srbije. zato mi nedostaje jos misljenja, jos materijala, jos sranja iz drugih drzava........... ali ajd, dokumentarac je film onakav kakav autor zamisli, tako je isto moglo biti sve receno s strane jednog hrvatskog emigranta ili bosanskog ili itd, i isto tako poprilicno pristran prema nekoj drzavi.

no, zanimljiv dokumentarac, kako vec rekoh doznas puno informacija (zanemarimo pojedinacno prema drzavama, nego globalno teritorij cijele ex Juge), sto je bio i kako cilj ostvariti. realno sve sto se dogada u Hrvatskoj je prikazano kroz primjer bilo koje druge drzave, tako da opipas ocima ono sto vidis/osjecas ziveci u Hrvatskoj (a vjerujem da je jako slicno i okolnim drzavama).

samo bi volio/molio da ne krene prepucavanje na ikakvoj bazi, pogledajte film odvojeni od emocija, ocima nepristranih . plus ako jest film previse nastojen prema nacionalizmu bilo kojeg oblika (sto realno jest u ponekim situacijama, kako sam naveo u spojleru), isprika svima i molio bi brisanje posta, jer mi je cilj samo - info o filmu kao takvom.
-->
The Weight of Chains

hm. definitivno preporuka za pogledati s(r)tanje oko ex Juge malo prije rata i poslije rata, ima poprilicno lijepih i zanimljivih stvarcica za saznati. iako moram isto tako reci

da mi nije sjelo nikako nekakav osjecaj pristranosti autora/pripovjedaca cijelog dokumentarca prema Srbiji, nekako sve to izgleda i zvuci jako blago i naklonjeno prema Srbiji, puno toga nije receno niti navedeno. isto tako mi smeta sto nema nekog povjesnicara iz recimo Hrvatske, Bosne i Slovenije (minimalno, idealno i Crna Gora, Kosovo), jer je lako prezentirati jednu stranu price na svoj nacin, pa ispadne onako kako tebi pase.
dodatna stvar je tako, neke price koje nisu nimalo potrijepljene ikakvih dokazima/cinjenicama/pismenih argumentima, nego ispada rekla-kazala dojam. da li je to istina ili laz ja kao gledatelj ne znam, ali nisam toliko pristran da prihvacam sve kao istinu ili kao laz. iako vjerujem da je dokaz takvim tvrdnjama misija nemoguce, opet se vracam na nekakav gorak okus u kojem ispada da je Srbija ispala najveci gubitnik (sto mozda i realno jest kad sagledas sa svih strana), ali nikako nije jedini gubitnik u cijeloj prici.
jest da je receno i za sve druge drzave stanje, premalo pozornosti i konkretnih stvari je navedeno, sve je bazirano oko Srbije. zato mi nedostaje jos misljenja, jos materijala, jos sranja iz drugih drzava........... ali ajd, dokumentarac je film onakav kakav autor zamisli, tako je isto moglo biti sve receno s strane jednog hrvatskog emigranta ili bosanskog ili itd, i isto tako poprilicno pristran prema nekoj drzavi.

no, zanimljiv dokumentarac, kako vec rekoh doznas puno informacija (zanemarimo pojedinacno prema drzavama, nego globalno teritorij cijele ex Juge), sto je bio i kako cilj ostvariti. realno sve sto se dogada u Hrvatskoj je prikazano kroz primjer bilo koje druge drzave, tako da opipas ocima ono sto vidis/osjecas ziveci u Hrvatskoj (a vjerujem da je jako slicno i okolnim drzavama).

samo bi volio/molio da ne krene prepucavanje na ikakvoj bazi, pogledajte film odvojeni od emocija, ocima nepristranih . plus ako jest film previse nastojen prema nacionalizmu bilo kojeg oblika (sto realno jest u ponekim situacijama, kako sam naveo u spojleru), isprika svima i molio bi brisanje posta, jer mi je cilj samo - info o filmu kao takvom.

Staro 04.09.2011., 12:37   #7939
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

pogledah x-man first class ja bi ga preporucio za gledanje nemam nekih zamjerki koje bi ga okaljale 8/10

fast five pogledah s burazom i obadvojica smo manje ocekivali tako da ostadoh ugodno iznenadjen (ne mogu se sjetiti kak se zove onaj crnjo s cupavom kosom sto vice konstantno "again negativity" - lik je car)

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 14:53   #7940
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Pogledao keptn ameriku. Pa neznam, nisam baš oduševljen, ni filmom ni likom. Mislim da je to jedan od dosadnijih likova. Vjerojatno zbog toga što nema neki fensi šmensi laser za pištolj al hebiga, nije mi sjeo.
Staro 04.09.2011., 18:40   #7941
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Zanimljiv film.

http://www.imdb.com/title/tt1661099/

P.S uz film bi trebalo ići "Parental Advisory"
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 18:48   #7942
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pogledao Rango i Kung Fu Panda 2. Rango mi je nekako bolji. Vjerojatno zbog Deepa koji mu je dao onaj cool faktor kakav ima Jack Sparrow.
Staro 04.09.2011., 19:49   #7943
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Pogledao Bad Teacher(8/10) i Tucker & Dale vs Evil(10/10).
Bad Teacher mi bas i nije sjeo kao komedija ali je ok film.
Tucker & Dale je stvarno prava komedija ali malo podsjeća na Shaun of the Dead.
Staro 04.09.2011., 20:18   #7944
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ima neki ljubitelj francuske kinematografije? Tražim preporuke nekih novijih filmova(06-11), bilo komedija, bilo triler.
Zadnje što sam pogledao i oduševio se je L'immortel i Le missionnaire.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 20:26   #7945
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Mammuth je dobra komedija ali na francuskom.
Staro 04.09.2011., 20:46   #7946
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ima neki ljubitelj francuske kinematografije? Tražim preporuke nekih novijih filmova(06-11), bilo komedija, bilo triler.
Zadnje što sam pogledao i oduševio se je L'immortel i Le missionnaire.
13 Tzameti je solidan kao i 2 filma o Mesrineu (1,2), svakako pogledati Prophet.
morph je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 20:58   #7947
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor newyxX Pregled postova
Mammuth je dobra komedija ali na francuskom.
Još bolje ako je na francuskom.

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
13 Tzameti je solidan kao i 2 filma o Mesrineu (1,2), svakako pogledati Prophet.
Ova dva o Mesrineu sam gledao, ostala dva ću svakako pogledati.

Zahvaljujem, ako netko još ima neku preporuku dobrodošao je
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 20:59   #7948
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor newyxX Pregled postova
Tucker & Dale je stvarno prava komedija ali malo podsjeća na Shaun of the Dead.
potpis, stvarno osvježenje
syss je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2011., 21:14   #7949
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
potpis, stvarno osvježenje
Jel znaš još neku komediju a da je slićna njima.
Staro 04.09.2011., 21:17   #7950
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
zombieland ako nisi gledao.
syss je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme