|
![]() |
#12571 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ekipa, nas troje razmišljamo u 9. mjesec doći na dan-dva s biciklama i pogledati to vaše Sljeme, pošto stalno čitamo o njemu i gledamo slike, pa nas zanima ![]() Ima li tko volje da nam pokaže te rute da se ne pogubimo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12572 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Zna netko radi li kakav ducan sa biciklima da radi ujutro (nedjelja, centar) ili ako netko ima u blizini kakv ducan da mi kupi pa mu dam lovu/ili ako ima zalihu doma nek ponese pa mu dam lovu, svejedno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12574 | ||
|
To, treba mi auto ventil. Dakle 2 komada imas? ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12576 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Vidimo se sutra u 9:30 tunel ![]()
![]() |
![]() |
#12578 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Samo ti ponesi koju zracnicu viska, nije na odmet, ja cu nosit, to je najmanji problem ![]() Bolje i teglit malo vise tereta nego gurat do doma ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12579 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Promjena plana ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 28.08.2011. u 08:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12583 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Probajte si složit ili dati nekome da složi tubbles. Vidim da ima bušenja guma kao u priči, pa bi vam se sigurno isplatilo. Naravno ne govorim o pravom UST, i ne može svaka vanjska guma pretpostavljam, ali vrijedi probati.
![]() |
#12584 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam kasnio 40 minuta za ekipom. Cestivnjake Blue_Fatal1tya i Darija sam sustigao nesto prije vrha, dok su sumari stigli nesto sitno prije nas na Lugarnicu. Tamo su se danas skupili valjda svi Sljemenasi, nije bilo parkirnog mjesta za bajk ![]() PCE Team na cesti za Tomislavac |
![]() |
![]() |
![]() |
#12585 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Dobro se i cestom spustit, al nekak mi je bilo žao šta imam semislick dok sam gore gledao ekipu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12587 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da bolje da nije išao. Loše dojmove nek netko drugi stavi, meni je odlično bilo, samo je pokvarilo dojam velika količina pjeska na stazi. Vozili smo malo drugačiju osmicu koja šiba u početku širokim usjekom koji ima kanal po sredini. Šumari su, osim naveženog pjeska, nabacali i hrpetinu kamenja i granja u taj kanal. Van kanala se moguće voziti par metara ali onda zbog pjeska sklizneš u jarak i jao, no dobro, nije toliko dug taj dio bio, nitko se nije zdrobio ![]() Kasnije tipičan izlazak na ponikve otkud smo direkt na veternicu otišli, tj kanal pored nje. Dugo nisam prolazio onuda i stvarno su kaos napravili tamo. Kamenja puno više nego što je bilo, no to nije neki problem kraj ogromnog granja i balvana koji su pokrivali preko pola staze. Sve u svemu, danas je bilo tehnički jako zahtjevno ![]() Sljedeći vikend moram preskočiti jer pišem ispit.
![]() |
#12588 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma kakvi loši dojmovi, nema veze kaj si nas odvuko na najodurniju stazu na Sljemenu ![]() Prašina, kamenje, granje, koprive, puno pedaliranja uz breg na "spustu", ali super zaebancija i super ekipica. Nema padova (woohooo), nema zbušenih zračnica, baš je super bilo. Nik, ova slika je zakon, još ih je gore barem 5-6 ostalo u Lugarnici koji su nekog čekali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12590 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
fora je staza bila..treba tu i tamo odvozit malo zahtjevniju stazu..malo smo se opustili od 18/20 staze..danas je bilo razbijanje rutine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12591 | ||||
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
@Vuco - svaki ti dala. Ova moja "Reba" radi predobro. Nekoliko puta nisam mogao zaobici "malo" vece kamenje (Boze sacuvaj) i samo sam otisao preko i prezivio ![]() Da mi je netko rekao da se to moze odvozit sa hardtailom rekao bi mu da laze. Al eto, bit ce da moze ![]() Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12592 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako to bacate bice na pod, ccc.. Enivej, full vam je fora to sve, jao meni, doć ću u Zg živjet i svaki dan sa vama.. Ovdje nitko od mojih da mrdne guzicu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12594 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
http://www.dropbike.com/santo-t-prek...hill-champery/ -bas mi ga zao! Nik kako si prosao danas za bike, nisi ni isao ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12595 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Da, ok smo prošli, ali eto kolega koji je sa nama išao je 2 puta plojhnuo u kanalima ali bez posljedica, ovim putem mu čestitam na iskazanoj hrabrosti jer mu je ovo prvi spust a staza je bila žešća kurčina, na HT-u s 100 hoda se muški borio. Malo sem si popil, laku noć |
![]() |
![]() |
![]() |
#12596 |
Premium
|
@tomiotok Nije se pojavio tip koji je trebao pokazati kupca br. 2, cura je takodjer dobila laganu amneziju...klasika, nece se ljudi zamjerati ekipi s kojom rade na placu. Ali sam zato bio na murji pa je krim policajac zapisao novitete koje sam saznao i ekipa je bila spremna ako se ovaj pojavi - a kad ono corak. Dan ranije sam ostavio br. telefona da me se nazove ako ovaj dodje, eh sad, dal ce netko zvati ili ne to je njima na dusi, meni je vec dosta izigravanja policajca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12597 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Tako si mu blizu, a pokusavas odustati! Ma stisni sada malo njih blizu ti je povratak na sumske puteve, a ako si skupio nes para, kolko se sjecam pricao si o novim kotacima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12598 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12599 | |
Premium
|
Citiraj:
Policija je dobila jos malo podataka, dovoljno da sklepaju preprodavace...iako bi radije da nadju bajk a da ne sklepaju nikoga, nego obrnuto. Igranje detektiva oduzima dosta vremena i samo se bezveze nerviram, a na svoju ruku ionako ne smijem nista poduzimati jer bi presao liniju zakona u trenu, a to uopce nema smisla. Samo nek policajci rade svoj posao...ja sam na proljece na novoj pili, a mozda vec iduci mjesec na posudjenoj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12600 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kako se lik ganja i kakav kraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |