|
![]() |
#12543 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Robert Pecnik je kod nas pionir u base jumpingu, i faca u svjetskim razmjerima. Ima firmu koja konstruira i proizvodi odijela za letenja te od toga dobro zivi. Klik ovdje, pa gledajte prave filmove a ne ovu grozotu za sluh...kako je lik ukakio film s ocajnom glazbom, strasno. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 27.08.2011. u 13:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12545 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Danas se zaletio s bratom nakon što mi je pojeo zadnju zračnicu do keindla po nove. Cijena jest porasla za 4kn, sad su 39kn. Nisu još isprobane jesu s rupom ili ne. No prava poslastica je bila kad sam izašao iz keindla, a iza jednog od onih plastičnih kanti za smeće bile dvije gume, stao bacio oko et voila! Dvije očito nove, po mojoj procjeni niti 100km prošle bontrager LT3 2.0 gume, lagane su ko pero. Jedino po prašini i ostacima šljiva se može vidjeti da su vožene, ali imaju još i one pimpeke sa strane od kalupa. Da stvar bude bolja, u svakoj gumi su bile još i zračnice, jedna pokrpana, druga skroz čitava i nijedna ne pušta zrak. Za 40kn, dobra "kupovina", me thinks. ![]() Koliko bih mogao dobiti za par tih guma na DBK, 200kn, više?
![]() |
#12547 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Trebam preporuku sica. Pretpostavljam da mi je najbolje gledati onaj da ima "rupu" po sredini ![]() Bajk sam furao na remont u Goricu kod lika i frajer mi hoce uzet 600 kn za sajle/bužire sve, pakne sve i centriranje zadnjeg kotača. Brijem da je to dosta love ili griješim?
![]() |
#12548 |
Avocado
|
Kakve kočnice imaš? Ako vbrake onda pitaj frajera kakve pakne ti stavlja jer ima onih za pevecikle i onih koje su dosta skupe, ko i za disk. Sajle su ti oko 50-60kn komplet prednja zadnja, puta dva ak imaš vbrake ili mehanički disk. Centriranje je do 100kn. Previše love.
![]() |
#12549 |
muimerP
|
Imam mehaniku Heyes mx4. Nije mi bed dat 600 kn, al nebi htio da mi uvalja neke low-end pa se zđiberi. Bio sam kod drugog servisera, al nisam izdržao 3 minute unutra kad je frajer poceo pricat o tome kak je suntour vilica za extremne uvijete, da ovo da ono... (lopuh alfa) Brijem da cu sve sam kupiti i sve sam izmjeniti. Kakav sic imaš? ![]()
![]() |
#12550 |
Avocado
|
WTB rocketV je ime na koje se sic odaziva. U dsgu je bilo (sad ne vidim oglas, ali zovi i pitaj) probni rok za sic. Uzmeš bilo koji sic, daš polog od 200kn i isprobaš ga. Ak ga ne oštetiš vratiš ga i probaš drugi i tak to. U protei, ak se ne varam, imaju onaj mjerač kolko ti je pak rasturen ![]()
![]() |
#12551 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
http://vimeo.com/search/videos/searc...rmat:thumbnail BTW, opet odlični uratci ![]()
![]() |
![]() |
#12552 |
Premium
|
Glede Sljemena za sutra, ako se ne pojavim na vrijeme nemojte me cekati. 90% da necu doci. Sutra idem u akciju glede mog ukradenog Fuela. Danas sam saznao tko je tocno kupio bajk (bilo je i vrijeme) i komu ga je preprodao. Kupac br. 2 je svake nedjelje na istom mjestu u isto vrijeme tak da i ja moram biti tamo da mi ga pokazu (danas sam pricao s dva ocevidca, IMHO valjda je cijeli plac vidio prodaju i preprodaju mog bicikla). Obruc se malo stegnuo ![]() Sutra ujutro idem kod krim policajaca da dopune dosje o kradji s novim podacima i da vidim sto ce oni reci na to - osobno ocekujem da netko ide sa mnoim i da privedu lika ako se pojavi. Bas me zanima kako ce sutra reagirati...ja sam sutra na placu s njima ili bez njih. Saga se nastavlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12554 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Hebote najradije bi išao gledati akciju (i dati ruke u slučaju potrebe ![]() Halos, kupi što ti treba i sam zamijeni sve. Samo kotače daj na centriranje. Pakne naruči sa discobrakes, jeftine a dobre. Na adresu stižu kroz nekih 7-10 dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#12555 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sajla i bužir ti je 10-15kn komad, centriranje kotača max 45kn po kotaču, pakne imaš po 50kn par sa discobrakesa, a inače sam vidio i pakne tipa Clarks po 80ak kuna kod nas. Ne znam kakve su, ali sa discobrakesa su dobre.
![]() |
#12556 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nik, držim fige, kad bi bar s tobom išao policajac, i to još najbolje u civilu da se ne uzjebe odmah ekipa nego da upadne u zamku kad se krene grbavit da policajac samo značku izvadi. Naglasi policajcima koliko god puta je potrebno kolika je cijena bicikla neka shvate ozbiljnost krađe. Imaju 3 min pehe od stanice do placa. Možda da mu i ponudiš naknadu koju je dao za bike, samo da ti ga vrati. Halos, isto što ti je Vuco rekao, sajla po komadu 16kn u RogJomi da ne tražiš, u Protei centriranje kotača 40kn, eto to su cifre iz prve ruke. Pakne ovisno koje tražiš. 600kn je totalni overkill. Razliku nadodaš za sic i kupiš fotelju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12558 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deda si je kupio... http://www.chainreactioncycles.com/I...inal/59608.jpg http://lizardskins.com/store/media/c...n_red_copy.jpg jos se dvoumim izmedju Smart Sam Performance 2,10 http://www.doublexstore.de/images/pr...es/14041_0.jpg Racing Ralph Double Defense 2,10 http://www.doublexstore.de/images/pr...es/18262_0.jpg pošto mi papci iz contija nece garantirati da cu dobit kvalitetnu race king gumu nakon reklamacije i takoder made in germany, nego vracaju pare, odlucih probat malo schwalbe...
![]() |
#12559 |
Premium
|
Sumnjam da ta ekipa uopce ide na net, a o biciklima nemaju pojma...to su padobranci koji su iskoristili nenadanu priliku za laku zaradu...kladim se da je i ovaj drugi kupac prosao jeftino jer ziher nemaju pojma kaj je to Fox vilja i XT kocnice. Za Trek su mozda i culi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12560 |
Avocado
|
![]() |
#12561 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12562 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12563 |
Avocado
|
![]() |
#12564 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Stavio sam i na DB da se ide u 9.30 sutra na Sleme, odavde pretpostavljam zasad idu Fatality+lega, danielZg, Destro(?), Cuks, elvis(?), onyx(?) i morti Nik. Biće čopor ako se svi odazovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12567 |
Avocado
|
Destro nije siguran, tj sigurno ću gore sutra, al ne znam dal u 9:30. Ak niš drugo zasjednite gore i čekajte me, ko ono jednom u davnim danima. Razlog: idem malo sa ženom u grad pa će bit tulumarenja poslije ![]() Javim se ujutro još ![]()
![]() |
#12568 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Čitam ja i plačem, jerbo eto nejdem gore bez ETA-e a ona neradi kak se spada! I sutra očekujem dragu poslijepodne tako da nikaj od mene do daljnjega kaj se Sljemena tiće, Dotka može, to je već isprobano na 150 hoda uzbrdo ![]() U svakom slučaju sutra vam želim dobru zabavu, odlično vrijeme (čitaj, temperaturu)! Nik, sretno i pametno sutra, da nemam obaveza došao bih ti praviti društvo, možda se i čujemo!
![]() |
#12569 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ekipa, nocna voznja sljedeci tjedan ?, bar dotrscina il ponikve ako ste sa zapadnog dijela grada vec sam se dva put popeo na te ponikve po mraku i nikak da se usudim solo spicit kroz sumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12570 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|