Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.08.2011., 22:44   #12571
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ekipa, nas troje razmišljamo u 9. mjesec doći na dan-dva s biciklama i pogledati to vaše Sljeme, pošto stalno čitamo o njemu i gledamo slike, pa nas zanima
Ima li tko volje da nam pokaže te rute da se ne pogubimo?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2011., 23:31   #12572
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Stavio sam i na DB da se ide u 9.30 sutra na Sleme, odavde pretpostavljam zasad idu Fatality+lega, danielZg, Destro(?), Cuks, elvis(?), onyx(?) i morti Nik. Biće čopor ako se svi odazovu ludilo brale zakon ludnicaa
Ja bih isao definitivno, ali nemam rezervnih zracnica. Kreten ih nisam kupio ovih dana, a kad pogledam kako sam se zadnji put proveo nebih isao bez rezervnih zracnica.

Zna netko radi li kakav ducan sa biciklima da radi ujutro (nedjelja, centar) ili ako netko ima u blizini kakv ducan da mi kupi pa mu dam lovu/ili ako ima zalihu doma nek ponese pa mu dam lovu, svejedno?
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2011., 23:45   #12573
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Auto ili francuski ventil? Imam 2 za auto extra, sebi nosim jednu francuz.

Neo- najavite se pa će neko već bit raspoložen.
SileTzar je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2011., 23:48   #12574
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

To, treba mi auto ventil. Dakle 2 komada imas?

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
U sri. i cet.sam bio malo u Julijskim alpama, na 15°C .
Sklepao sam jedan prilicno atraktivan filmek...mozda vas motivira na voznje i odlazak u brda:
http://vimeo.com/28195762
Ostao sam bez daha. Poceo sam se gusit. Go*no se smrznulo u meni. Stvarno si legenda

Citiraj:
Glede Sljemena za sutra, ako se ne pojavim na vrijeme nemojte me cekati.
90% da necu doci.

Sutra idem u akciju glede mog ukradenog Fuela.
Danas sam saznao tko je tocno kupio bajk (bilo je i vrijeme) i komu ga je preprodao. Kupac br. 2 je svake nedjelje na istom mjestu u isto vrijeme tak da i ja moram biti tamo da mi ga pokazu (danas sam pricao s dva ocevidca, IMHO valjda je cijeli plac vidio prodaju i preprodaju mog bicikla).
Obruc se malo stegnuo

Sutra ujutro idem kod krim policajaca da dopune dosje o kradji s novim podacima i da vidim sto ce oni reci na to - osobno ocekujem da netko ide sa mnoim i da privedu lika ako se pojavi. Bas me zanima kako ce sutra reagirati...ja sam sutra na placu s njima ili bez njih.
Saga se nastavlja
Super. Drzim fige da ga vratis nazad, sretno
Staro 27.08.2011., 23:57   #12575
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Ajd donesem ti te 2, ak prežive nikom niš, ak ih satreš kupiš mi druge u knedli. Pol 10, odo ja spavat.
Staro 28.08.2011., 00:01   #12576
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Ekipa, nas troje razmišljamo u 9. mjesec doći na dan-dva s biciklama i pogledati to vaše Sljeme, pošto stalno čitamo o njemu i gledamo slike, pa nas zanima
Ima li tko volje da nam pokaže te rute da se ne pogubimo?
Pa javite se, naći će se već netko da ide sa vama

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
Ja bih isao definitivno, ali nemam rezervnih zracnica. Kreten ih nisam kupio ovih dana, a kad pogledam kako sam se zadnji put proveo nebih isao bez rezervnih zracnica.

Zna netko radi li kakav ducan sa biciklima da radi ujutro (nedjelja, centar) ili ako netko ima u blizini kakv ducan da mi kupi pa mu dam lovu/ili ako ima zalihu doma nek ponese pa mu dam lovu, svejedno?
Trenutno imam 5 autoventil zračnica , ali sutra mislim putovati lightweight. Nadam se da će čuks pumpu nosit a ja ću samo zračnicu, alat i vodu

Vidimo se sutra u 9:30 tunel
Staro 28.08.2011., 00:01   #12577
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Neo- najavite se pa će neko već bit raspoložen.
Može, javim se ako budemo dolazili
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 00:26   #12578
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Ajd donesem ti te 2, ak prežive nikom niš, ak ih satreš kupiš mi druge u knedli. Pol 10, odo ja spavat.
Ma dam ti odma ujutro lovu, tak da sam miran

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Trenutno imam 5 autoventil zračnica , ali sutra mislim putovati lightweight. Nadam se da će čuks pumpu nosit a ja ću samo zračnicu, alat i vodu Vidimo se sutra u 9:30 tunel
Pumpa je u zadnjih tjedan dana non stop na biciklu, montirana, tako da nemas brige

Samo ti ponesi koju zracnicu viska, nije na odmet, ja cu nosit, to je najmanji problem

Bolje i teglit malo vise tereta nego gurat do doma
Staro 28.08.2011., 00:39   #12579
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Stavio sam i na DB da se ide u 9.30 sutra na Sleme, odavde pretpostavljam zasad idu Fatality+lega, danielZg, Destro(?), Cuks, elvis(?), onyx(?) i morti Nik. Biće čopor ako se svi odazovu ludilo brale zakon ludnicaa
Stižem i ja, 9.30h tunel, također bez zračnica

EDIT: Promjena plana uživajte

If you're in control, you aren't going fast enough.

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 28.08.2011. u 08:17.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 00:48   #12580
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Jooj e nedo Bog da izbušimo sutra gume gore hehe
Laku noć dečki, cya!
Staro 28.08.2011., 08:31   #12581
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Na Sljemenu je 11°C, jos ce i dugi rukavi zatrebati
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 09:17   #12582
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Na Sljemenu je 11°C, jos ce i dugi rukavi zatrebati
Šuti! Zaboravio sam rezervnu majicu!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 10:21   #12583
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Probajte si složit ili dati nekome da složi tubbles. Vidim da ima bušenja guma kao u priči, pa bi vam se sigurno isplatilo. Naravno ne govorim o pravom UST, i ne može svaka vanjska guma pretpostavljam, ali vrijedi probati.

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 13:10   #12584
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Danas sam kasnio 40 minuta za ekipom.
Cestivnjake Blue_Fatal1tya i Darija sam sustigao nesto prije vrha, dok su sumari stigli nesto sitno prije nas na Lugarnicu.
Tamo su se danas skupili valjda svi Sljemenasi, nije bilo parkirnog mjesta za bajk

PCE Team na cesti za Tomislavac
Staro 28.08.2011., 13:32   #12585
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Cestivnjake Blue_Fatal1tya i Darija sam sustigao nesto prije vrha, dok su sumari stigli nesto sitno prije nas na Lugarnicu.
Tamo su se danas skupili valjda svi Sljemenasi, nije bilo parkirnog mjesta za bajk

al najbolje kak sam scimao nika. Nismo se još upoznali i vidim on projuri kraj nas. Izderem se ja nik! ... i onda smo mu tempo usporili.

Dobro se i cestom spustit, al nekak mi je bilo žao šta imam semislick dok sam gore gledao ekipu.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 13:50   #12586
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
a rulje

blue, mogao si i s njima kroz šumu, nema blata
murina je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 14:37   #12587
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Mislim da bolje da nije išao. Loše dojmove nek netko drugi stavi, meni je odlično bilo, samo je pokvarilo dojam velika količina pjeska na stazi.
Vozili smo malo drugačiju osmicu koja šiba u početku širokim usjekom koji ima kanal po sredini. Šumari su, osim naveženog pjeska, nabacali i hrpetinu kamenja i granja u taj kanal. Van kanala se moguće voziti par metara ali onda zbog pjeska sklizneš u jarak i jao, no dobro, nije toliko dug taj dio bio, nitko se nije zdrobio

Kasnije tipičan izlazak na ponikve otkud smo direkt na veternicu otišli, tj kanal pored nje. Dugo nisam prolazio onuda i stvarno su kaos napravili tamo. Kamenja puno više nego što je bilo, no to nije neki problem kraj ogromnog granja i balvana koji su pokrivali preko pola staze.

Sve u svemu, danas je bilo tehnički jako zahtjevno

Sljedeći vikend moram preskočiti jer pišem ispit.
Staro 28.08.2011., 15:10   #12588
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Ma kakvi loši dojmovi, nema veze kaj si nas odvuko na najodurniju stazu na Sljemenu

Prašina, kamenje, granje, koprive, puno pedaliranja uz breg na "spustu", ali super zaebancija i super ekipica. Nema padova (woohooo), nema zbušenih zračnica, baš je super bilo.

Nik, ova slika je zakon, još ih je gore barem 5-6 ostalo u Lugarnici koji su nekog čekali.
Staro 28.08.2011., 15:12   #12589
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Ma kakvi loši dojmovi, nema veze kaj si nas odvuko na najodurniju stazu na Sljemenu
Mislim da niste još probali sjevernu stranu sljemena
Staro 28.08.2011., 15:31   #12590
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
fora je staza bila..treba tu i tamo odvozit malo zahtjevniju stazu..malo smo se opustili od 18/20 staze..danas je bilo razbijanje rutine
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2011., 15:43   #12591
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Probajte si složit ili dati nekome da složi tubbles. Vidim da ima bušenja guma kao u priči, pa bi vam se sigurno isplatilo. Naravno ne govorim o pravom UST, i ne može svaka vanjska guma pretpostavljam, ali vrijedi probati.
Imao sam ja ghetto tubeless na starom bajku. Najvise ovisi o vanjskim gumama dal ce se dat slozit, al nije neka filozofija.

Citiraj:

Evo jedna mini galerija da upotpunimo dojam

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Mislim da bolje da nije išao. Loše dojmove nek netko drugi stavi, meni je odlično bilo, samo je pokvarilo dojam velika količina pjeska na stazi.
Vozili smo malo drugačiju osmicu koja šiba u početku širokim usjekom koji ima kanal po sredini. Šumari su, osim naveženog pjeska, nabacali i hrpetinu kamenja i granja u taj kanal. Van kanala se moguće voziti par metara ali onda zbog pjeska sklizneš u jarak i jao, no dobro, nije toliko dug taj dio bio, nitko se nije zdrobio

Kasnije tipičan izlazak na ponikve otkud smo direkt na veternicu otišli, tj kanal pored nje. Dugo nisam prolazio onuda i stvarno su kaos napravili tamo. Kamenja puno više nego što je bilo, no to nije neki problem kraj ogromnog granja i balvana koji su pokrivali preko pola staze.

Sve u svemu, danas je bilo tehnički jako zahtjevno

Sljedeći vikend moram preskočiti jer pišem ispit.
Meni je bilo odlicno, jedna od najboljih voznji do sada. Zaista, bilo je jako zahtjevno.

@Vuco - svaki ti dala. Ova moja "Reba" radi predobro. Nekoliko puta nisam mogao zaobici "malo" vece kamenje (Boze sacuvaj) i samo sam otisao preko i prezivio

Da mi je netko rekao da se to moze odvozit sa hardtailom rekao bi mu da laze. Al eto, bit ce da moze

Citiraj:

Prašina, kamenje, granje, koprive, puno pedaliranja uz breg na "spustu", ali super zaebancija i super ekipica. Nema padova (woohooo), nema zbušenih zračnica, baš je super bilo.

Nik, ova slika je zakon, još ih je gore barem 5-6 ostalo u Lugarnici koji su nekog čekali.
Bitno je da nije bilo padova i zbusenih guma
Staro 28.08.2011., 19:58   #12592
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kako to bacate bice na pod, ccc..

Enivej, full vam je fora to sve, jao meni, doć ću u Zg živjet i svaki dan sa vama.. Ovdje nitko od mojih da mrdne guzicu..
Staro 28.08.2011., 22:03   #12593
logitek
Premium
Moj komp

logitek's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Evo da se i ja pohvalim kako je kolega nik kolegu i mene presisao XD moram priznat da je bilo jako lijepo vidjet cijelu ekipu na okupu, a tek one sve silne bajkove :-D
logitek je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2011., 00:29   #12594
tomiotok
Registered User

Datum registracije: May 2009
http://www.dropbike.com/santo-t-prek...hill-champery/
-bas mi ga zao!

Nik kako si prosao danas za bike, nisi ni isao ili?
tomiotok je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2011., 00:38   #12595
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
Bitno je da nije bilo padova i zbusenih guma
Da, ok smo prošli, ali eto kolega koji je sa nama išao je 2 puta plojhnuo u kanalima ali bez posljedica, ovim putem mu čestitam na iskazanoj hrabrosti jer mu je ovo prvi spust a staza je bila žešća kurčina, na HT-u s 100 hoda se muški borio.

Malo sem si popil, laku noć
Staro 29.08.2011., 09:01   #12596
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

@tomiotok

Nije se pojavio tip koji je trebao pokazati kupca br. 2, cura je takodjer dobila laganu amneziju...klasika, nece se ljudi zamjerati ekipi s kojom rade na placu.
Ali sam zato bio na murji pa je krim policajac zapisao novitete koje sam saznao i ekipa je bila spremna ako se ovaj pojavi - a kad ono corak.
Dan ranije sam ostavio br. telefona da me se nazove ako ovaj dodje, eh sad, dal ce netko zvati ili ne to je njima na dusi, meni je vec dosta izigravanja policajca.
Staro 29.08.2011., 10:04   #12597
tomiotok
Registered User

Datum registracije: May 2009
Tako si mu blizu, a pokusavas odustati! Ma stisni sada malo njih blizu ti je povratak na sumske puteve, a ako si skupio nes para, kolko se sjecam pricao si o novim kotacima!
tomiotok je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2011., 11:06   #12598
dogas
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Citiraj:
Da, ok smo prošli, ali eto kolega koji je sa nama išao je 2 puta plojhnuo u kanalima ali bez posljedica, ovim putem mu čestitam na iskazanoj hrabrosti jer mu je ovo prvi spust a staza je bila žešća kurčina, na HT-u s 100 hoda se muški borio.
Bilo je odlično. Ekipa izvrsna s puno razumjevanja za nove u tom sportu.
dogas je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2011., 12:26   #12599
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Citiraj:
Autor tomiotok Pregled postova
Tako si mu blizu, a pokusavas odustati! Ma stisni sada malo njih blizu ti je povratak na sumske puteve, a ako si skupio nes para, kolko se sjecam pricao si o novim kotacima!
Ne mozes stiskati ekipu koja svoj kruh zaradjuje na placu da ne bi imali nepotrebnih problema...ionako su mi pomogli vise nego sto su trebali.
Policija je dobila jos malo podataka, dovoljno da sklepaju preprodavace...iako bi radije da nadju bajk a da ne sklepaju nikoga, nego obrnuto.

Igranje detektiva oduzima dosta vremena i samo se bezveze nerviram, a na svoju ruku ionako ne smijem nista poduzimati jer bi presao liniju zakona u trenu, a to uopce nema smisla. Samo nek policajci rade svoj posao...ja sam na proljece na novoj pili, a mozda vec iduci mjesec na posudjenoj (ovisi samo o tome mogu li se smjestiti na br. manju ramu od one koju bi inace trebao voziti - po geometriji ne bi trebalo biti problema...ali dok ne probam - ne znam)).
Staro 29.08.2011., 12:36   #12600
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
kako se lik ganja i kakav kraj

hash je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge