|
![]() |
#10051 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10053 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
U biti nebitno, svako ulje će poslužiti, bitno da je namazano samo eto, da nebudeš u zabludi da je to ulje namjenjeno za podmazivanje običnih lanaca. Iako sam mišljenja da je to ulje dosta loše(lancol, ne općenito inina ulja) za tu namjenu (dosta rijetko) i da ima boljih ininih ulja koja bi poslužila toj namjeni, podmazibanju lanca bicikla. Od specifičnijih, ja bih kupio Ina Viskol Fluid 40. A od raširenijih neko gusto ulje poput onih za mjenjače. Ovo je samo neko moje osobno viđenje situacije, nemislim nikome pametovati.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 09.05.2011. u 21:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10054 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
@Demon Hunter nedavno sam bio u istoj situaciji i sa istim buđetom xD kako je Robert7 vec preporucio imas Nakamuru na snizenju u Inter Sportu za 2300kn ali cisto sumnjam da ih je ostalo ili x-plorer 9700 u Hervisu inace je cijena 2400 na snizenju je 1920 ja sam se odlucio za x-plorera jer ima 3 god garancije jeftiniji je 400kn i duplih obruca na felgama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10055 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čisto da nekoga ne iznenadi: Bez autobusa na Sljemenu !
![]() |
#10056 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() i zet mi govori, da se vratim natrag u formu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10058 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Znam ali su mi ga preporučili ňä Ini (a i ne samo tamo) za podmazivanje lanca. edit(ne znam kako sam uspio napisati ovo "na" sa kvačicama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10059 |
sto da napisem ?!
|
ako izdrži toplinu, trenje, prljavštinu, vlagu na motorci, onda je sigurno dobro i za ove lance ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10061 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A hebiga, očistiš ga. 10ak dana nakon podmazivanja i vožnje u svakakvim uvjetima izgleda ovako: http://www.pohrani.com/f/f/Y7/4SMxrBSV/dsc02440.jpg Gubavo ali nije suho, a bolje masna prašina, nego sama prašina. Isprobao sam razna ulja, neka se bezobrazno brzo isperu ali zato fensi čisto izgledaju.. nebi da ću lizat lanac ![]() Prodajem Drop Off, pa ako koga zanima: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=53025 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10062 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Otić ću ovaj tjedan do Intersporta i pogledati. Zapravo kad bolje razmislim, prvo ću nazvati da provjerim. Što se sica tiče - na to sam odmah računao. Rijetko koji udobno nosi 95+kg ![]() Citiraj:
![]() Niža cijena je definitivno prednost, no marka mi baš i ne ulijeva neko povjerenje (obzirom na web i prodajna mjesta tipa kaufland i konzum). @svi - Kakvi su FUJI, konkretno ovaj? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10063 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da ti ih intersport u westgateu jos ima,99% sam siguran. nazovi pa pitaj ( sto se nakamure tice )
![]() |
#10064 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Ma uopce negledaj sic, nego odmah kupi hlačice s uloškom! na svakom sicu na dužim rutama ce ti biti bolje taj ulozad nego drugi sic, i s vremena na vrijeme ustajanje na noge i pedaliranje stojećem stavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10065 |
Premium
|
neznam,dnevno furam 20ak km i mislim da to nije preduga ruta da bi mi šule otpao ^^ dosta često pedaliram stojeci, ali mi jednostavno trtica otpadne
![]() |
#10066 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bok, pitanje za znalce koji prate cijene komponenti za XC bajkove... Već nekoliko godina imam Fuji Nevadu 4.0 (2007) s Acera zadnjom mašinicom i Suntour 80mm viljom. U principu, najveći problem mi je ta vilja, ubija me i srce mi preskače kada jašem po njivama. Htio bih napraviti upgrade od nekih 3-4 tisuće kuna ali neznam dal bi uzimao novi bike ili apgrejdao postojeći. Od apgrejda bih najviše htio: - podesivu vilju od 100mm min (neka Tora, ne nužno novije generacije) - zadnju kazetu, mašinicu i šiftere (recimo neki prošlogodišnji Deore set) jer bi htio 24 brzine minimalno. - uži volan - eventualno pogon ako bi stao u cijenu, trenutno je isto neki Suntour mislim, a i treći najveći zupčanik sam spigao pa ono :\ Fakat slabo pratim bike svijet pa nemojte nešto zamjeriti.
![]() |
![]() |
#10067 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10068 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#10069 | |
Moderator
|
Citiraj:
- kazeta Deore + mašinica i šifteri su oko 700kn polovno/kod dilera (250+150+250 otprilike) - užih volana sad imaš ko pljeve, svi idu na široke volane (važno je da odabereš dobar prihvat odnosno širinu - 25,4mm ili 31,8mm u sredini volana di ga drži lulica) - pogon SLX 800kn novi kod dilera Realno bi mogao i puno manje potrošiti. Samo kaj je sad suša dobrih djelova na oglasnicima. Po meni ti se ne isplati davati veliku lovu na vilicu, Tora 318 će odraditi super posao, a Reconi i Rebe će biti samo malo lakše vilice.
![]() |
![]() |
#10070 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
@robert7 & Nik - Nazvao sam, prespojili su me na servis gdje mi je lik rekao da imaju samo Nakamuru Cliff Lite za 2900kn. Mišljenje o ovima: FUJI Nevada 4.0 - 2300kn Trek 3500 - 2400kn * Vidim da imaju i drugi model sa (valjda) lošijom opremom na akciji: FUJI Nevada 4.0 - 1700kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#10071 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Taj trek je udoban ali je oprema jako losa, straga 7 brzina/ kranc a kod nakamure/explorera jeftinih naba/kazeta 8 brzina Edit: zaboravih od Treka je 3900 v brake dosta dobar i povoljan, u Splitu u dućanu Leo bike sam ga mogao dobiti za cash/avansno za 2620kn |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10073 |
Premium
|
@demonhunter jebiga, onda si zakasnio malo, jer ta je cijena stajala kad sam je ja uzimao, samo sto je bio tada 20% na sve bicikle i role ![]() Bad luck
![]() |
#10074 |
Guest
|
Ovaj tjedan/vikend bi opet trebala krenut akcija s tim Nakamurama u Intersportu. Možeš otić pogledat: Crossrider, Cliff Hanger i Cliff Lite. Cijene su od 1700 do 2400kn, pa tko šta ulovi ![]() Ja inače nemam pojma o bicevima, pa ne mogu reć kakva je oprema na njima. ![]() Inače, meni su rekli da je ovo (5. mjesec) najgore vrijeme za kupovinu bicikla. Ako je to istina, kad je onda dobro vrijeme? ![]() |
![]() |
![]() |
#10076 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Normalno, to je taman početak sezone, a najbolje je od 11mj. pa sve do 2.-3.mj jer u tom periodu im ostaju na lageru zadnji bajkovi i već im dolaze novi za novu sezonu i onda ove dobiješ po nižoj cijeni samo da ih prodaju!
![]() |
#10078 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Moj osvrt na bicikl nakon evo laganih 2 mj koristenja je : Srednja zalost. Bicikl je Trek 3900 Disc.Prvo je otisla vilica nakon 5 dana i zamjenjena je novom, da bi nakon toga otisao pogon i zamjenjen novim.Kocnice su blagi uzas i to je prvo sto cu promjeniti, ne koce kako treba i cvile ko muda na zaru..Cijeli bicikl imam osjecaj da na svim mjestima skripi.Eto ukratko o treku, i to je prvi i zadnji bicikl te marke koji sam kupio.Najradije bi ga prodao i uzeo nesto kao ona fulka crvena dabomb ili ovako nesto ali jos cu razmisliti dali mi se to isplati.
![]() |
#10079 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koliko para, toliko muzike.... da si kupio fuel ex-8, ili nesto tako, kunuo bi se u trek. al eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10080 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam saznao kako mi je frend upiknuo opaki bajk vrlo povoljno (3900kn), bajk presao 500km, godinu dana star, kao iz ducana je: Ghost SE 9000, mat crni. Oprema: Marzocchi Corsa, X9 straga, X7 naprijed, X7 shifteri, XT hidraulicne kocnice, XT nabe, pogon neznam...uglavnom fino bicikleto za sicu. Jedino kaj taj bajk nebu videl Sljemena niti terena tezeg od nasipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|