|
![]() |
#8402 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
sunceko grije, nema vjetra, makinu sam sparkal pred kucu, caj se krcka na sparhetu, jos samo da nadjem kanticu s uljem i malo podmazem lanac and off to the woods ![]()
![]() |
#8403 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#8404 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nikola ako nemaš neke gripove u planu, poklonit ću ti ja jako malo korištene Bontrager http://thebicycleplanet.com/images/l...srwht_10_m.jpg Stoje mi doma bezveze jer sam kratko nakon njih nabavio scottove. Javi ako si zainteresiran ![]() Hamm, dovoljno mi blješte reflektirajuće naljepnice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8405 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Vuco- imam planu do zeljezarije otic, vidio sam na Db da se prodaju 12 vijaka za 120kn ![]() Murina link ne radi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8406 |
Premium
|
http://thebicycleplanet.com/product/...ps-60626-1.htm Bajk sa novim gumama izgleda ko novi. Kad bi ga prodavao, definitivno bih prije kupio neke jeftine gume jer je efekt sam takav ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 08.03.2011. u 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8409 |
Premium
|
To sam bio s ebaya naručio, komade od 7 cm. Sad ću probat iskopat link ako još koga zanimaju. Mogu samo reći da blješte junački ![]() http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...TQ:MOTORS:1123 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8410 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ajde ja sam oko 14h u DSG-u moram se nekaj sa Dariom naći pa dođi na pivu ili čaj! ![]()
![]() |
![]() |
#8412 |
sto da napisem ?!
|
bio sam i ja u vožnjici ![]() testnoj ![]() ![]() žac bajk za sezonu 2011 ![]() ![]() ![]() http://img830.imageshack.us/f/34726671.jpg/ http://img696.imageshack.us/f/86356225.jpg/ http://img35.imageshack.us/f/24042464.jpg/ premda izgleda suho, grma je poprilično natopljena i gume jednostavno oru zemlju. nisam ga silovao radi friško slaganih kotača, shocka itd. ali ! ali, bez obzira na stanje terena i moju prvu vožnju fulke, mogu reći da me više nitko nikad neće natjerati natrag na hard tail. bit će potrebno malo vremena da se priviknem (jer sa krstašem nisam smio ni pomisliti neke stvari kao sa ovim) zabavan je za voziti, manevriranje je s njim mačiji kašalj... razlika je za sad očita. btw, vilica je privremena. mora mi kapnuti još nešto malo love da uzmem pravu stvar + što će sigurno prednji mjenjač ići dolje i doći španer. ostalo... tip top i po mjeri ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8413 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
daj popis dijelova i jel to haro x6? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8415 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Uf, pa žac, opet imaš moju vilju gore hahahhah
![]() |
![]() |
#8416 |
sto da napisem ?!
|
da, to je harek x6. ![]() ba domb head spin nabe prednji obruč također bombončekov + crne dt žbice. stražnji je funn misfit ako se ne varam. onako, četvrtast i djeluje moćno ![]() 3,1-2 cm je širok ![]() ![]() albertice.... sram x5-ice, shimano 485 hidraulika sa oba 203mm rotora ruktion pogon sa flat pivit pedalama u grubo je to to... ostalo su sitnice i detalji ![]() a, sad... idem se vozati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: @Nik pardon ! sad tek vidim pitanje za gumu ! :P to su one fat albertice sa onog norca. 26*2,4 ali su ovdje felge puno sire pa su i gume drukčije. puno su mesnatije ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 08.03.2011. u 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8417 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Žac, kad si već kupovao onda si mogao i tu njegovu vilju upiknuti ![]() Btw, odličan bajk ![]() Tvoj "bivši" izgleda pa onak, osakačeno, sada smo bili u DSG-u sa Dariom pa smo se malo pospominali! ![]()
![]() |
#8418 |
sto da napisem ?!
|
mmm da ![]() nije bila u prodaji, druga stvar... kintaaaa ![]() i, ovako sam gledao da prođem što povoljnije. a, za vilicu ću se već nekako snaći. ne fali mi previše ![]() ![]() bivši je bivši ![]() ![]() ![]() i ja sam ga danas vidio... samo je imao slick gume itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8419 |
Avocado
|
Žac postaje freerider ![]() Neka 66ica sprijeda koje se nađu i po 1500kn, pa onda neki dhx shock fini i onda nema više ostajanja pozadi hehe ![]() Napravili smo bili ja i žac danas nekih 12km sitnu rutu da ja provozam svoje švalberte i codeove konačno, fino je vrijeme za voziti, bilo je 10°C na suncu, bez jakne u dugim rukavima, super! -- Ima li netko iskustva sa onim pričama da avid koristi nešto deblje rotore nego ostali proizvođači? Razmišljam o montaži 203 avidovih rotora umjesto sadašnjih acor pilastih.
![]() |
#8420 |
Moderator
|
Jok, svi koriste slične rotore, oko 1.8mm širine. Samo je formula čini mi se tanja (nekako mi smrdi i da je Hayes imao određene malo tanje, oko 1.75mm), oko 1.7mm, pa njihove čeljusti imaju problema sa debljim rotorima. Inače, sa Avidom nemaš frke oko rotora. Stavio sam ja gore i 2mm debeli rotor i sve je radilo super. Deblji rotori, osim što su malo teži se i puno teže spigaju.
![]() |
#8421 |
Avocado
|
I mislio sam da su to priče prije spavanja ![]() Na osjet kad prijeđem noktom preko rotora se osjeti da je dosta "udubljen" od onog mog izleta bez pakni, no mislim da nije ništa zabrinjavajuće, eventualno ako mi vrag neće dat mira probam zamijeniti da vidim kakvog utjecaja ima.
![]() |
#8422 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
mislio danas ici na voznju neku, ali sam nakraju zavrsio sa 2die4 u DSGu, al za sutra je bio neki dogovor da se nadjemo na jarunu pa ko zeli moze nam se pridruziti napokon sam i zamijenio prednji sa zadnjim rotorom pa ce me mozda kocnice i zautaviti na Sljemenu Par danasnjih slikica (56k warning) suceljavanje retro Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 08.03.2011. u 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8423 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Danas sam na ovo naletio i dogovorio se s likom da pogledam to. jel se isplati ovo uzet? ... i dali bi meni na 181 cm odogvaralo 19,5"? http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/t...-oglas-2530205 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8424 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Ja sam 183 pa vozim 19,5" i sve mi je OK. samo kaj je vec jednom vuco rekao da TREK ima dosta dugacak top tube konkretno je na 6300 62.5cm pa da ti to nebi bilo predugacko jer je kod mene ~58cm pa sam dosta ispruzen bilo bi ti dobro otici do rog-jome i probat ga provozat u toj velicini. EDIT: vidi ovoga http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=49339 Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 08.03.2011. u 20:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8425 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Jos kad bi netko od vas mogao samnom to ic pogledat jer sam njubara u tome to bi bilo super! Naravno pivica se placa! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8427 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@Blue_Fatal1ty S obzirom da je rijec o Treku, vjerojatno ce ti okvir biti prevelik. Oni fakat imaju duzi TT nego sto je uobicajeno. Svakako probaj u ducanu broj manji (18.5), a kad si tamo i 19.5", a ne bi bilo lose da uzmes sa sobom nekoga tko se kuzi u problematiku pa da te posavjetuje. A i ovisi kako si gradjen, mozda si krakat pa ce ti pasati malo veca rama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8429 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Petak popodne kakvo sljeme? ja imam predavanje do 12, onda treba nesto rucat, i taman oko 2 i pol, 3 se nađemo na tunelu. ima zainteresiranih? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|