|
![]() |
#661 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
5770 Serija je vrhunska , samo mi je zao sta sve nemaju voltage regulator |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Guest
|
Citiraj:
Jedino što me kopka je to da se ne mogu sjetiti kako je bilo stanje sa starim driverima 9.x serije za koje nisam siguran da je bilo nekakve razlike u temperaturama grafa...ali, nema veze, ne pada mi napamet stavljati opet 9.x drivere, a samo da bih doznao ima li razlike ili nema. @dario3: Kolio ja znam, vr imaju sve grafe, no mogućnost softverske regulacije neke (još) nemaju, ako si na to mislio... |
|
![]() |
![]() |
#663 |
Guest
|
ljudi jedno pitanje , dakle dvije HD5770 u CF , "gornja" je sapphire , sa tihim ventom , sve 5 , druga je ASUS HD 5770 , dakle donja sa stock ventilatorom koji urla ![]() edit : ide ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NtpomY7h7bQ Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 27.07.2010. u 22:30. Razlog: ... |
![]() |
![]() |
#664 |
Guest
|
![]() Pitao si za S1 rev.2, a na linku ti je Accelero L2. Tipfeler? ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
je , je tipfeler , ide i S1 rev 2, , al ovo je "sretnije" riješenje |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@ivan77 Nebitno za tipfeler, ali di je tu logika? Ako se donja (Asus) grafa vise grije, sto nije ocito da joj tribas osigurati bolje hladjenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
@Sn4k3: Pa baš taj tipfeler i jeste ključan, jer je upotrijebio pojmove "pasivno", "S1 rev.2" i link od "Accelero L2" sa ventom, praktički u istoj rečenici. Pa ti sad znaj... ![]() Uglavnom, ja mislim da je on htio ostaviti Asus-icu dolje jer bi na taj način L2 sa ventom mogao bez problema gore (ima mjesta), dok uz L2+vent na gornjoj poziciji nisam baš siguran da bi sve stalo... Ili sam ja nešto krivo pokopčao. U svakome slučaju, slažem se da svakako prije promjene coolera posluša tvoj savjet sa zamjenom pozicija grafi, nema šta izgubiti...uostalom, i taj stock vent bi se (vjerujem) dao poštelati sa kakvim profilom... ivan 77, izjasni se! ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 28.07.2010. u 12:38. |
![]() |
![]() |
#668 |
Guest
|
Ovako , kad je ASUSICA "gore" u , sama radi bez beda. Kad je "gore" u CF , a dolje moja sapphire , ne radi mi CF ![]() Nije pasivno , a definitvno će hladit bolje od stocka? Evo , nadam se da je sad jasnije ![]() Nego , kako mislite podešavanje profilima? Gdje? Znam da je nekad to mago ATI TOOL , al on nije u razvoju već par godina... Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 28.07.2010. u 12:46. Razlog: .. |
![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
Probaj prvo sa MSI Afterburnerom, trebao bi podržavati tu mogućnost (meni nije trebalo pošto su mi ventovi na 5770-ici na potenciometru). A usput možeš podesiti i voltaže, recimo... (sporedan fičr, posve) ![]() ![]() A ako nisi zadovoljan i dalje, L2+vent bi trebalo biti solidno rješenje... Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 28.07.2010. u 13:03. |
![]() |
![]() |
#670 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#671 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
|
Ne riva tuner.I ja sam ga skinuo i svako malo BSOD jer nije kompaktibilan s tim novim 10.6+ driverima.Od kad sam ga maknuo, nikad problema.MSI je ok al meni malo cudan za postaviti.
![]() |
#673 | |
Guest
|
Citiraj:
Čak dobivam jedno 1000 3d marka više i jedno 3-5 fps-ova..jel moguće da je zato jer asusica ima brži ram , pa kad je ona primarna grafa..ide malo brže? Što se tiče tišine, zadovoljavajuće...tiše je.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#674 |
Guest
|
Koliko ja znam, CF setup bi se trebao prilagođavati automatski sporijoj, a ne bržoj grafi...doduše ne mogu to tvrditi iz vlastitoga iskustva pošto su moje CF grafe identične. No, nevažno...bitno da si ti riješio svoj problem ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#676 |
Guest
|
THNX SVIMA ![]() nego ajde vi koji furate CF , dgje ste primjetili da se on , baš ono osjeti? 3d mark tu nije neko mjerilo , kolko sam skopčao , meni u GTA 4 ,se baš "osjeti" , ono , kad ta druga grafa "povuče" , Just Cause 2 isto , dragon age je sada briljirara na sve ono high-max , bez da se ledica za učitavanje jednom zacrveni ![]() ..al di je ono naijzraženiji..., da bi čovjek rekao ono "vau to je crossfire" ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 29.07.2010. u 14:07. Razlog: .. |
![]() |
![]() |
#677 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
kad ti netko zaviri u kuciste a vidi 2 grafe ![]() salu na stranu, CF ces vidjeti razliku tamo gdje su ti dosada igre zapinjale, gdje je bio jako velik framedrop, tu bi sada trebala ta druga grafa to izvuci i biti sve ok Sama grafika u igrama ako vec igras na high itd, nece se apsolutno promijeniti nego samo brojevi fpsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Guest
|
hvala , to je točno to! Recimo u GTA 4 , tamo di je bio framedrop sa jednom , sad dobije ko neki "boost" i glatko proklizi! ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Guest
|
Dobro kaže h3lld; ljudi često gledaju koliki će boost dobiti po pitanju max.fps, a zapravo je puno važniji i mjerodavniji za doživljaj gaminga min.fps te avg.fps. Generalno, ako ovako gledaš stvari, proofitirati ćeš u 90% igara na ovaj ili onaj način. CF FTW! ![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#681 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#682 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
sudeci po mojem iskustvu sa hd4650 i njenom tubinicom, ovo ce bucit poprilicno. ali kako drvoje kaze, treba pocekati rivju pa cemo onda sudit dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Guest
|
ma jel sma ja glup ili kaj? Pa kako se u MSI Afterburneru složi zaseban profil za neku igru da ventovi budu na 100% samo kad se ona igra? |
![]() |
![]() |
#684 |
Split resist itself!
|
Single slot HD 5770 (another one)
Evo ih malo i XFX izvedbi. 1 ima cak i 5 diplay port video izlaza. Turbinica im je nesto "masivinija" nego u izvedbi Powercolora.
![]() |
#685 | |
dark paradise
|
Citiraj:
![]() ...a dobro sad vidim da nemreš ime dat al imaš brojeve, il staviš da grafa radi 100% iznad npr. 60 stupnjeva |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Guest
|
Citiraj:
I sad ja pitam whats the point? ![]() ![]() @Enter Sandman , THNX , malo je smotan taj program ![]() |
|
![]() |
![]() |
#687 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() ![]() Svakako mozemo pretpostavljat golemu razinu buke i topline, ali ponavljam samo nek bude koji rivju na netu da se uvjerimo ili ako tko kupi nek pise dojmove/iskustva. Izgleda da proizvodjaci idu na to da kad igras i nafrljis audio volume, ili stavis slusalice = nema buke iz tih grafulja ![]()
![]() |
![]() |
#688 |
Guest
|
Zašto bi ih stavljao u CrossFire? ![]() Ovo je idealna grafička za neki htpc. Sumnjam da će bit prebučna kad vrti filmove. A dok igram ionako mi buka nije problem. Više decibela dolazi sa prometnice ispred kuće. ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#690 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Kad ovo čudo izađe, bit će vjerojatno najjača single slot kartica na tržištu. To tebi možda nije važno, ali postoji dosta ljudi koji nemaju mjesta i primorani su koristit slabašne HD4670, 9600GSO i sl. u svom m-Atx kućištu i prenapučenoj ploči. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|