|
|||||||||||
|
|
#4081 |
|
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Stigla nova pila u moju garazu ![]() [IMG=http://img697.imageshack.us/img697/751/fotografija0071.jpg][/IMG] |
|
|
|
|
|
#4082 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Za sve narodne mase koje žele. Sutra se ide makar snijeg padao. Dwarf De5tr0 Fisher 9:00 ispod konjskih muda na trgu bana JJ. DIABLO feel free to come, spavaj u noćnoj ![]() @Bero: Izgleda odlično, prejebena nijansa crne. ![]() Koja oprema je gore?
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 20.05.2010. u 15:40. |
|
|
|
|
|
#4083 | |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
. Sad se više nit ne spominje dijete u kontekstu da to ograničava izlaske ![]() Vožnja po samoborskom i dalje vredi, samo je upitno kada točno. Po ovakvom vremenu vozit do Samobora je lutrija . Ali za tjedan-dva-tri se uvijek možemo neš dogovoriti .
|
|
|
|
#4085 | ||
|
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Kerestinec --> Mala Gorica --> -->
Citiraj:
![]() Bilo bi šteta ne pogledati sexy bitches... Citiraj:
![]() Edit @hamm meni je tak svejedno iz kojeg pravca, ali imam jedna dobra staza od Male Gorice. Vozi se po hrptu sa jedne strane pogled na ZG a sa druge pogled na Samoborsko gorje. Na kraju se vidi Samobor kao na dlanu (pogled sa Svetonedelskog brega). Staza se zove šetnica Sv. Magdalene. Ima par dosta zahtjevnih uspona :-) Pravac kretanja: Jankomirski most--> Kerestinec --> Mala Gorica --> Zadnje izmijenjeno od: MIK. 20.05.2010. u 17:20. |
||
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Moderator
|
A da, baš i ja čitam. Slabiji sam dosta nego prošle godine kad sam tebe ganjao po Lojsteku .Ne kužim kak onda ekipa oće sa Renesisom ići gore, kao on je sporiji . On i Salvarez mislim da imaju najbolju kondu ![]() @Hamm U pravilu - da. Ja sam uvijek išao starom Samoborskom jer drugi način pojma neznam. Zapravo, kako se pređe most, Salvarez mi je pokazao put preko sela onih u okolici pa na onaj izlaz Bobovica ili kako se već zove. Elvis je pričao da on ide preko nekih brda, a eto i MIK sad isto neš tipka .
|
|
|
#4087 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja imam najbolju kondu? vozim tocno sat vremena lojstek :/ ako vozim kako treba vozit cu 55, ali sve ispod znaci da idem brze nego ugodan tempo, a prosle godine sam bio na 52 ugodno... EDIT: jel bi išli možda sutra u podne gore, pa da poručamo usput? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 20.05.2010. u 18:30. |
|
|
|
|
|
#4089 |
|
sto da napisem ?!
|
|
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Moderator
|
|
|
|
#4093 |
|
Avocado
|
Ja moram u 16h najkasnije doma bit. Imam fakin ispit i ne bi bilo zgodno da znojan odmah s bajka moram ić, da se bar stignem fino otuširat. Ak mi obećate da ja stignem do trga u 15:30 najkasnije onda oke. ![]() Lako vama picama, renesis ima ispit do pol 12 pa si sad narihtava smrad ![]()
|
|
|
#4094 | |
|
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Nisam ni ja baš kak bi htio ali bacim koji trening, uglavnom po ravnom... @hamm postoje i alternativni pravci. npr: Lanište-Blato-Lučko-Donji Stupnik-Stupnički obrež- Kerestinec - Sv. Nedjelja po ravnom (ili Mala Gorica po bregima) -Samobor. To ispadne do Samobora cca 20-25km. Tu je promet daleko slabiji... |
|
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da mi onda sutra krenemo u 10:30 ili 11h. Jer dok se mi do lugarnice dovućemo sa pauzama bude nas Renesis na pol brda dostigel. Gore dok idemo nemremo fulati, a Renesis zna dosta puteva za dolje pa bi bilo bolje da dole idemo sa njim. Destro se bude onda stigel oprati za ispit, a Renesis nas taman dostigne kad završi. Nama bu bar 2.30-3h trebalo do gore od konja. Renesis je kad se spremi za 1:30 gore. Tak da bi polazak u 10.30h bil taman i nebi se morali žuriti, a ak krenemo u 10h moremo se voziti još sporije .
|
|
|
#4097 |
|
sto da napisem ?!
|
isti si ko moji doma (Hamm). ![]() da imam takav stav bi bio zavezan doma za krevet. ![]() di ces na sljeme...a, vozis se sam... vozis se po noci....pokisnuo si prehladit ces se... vidi kakav si blatnjav, ne ulazi u kucu... itd. itd. znam za to utapljanje, bilo prije par god. na izlazu iz svete nedjelje, ona ravnica prema samoboru. ne razmisljam puno o proslosti. vozim defanzivno (vjerujem kao i vecina) i razmisljam o onomu u cemu sam i na cemu sam. nije prc, nije neko spotanje, nego eto.. iznosim stav ! ![]() Fišeru... valjda opravdavaju ono performance bikes ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ma ne Bobovica, to je izlaz iz autoputa. Najbolje je ici Priobalnom do Podsuseda ili iz smjera Črnomerca na Bolonju i opet u Podsused. Poslije dolazi Rakitje i nejde se na betonku (brza cesta kad se skine iz autoputa u Sv. Nedelju), nego se skrece desno za Strmec di opce nema prometa, samo uvijek dere vjetar u prsa. |
|
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Avocado
|
Citiraj:
Odlična ideja. ![]() Može tak što se mene tiče. Mislim da i dwarfić može tad. Nađemo se onda mi debeli u 10:30 na trgu. Jel važi?
|
|
|
|
#4101 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#4102 |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Eto kako to izgleda sa Renesisom. Dođe čovjek na čajanku, a za idućih 30 minuta mi na vrhu brda Zelene magistrale, planinarski dom Glavica. @Distrojer, sad su kočnice malo sjele na svoje, trebalo je to potpalit pošteno, na pola brda su mi diskovi bili narančasti a smrdilo je ko kad mi je napajanje grunulo ![]() I kad onda sutra, daj se zgotovite? ![]() @ Ivan Lopov lopova uvijek osjeti ![]() |
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Bajker s AMD-om na dresu
|
u 10.15 na trgu će te vidjeti jednog hard core biciklista...izgledat ću ko da zarađujem biciklizmom za kruh ALI!!! nemojte da vas izgled zavara jer do tunela sam ja mrtav kako god dobro izgledao u bickama i majici ![]() budem još navratio navečer da vidimo da li je 10.15 krajnji termin. bilježim se s štovanjem, dwarf |
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Bitno da nije ostecena rama i da bajk nije ukraden.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
|
|
|
|
|
#4109 |
|
Bajker s AMD-om na dresu
|
uf...ako ovako nastavi sumnjam nekako da će mi se dati voziti sve u svemu ako nebude ovako livalo bit će dobrotj ako me vidite u 10.05 na trgu do 10.15 znači da ću ići, ako me nevidite najkasnije u 10:15:01 neću...jer iskreno neda mi se baš močiti bezveze |
|
|
|
![]() |
|
|