|
![]() |
#4081 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Stigla nova pila u moju garazu ![]() [IMG=http://img697.imageshack.us/img697/751/fotografija0071.jpg][/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4082 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Za sve narodne mase koje žele. Sutra se ide makar snijeg padao. Dwarf De5tr0 Fisher 9:00 ispod konjskih muda na trgu bana JJ. DIABLO feel free to come, spavaj u noćnoj ![]() @Bero: Izgleda odlično, prejebena nijansa crne. ![]() Koja oprema je gore?
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 20.05.2010. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4083 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Vožnja po samoborskom i dalje vredi, samo je upitno kada točno. Po ovakvom vremenu vozit do Samobora je lutrija ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4085 | ||
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Kerestinec --> Mala Gorica --> -->
Citiraj:
![]() Bilo bi šteta ne pogledati sexy bitches... ![]() Citiraj:
![]() Edit @hamm meni je tak svejedno iz kojeg pravca, ali imam jedna dobra staza od Male Gorice. Vozi se po hrptu sa jedne strane pogled na ZG a sa druge pogled na Samoborsko gorje. Na kraju se vidi Samobor kao na dlanu (pogled sa Svetonedelskog brega). Staza se zove šetnica Sv. Magdalene. Ima par dosta zahtjevnih uspona :-) Pravac kretanja: Jankomirski most--> Kerestinec --> Mala Gorica --> Zadnje izmijenjeno od: MIK. 20.05.2010. u 16:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4086 |
Moderator
|
A da, baš i ja čitam. Slabiji sam dosta nego prošle godine kad sam tebe ganjao po Lojsteku ![]() Ne kužim kak onda ekipa oće sa Renesisom ići gore, kao on je sporiji ![]() ![]() @Hamm U pravilu - da. Ja sam uvijek išao starom Samoborskom jer drugi način pojma neznam. Zapravo, kako se pređe most, Salvarez mi je pokazao put preko sela onih u okolici pa na onaj izlaz Bobovica ili kako se već zove. Elvis je pričao da on ide preko nekih brda, a eto i MIK sad isto neš tipka ![]()
![]() |
#4087 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja imam najbolju kondu? vozim tocno sat vremena lojstek :/ ako vozim kako treba vozit cu 55, ali sve ispod znaci da idem brze nego ugodan tempo, a prosle godine sam bio na 52 ugodno... EDIT: jel bi išli možda sutra u podne gore, pa da poručamo usput? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 20.05.2010. u 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4089 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 |
Moderator
|
![]() |
#4093 |
Avocado
|
Ja moram u 16h najkasnije doma bit. Imam fakin ispit i ne bi bilo zgodno da znojan odmah s bajka moram ić, da se bar stignem fino otuširat. Ak mi obećate da ja stignem do trga u 15:30 najkasnije onda oke. ![]() Lako vama picama, renesis ima ispit do pol 12 pa si sad narihtava smrad ![]()
![]() |
#4094 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Nisam ni ja baš kak bi htio ali bacim koji trening, uglavnom po ravnom... @hamm postoje i alternativni pravci. npr: Lanište-Blato-Lučko-Donji Stupnik-Stupnički obrež- Kerestinec - Sv. Nedjelja po ravnom (ili Mala Gorica po bregima) -Samobor. To ispadne do Samobora cca 20-25km. Tu je promet daleko slabiji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4095 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da mi onda sutra krenemo u 10:30 ili 11h. Jer dok se mi do lugarnice dovućemo sa pauzama bude nas Renesis na pol brda dostigel. Gore dok idemo nemremo fulati, a Renesis zna dosta puteva za dolje pa bi bilo bolje da dole idemo sa njim. Destro se bude onda stigel oprati za ispit, a Renesis nas taman dostigne kad završi. Nama bu bar 2.30-3h trebalo do gore od konja. Renesis je kad se spremi za 1:30 gore. Tak da bi polazak u 10.30h bil taman i nebi se morali žuriti, a ak krenemo u 10h moremo se voziti još sporije ![]()
![]() |
#4097 |
sto da napisem ?!
|
isti si ko moji doma (Hamm). ![]() ![]() da imam takav stav bi bio zavezan doma za krevet. ![]() di ces na sljeme...a, vozis se sam... vozis se po noci....pokisnuo si prehladit ces se... vidi kakav si blatnjav, ne ulazi u kucu... itd. itd. znam za to utapljanje, bilo prije par god. na izlazu iz svete nedjelje, ona ravnica prema samoboru. ne razmisljam puno o proslosti. vozim defanzivno (vjerujem kao i vecina) i razmisljam o onomu u cemu sam i na cemu sam. nije prc, nije neko spotanje, nego eto.. iznosim stav ! ![]() Fišeru... valjda opravdavaju ono performance bikes ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4098 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ma ne Bobovica, to je izlaz iz autoputa. Najbolje je ici Priobalnom do Podsuseda ili iz smjera Črnomerca na Bolonju i opet u Podsused. Poslije dolazi Rakitje i nejde se na betonku (brza cesta kad se skine iz autoputa u Sv. Nedelju), nego se skrece desno za Strmec di opce nema prometa, samo uvijek dere vjetar u prsa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4099 | |
Avocado
|
Citiraj:
Odlična ideja. ![]() Može tak što se mene tiče. Mislim da i dwarfić može tad. Nađemo se onda mi debeli u 10:30 na trgu. Jel važi?
![]() |
![]() |
#4101 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#4102 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Eto kako to izgleda sa Renesisom. Dođe čovjek na čajanku, a za idućih 30 minuta mi na vrhu brda Zelene magistrale, planinarski dom Glavica. @Distrojer, sad su kočnice malo sjele na svoje, trebalo je to potpalit pošteno, na pola brda su mi diskovi bili narančasti a smrdilo je ko kad mi je napajanje grunulo ![]() I kad onda sutra, daj se zgotovite? ![]() @ Ivan Lopov lopova uvijek osjeti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4103 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
u 10.15 na trgu će te vidjeti jednog hard core biciklista...izgledat ću ko da zarađujem biciklizmom za kruh ALI!!! nemojte da vas izgled zavara ![]() ![]() budem još navratio navečer da vidimo da li je 10.15 krajnji termin. bilježim se s štovanjem, dwarf |
![]() |
![]() |
![]() |
#4108 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Bitno da nije ostecena rama i da bajk nije ukraden.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4109 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
uf...ako ovako nastavi sumnjam nekako da će mi se dati voziti ![]() tj ako me vidite u 10.05 na trgu do 10.15 znači da ću ići, ako me nevidite najkasnije u 10:15:01 neću...jer iskreno neda mi se baš močiti bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|