|
![]() |
#1 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Zipala sam neke fajlove (sa win rar-om) i hoću sad taj fajl sa cd-a prebacit na komp, a ne mogu ga ni kopirati ni unzipati. Dobijem poruku: data error (cyclic redundancy check). Jel mogu to nekako srediti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Došlo je do greško kod kompresije i vjerojatno je arhiva oštečena. I vjerojatno nema pomoči. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Pa uvijek mozes probat popraviti!Ja sam u nekoliko navrata i uspio!pa za pocetak ak je arhiva sjebana mosje probat popraviti sa Winrarom!(novi imaju opciju repare) ak je cd sjeban onda teze al mislim da ima programa koji to mogu dok radis image! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Problemi sa zipanim fajlom
Citiraj:
Probaj ga ocitati u nekom drugom uredjaju, mozda pomogne. Alati koji mogu "popravljati" stvari ti mogu pomoci samo da spasis dio fileova iz te arhive. Ako ti to pase onda otvori file WinRAR-om (s CD-a) pa napravi Repair.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
|
mozes i probat obrisat cd to bi ti najsigurnije bilo s onim cistacem cd medija i tekucinom koju dobijes s njima ukoliko to ne mozes nabavit probaj i obicnim (etilnim, medicinskim) alkoholom koji mozes kupit u ljekarnama i s nekom finom krpicom alkohol nemoj prolit po cd-u vec ga pospricaj imas valjda neki refuzo kupljen parfem pa s njega mozes posudit strcaljku
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Ja sam znao i obicnom pastom za zube ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|