![]() |
Problemi sa zipanim fajlom
Zipala sam neke fajlove (sa win rar-om) i hoću sad taj fajl sa cd-a prebacit na komp, a ne mogu ga ni kopirati ni unzipati. Dobijem poruku: data error (cyclic redundancy check). Jel mogu to nekako srediti?
|
Došlo je do greško kod kompresije i vjerojatno je arhiva oštečena. I vjerojatno nema pomoči.
|
taj error je mislim javlja kada čitač ne želi pročitati fajl-izgreban cd i sl.
|
Pa uvijek mozes probat popraviti!Ja sam u nekoliko navrata i uspio!pa za pocetak ak je arhiva sjebana mosje probat popraviti sa Winrarom!(novi imaju opciju repare) ak je cd sjeban onda teze al mislim da ima programa koji to mogu dok radis image!
|
Re: Problemi sa zipanim fajlom
Citiraj:
Probaj ga ocitati u nekom drugom uredjaju, mozda pomogne. Alati koji mogu "popravljati" stvari ti mogu pomoci samo da spasis dio fileova iz te arhive. Ako ti to pase onda otvori file WinRAR-om (s CD-a) pa napravi Repair. |
mozes i probat obrisat cd
to bi ti najsigurnije bilo s onim cistacem cd medija i tekucinom koju dobijes s njima ukoliko to ne mozes nabavit probaj i obicnim (etilnim, medicinskim) alkoholom koji mozes kupit u ljekarnama i s nekom finom krpicom alkohol nemoj prolit po cd-u vec ga pospricaj imas valjda neki refuzo kupljen parfem pa s njega mozes posudit strcaljku |
Ja sam znao i obicnom pastom za zube :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:40. |