|
![]() |
#392 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa jel imate ploču za CF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da vam za dvije takve kartice P ploča neće biti dosta. P35 će ovu drugu sigurno utušit,to maltene ne moraš niti probavat,a P45 nisam siguran. X chipset će vam trebat za takav poduhvat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@ Omega: Kada će review Black Editon-a? Oprosti ako te požurujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ako ne stignem sutra, onda iduci vikend.... putuje se za milano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
alo ljudovi, jel ima netko spojen tv-out sa hd4890 na s-video na crt televizoru? naime, nemrem dobit sliku nikako na tv. provjerio sam ulaz na tv-u, ispravan je i radi kad spojim laptop na nj. sve su prilike da mi je problem u kablu (za koji znam da je radio ) pa ako neko ima kakvih ideja da kupim neki drugi kabel, koji? EDIT: softwerski je sve namjesteno kako bi trebalo bit za tv-out |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda potencijalno glup savjet, ali kad nema drugoga... smanji frekvenciju osvježavanja na 50Hz.
![]() |
#400 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Kad ce video kartice u radu? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#402 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pomalo očekivano i razočaravajuće,ne vidim koliki fanATik moraš biti da ovu karticu pretpostaviš GTX275 modelu kojih ima za 1500kn,50 sad dolje gore. A clockaju se sigurno u velikoj mjeri kao i ovaj model 4890. Ne znam da li sam dobro pročitao,4000rpm?! vent? Jel to neka greška ili se zaista radi o takvoj brzini,pa to na tom cooleru para uši,to je 40db minimum. Inače standardno,sjajno obavljen posao,čestitam. ![]() EDIT : znam da je pomalo nerealno tražiti išta više za potrebe pukog testa, ali kad bi itko od forumaša ili inače,bio voljan ustupiti sa Force3D 4870 modela DHT hladnjak, šta misliš o tome? Mišljenja sam da bi pasao,za ugradnju ne bi smjelo biti većih problema. Ovako na 4000rpm evidentno se silno trudi ohladiti gpu,ili je jednostavno do XFX-a, dobro si napisao. Možda pričekati još koga da izbaci 4890 na 1ghz,pa vidjeti situaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
|
veceras. ostao mi foto i kartica sa snimkom u zagrebu, pa cekam curu da dode doma i posalje mi to ![]() edit: da, dobro si procitao... ovisno o temperaturi u sobi, vent bi se znao zavrtit na 4k rpm tu i tamo. na otvorenom, pri 25 stupnjeva to je bilo dosta nize, al svejedno bucno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
kolko vidim isti je cooler na toj be i mojoj "obicnoj" 4890 od xfx-a takodjer. to sto si napisao u reviewu za vent definitivno stoji jer kad se zalaufa u 3d ko da sam ukljucio usisavac, doslovno. sve su prilike da ce na iducoj placici da kapne accelero twin turbo jer ovo je pomalo za popizdit. pogotovo kad "bolja" polovica oce corit navecer a od ovog "usisavaca" nemre da ga yebesh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
|
evo snimka venta. isprike na losoj rasvjeti, snimao sam kasno u noc da umanjim ambijentalnu buku HD4890 - buka hladnjaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() @ Omega na ovoj stranici ispravi broj shadera za black edition napisao si 55 nm ![]() http://sobitza.com/portal/content/view/762/32/1/2/ EDIT : zasto u ponudi linksa nema BE 4890?
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 16.07.2009. u 00:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
|
ja bi upalio test i prosetao van sobe dok ne zavrsi ![]() kartica je bucna, ali najgore je sta se buka ne moze smanjit. smanjis okretaje, dobies artefakte, pa biraj. kartica ce biti u ponudi cim bude na lageru, cim nema duze vremena nekog artikla na skladistu brise se sa ponude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Dobri su rezultati, ali ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#411 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
E vidim da ovaj blok od hladnjaka kartice identican mojem na hd4870 1gb, kojeg sam odma isao "lapati", jer sam ustanovio da je, suludo, ali ta crvena boja afaik TERMICKI IZOLATOR ?!? a nalazi se ispod termoprovodnih vrpci za memorije i volt regulatore(!). Dakle pod cijenu gubitka garancije to sam odmah sastrugao (imalo se sto i strugati, makar sam skidao samo dio koji dodiruje termicke vrpce)) i metal ispod potom ispolirao i nisam dosad dozivio u radu ovakav "usisavach" efekt. Dali je do toga (neznam jel to neka nevjerojatna glupost dizajnera hladjenja, ili sam ja glup) ili do toga da sam samo gluh, no eto, mojih 5 lipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Banned
|
Mljac,ali bojim se da mljac - košta. ![]() http://www.sapphiretech.com/presenta...000101&pid=258 Ili DHT kako sam spomenuo,ili ova brutala sa VaporX-om. To bi bar malo trebalo dovesti temperature u red,a i buku.Odo tražit review-ove. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
|
kad dode Atomic jednog dana u links onda cu dovest sve tri izvedbe na test, Vapor-X, Toxic i Atomic. Sapphire se stvarno potrudio sa tim svojim karticama Zadnje izmijenjeno od: Omega. 17.07.2009. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovo tvoje nije s VaporX,nego obicni Toxic s heatpipeovima. Ovo je VaporX: http://www.sapphiretech.com/presenta...000101&pid=263 |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#417 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Vapor-X je tehnologija a ne kartica prvi link je starija a drugi link novija (bolja) verzija iste tehnologije hlađenja http://www1.sapphiretech.com/us/events/event0007/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Quantum Core
Datum registracije: Jul 2009
|
Moze li mi netko odgovoriti kolika je normalna temperatura za ovu grafu? Proc je vecinom do 45 (laganim tempom), pin0 40, a grafa je gotovo uvijek 57-59... ako je to normalno ok..
![]() |
![]() |
|
|